İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike Turkey
Büyükdere cad. Nurol Plaza
No:257 B Blok Kat:9
Maslak 34398
İstanbul
Turkey
90 212 365 04 04 (telephone)
90 212 365 04 99 (fax)
Hadi bizimkiler zevksiz seçmişler bu iğrenç formaları siz niye müdahale etmediniz mi diyeceğiz ?
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemail kampanyası düzenleyelim. nike iptal edilsin olmuyor nike ile.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
bu arada beyaz forma hoş zaman geçtikçe oturacaktır.ama çubuklu diye lanse edilen lanet olası iğrenç...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Model olarak en çok beyaz formayı beğendim. Ah şu kollarındaki beyaz çizgi birde bordo olsaydı tadından yenmezdi. Ama olsun buda güzel.
3 çubuklu forma bana her zaman Ajaxı anımsatır. Hatta o formayı bire bir, çocukluğumda FİFA serisinde Trabzonsporu kurarken eklemiştim.
Diğer formayı ise, sene sonunda formalarımıza gelecek olan indirimle birlikte alacağım
Sonuçta geçen seneki bordo formamız hariç, hepsinden güzel formalar. Ama mutlaka daha iyi olabilirdi.
Formalar konusunda beni en çok rahatsız eden arma meselesi değil, beyaz formada bordo ve mavinin bir arada kullanılmaması.
Nevzat Bey twitterından millete cevaplar yetiştirmeyi, hoşuna gitmeyen şeyler yazanlarıda blocklamayı biliyor ama gitsin gs nin geçen sezonki beyaz formasına bir baksın.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum