Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Resimlerdeki kalite arttıkça formalar daha güzel geliyor insanın gözüne..geçişli forma bordo şortla çok şık duruyor..
    bordomavi.net
    https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• formaları kim tasarladıysa müthiş akıl işi

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        her zamanki gibi taraftar abartmasıyla karşı karşıyayız....

Hayır benim anlayamadığım kaç haftadır beyaz forma hariç göz önünde olan formalar bunlar o zaman gayet güzel felan deniliyorduda satışa çıkarılıncamı rezalet oldu

Ve nevzat aydına katılıyorum her sene çubuklu forma yapsalar bu taraftar 5 senede bir forma alır...
        Ts Club'tan bu yana çıkan bütün çubukluları aldım.

İnter-Milan-Juventus-At. Madrid-Porto gibi takımlar saf mı da her sene çubuklu çıkarıyolar bu iş gelenek işi taraftarın alıp almayacağına bakmayacaksın bakılmış hali de ortada tek kelimeyle rezalet.
        En son Fatih tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 13:09.
        Bordomavi.net

Yorum

• Nedense formanın altında beyaz şortu daha çok yakıştırıyorum..

Urfadaki finalde çubuklu altına beyaz şort vardı yada o kombinle fenere çaktığımızdanmı öyle göründü bilemiyorum
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

acik ara en güzel formalar bu sene cikanlar.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Fiyatlar hala açıklanmadı. Pazarlık mı var ne..

Yorum

• Bana kalırsa formaların kötü gözükmesi kaliteden kaynaklanıyor. Şu formaları birde Elit kaliteyle görseydik, buradaki yorumlar %80 değişik olurdu. Aynı formayı simit yakayla Porto giyince süper oluyor, bizimkisi ise rezalet.

Bunu değiştirmek için iki seçenek var:

1- Forma satışları patlama yapar.

2- Sponsorluk anlaşmasından gelen parayı kısıp elit kategori olmasa dahi özel kalitede formalar çıkarmak. Bunun en iyi örneği Malaga. Bu sezon 3 formalarından 2 tanesi eski katalogdan, Çubuklu formaları ise kendilerine özel.
                  En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 13:11.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi burda harika duruyo niye böyle olduki
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Hakkaten fotoğraf kalitesi inanılmaz farkettiriyor.En güzeli herkesinde ağırlıklı olarak söylediği gibi geçişli forma...

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi burda harika duruyo niye böyle olduki
                        gercek hayat'da photoshop yok malesef
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• tscluba mail attım.

Lütfen artık bize bunu yapmayın. Şu taraftara çubuklu formayı çok görmeyin. Yapılan formaları da özensizlikten öldürmeyin. Bütün dünya dar kesim forma giyerken bize hala kolları çuval altı bosbol formaları itelemeyin. Nike ile anlaşmayın bir daha olmuyorsa zorlamayın bu adamlar Trabzonspor amblemini bile formaya düzgün takamayan insanlar, bu taraftar görüyor bunu da siz göremiyor musunuz? Satışlardan anlamıyor musunuz. Lütfen artık gerekli hassasiyet gösterilsin.
                          Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

• bu arada beyaz forma son yıllardaki en güzel beyaz forma .bir de böyle bakmak lazım olaya...
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ts Club'tan bu yana çıkan bütün çubukluları aldım.

İnter-Milan-Juventus-At. Madrid-Porto gibi takımlar saf mı da her sene çubuklu çıkarıyolar bu iş gelenek işi taraftarın alıp almayacağına bakmayacaksın bakılmış hali de ortada tek kelimeyle rezalet.
                              herkes senin gibi değil fatih

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X