Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar Çıkınca Karar Vereceğim YA Dortmund Forması Alacagım Yada 2 Sinide
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir ben beğenmedim sanırım Roma'nın formasını..
      +1

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ben de begenmedim romanın formasını bize yapılsa bu ne yahu tişört bu derdik

yıllardır kötü forma giyor zaten roma(özellikle iç saha) bakalım seneye nike nasıl forma yapacak

bu arada şu shaktarın forması bizim istediğimiz efsane çubuklu forma değilmi yahu onlar bile giyor arkadaş vay anasını

Yorum

• afs hocam sağolasın.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Hele çubuklu forma olmasın yeni sezon formalarında da bakın neler yapacağım onlara ben...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• 3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bize ne bunlardan Trabzonspor'un ne yaptığını gördük işte demeyin hemen size bir şey göstermeye çalışıyorum; parmağıma değil, gösterdiğim yere bakın.

Artık taraftarın ne istediğini bilen, bu konularda tecrübeli, Trabzonlu Trabzonsoprlu (kriterse içiniz rahat olsun diye yazdım ), işini iyi yapan, kalıcı işler yapmaya çalışan insanlar var müsaade edelim işlerini yapsınlar.
                Ali Fuat abinin yazdığından formada ki logo yapıştırma değil işleme olacak çıkarıyorum inşAllah öyle olur...
                Ağasarlı_61

Yorum

• Nike ile biran önce sözleşme bitirilmeli kappaya yada pumaya geçirilmeli.
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike ile biran önce sözleşme bitirilmeli kappaya yada pumaya geçirilmeli.
                    niye onlar bize özel formamı yapacak?

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Fuat abinin yazdığından formada ki logo yapıştırma değil işleme olacak çıkarıyorum inşAllah öyle olur...
                      Bu sene için böyle bir şey zor gibi. Kaldı ki artık dikişli yapan büyük takımlar da yapıştırma yöntemine geçti.. Dikişli arma tarih oluyor..

Yorum

• Ali Fuat abi sana sesleniyorum, lütfen duy beni

Ben yıllardır hep bir konuyu yazıyorum ve bu konu üzerinde duruyorum. Bu işin pazarlaması ve forma satışı da haliyle buna bağlıdır. Benim için bu detaylar büyük takım için mutlaka olması gereken ve çok büyük bir öneme sahiptir. Arma ve yıldız

Devamlı gündeme getirdiğim, hep gündemde tuttuğum bir konudur. Arma ve yıldızın büyük ve dikişli olması benim için yegane unsurdur. insanlar formaya baktığında arma ve yıldız göze hitap edecek, formanın bir çekiciliği olacak.

Milan, inter ve sparta prag'ın armasındaki yıldız en ideal olandır ve ben bunun aynısını Trabzonspor'a yapılmasını istiyorum. Bu en doğrusudur. Arma ve yıldız büyük olacak, dikişli olacak, göze hitap edecek, görselliği olacak. Büyük takım için bunlar önemlidir. Arsenal, m.united, juventus, inter'e yapılan armayı Trabzonspor'da da görmek bizi mutlu eder
                        En son Sacit tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 18:42.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [IMG]http://[/IMG]

işte benim bir taraftar olarak istediğim bunlardır. Arsenal ve inter'in arması çok güzel, ınter'in yıldız ve arması çok uyumlu
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 18:49.

Yorum

• son dört beş senedir aynı dönemler aynı muhabbetler

herşey daha iyiye gidiyor daha profosyonel olacak daha estetik olacak falan filan

sonuç değişen sadece forma modelleri ne kategoride ne işçilikde bir degisiklik yok

5 senedir yapıştırma arma kullanılıyor

demem o ki şöyle olacak böyle olacaklara itibar etmeyin geçen sezon formlarından kalite olarak farklı olmayacak

benim gibi sağına soluna bakmadan almayı alışkanlık edinenler yine alacak
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bkalım bu sene nasıl bir rezil forma yapacak nike bize
                              特拉布宗冠軍

Yorum

• bu başlıkta sürekli aynı olaylar dönüp duruyor

sene başında büyük kulüplere yapılan güzel formalra paylaşılıyor
                                millet tasarım yapıyor ama kimsenin umrunda değil
                                sonra bizim formalar bi açıklanıyor hüsran
                                üyenin biri çıkıp aa geçen senenin formalarıymış bunlar diyor
                                yıllardır aynı süreçten ben çok sıkıldım
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X