Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atkı tasarımlarına da başladım bitane kendime yaptım bitanede arkadaşıma benimki basıldı yarın elimde olacak inşallah.

Üstteki benim. Altta olan arkadaşıma özel yaptığım tasarımdır. Bu seneki formalarımıza özel tasarımlar yapacağım. Üste görünen beyaz olan victory formanın atkısı olacak. Precision ve Laser e özel atkılarda yapacağım. Almak isteyen özelden ulaşabilir.

Not: Tasarım resimlerini koyduğumda çok büyük görünüyor forum düzenini bozmasın diye link olarak koydum.

Buda benim atkımın basılmış hali...
    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 24.10.2012, 02:18.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi bunları buraya koyma, içi gidiyor insanın
      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

aranan kan bulundu beyler
        şimdi herkes dağılsın

üsteki forma
        bu sene giydiğimiz bordo forma

bu ikisi olsun
        3.formayı isterse mor isterse turkuaz çıkarsınlar
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• PES 2012 Tekli oyuncu modu olan "Efsane Ol" Modunda takımın giymesi için özel yaptığım iç ve dış saha forması...

Formayı aslında nette fantazi Trabzonspor (Barcelona formasından esinlenme) forması olarak buldum fakat üzerinde bir çok hata vardı bende hataları düzeltebildiğim kadar düzelterek bu hale getirdim...

Forma üzerindeki Dünya Kulüpler Kupası Arması ve Türk bayrakları oyundaki senaryonun gerçekliğe uygun olması için yaptım o kupaları aldıktan sonra

Ense kısımlarına Karadeniz Fırtınası, Logo altındaki yazı ise "4 Büyük Yok Tek Büyük Var"

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 24.10.2012, 16:37.
          t @Selim_Turan

Yorum

İnanılmaz!
            Harika olmuş abi ellerine sağlık

Bir de şunu yapsalardı ne olurdu sanki ?

Yorum

• Geçen sene çıkarılan Çubuklu forma o kadar güzeldi ki Yönetim ödül olarak bu sene o formayı rafa kaldırdı. Bu yönetim bir kere de olumlu bir iş yapsa dişlerimi dökeceğim...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

1461'in formalarını geçen yıl TSnin giydiği formadan yapmasalarda almak için bi sebebimiz olsa !
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Bu forma olmalıydı bu sene.

Yorum

• Yukarıda paylaştığım forma bu sezon Nike'ın kullandığı kalıplardan biri sadece.
                    Doğru renkler doğru tasarımla buluşunca gözümüze hoş görünüyor. Seneye yeni kolleksiyonda bize uygun bir model mutlaka bulunur. Yeter ki taraftarın isteklerine biraz kulak verilsin.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

yıldız dediğin böyle olur yaldızlı şekilde. fontlarıda beyaz renk yaptıkmı fıstık gibi olurdu.
                      En son ANIL tarafından düzenlendi; 30.10.2012, 10:58.
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• @a f s

Abi koyma böyle tasarımlar sonra hayal kırıklıgına uğrayan yine bizler oluyoruz

Yorum

• 80 küsür TL verip aldığımız. Totalde 10 kere giymediğimiz (yani 10'dan fazla yıkanmamış), tüm yıkama talimatlarına uyduğumuz laser formamızın bandrolü düşüyor. Püüü!!

Böyle olduğu zaman sayıp sövmek istiyorum. Bu nasıl iş arkadaş?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Ofspor'un formaları da güzeldi bu arada.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike, Umbro'yu satmış bu arada..

Yorum

• Ali Fuat abi,

Şu yakalı formaya mest oldum. Sahtesi yapılsa alınır yemin ederim.

Bu arada @Selim, müthiş olmuş hocam.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çalışıyor...
                                X