Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günlük t-shirtler sirf bordo maci olacak diye bir olay yok.

Cizimlerinizde kirmizi, beyaz, siyah, koyu mavi, acik mavi, gri, gibi tek renkte kullanilabilir...

Illa cift kullanilmasin...

Yorum

• Milli takımımız için birşeyler yaptım...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Renklerimiz zor renkler doğru kullanılmalı. Lisanslı ürünlerde de belli bir renk ve ton aralığında kullanılmalı. TS Club ürünlerinde bordoyu sabit kullanıp mavinin bütün tonlarını ürünlerimize taşıyabiliriz demiştim. Mavinin bütün tonları açıktan koyuya mavi olarak algılanır fakat bordonun tonunun tutturamazsanız bordo hariç başka renklere benzer.
        AFS abi sürekli seni takip ediyorum merakımdan soruyorum çünkü bazen bu bordo mavinin zorluğundan bahsediyorsun. Sence takımın rengi ne olsaydı hoşuna giderdi. güzel forma çıkardı

Yorum

• Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yemin ediyorum Nike'dan daha iyi formalar yapılıyor burada ama ne yazık ki yine Nike gelir en kötüsü seçer bize verir.
            yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
            ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Teşekkür ederim arkadaşlarım. Beyaz formanın kırmızı kısmını yeniledim böyle daha güzel oldu. Umarım beğenirsiniz.

Yorum

• Böyle bişeler olsa güzel olurdu .

Uploaded with ImageShack.us

En son Ahmet F. Zengin tarafından düzenlendi; 15.03.2013, 01:33.

Yorum

• Bir nike tasarımı da benden gelsin...

t @Selim_Turan

Yorum

• Milli takım forması muazzam olmuş.Gerçi içimizde milli takım sevgisi bırakmadılar ya neyse.@the_storm_boy Respect
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir nike tasarımı da benden gelsin...

Cok hos olmus... Emegine Saglik
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Milli takım forması muazzam olmuş.Gerçi içimizde milli takım sevgisi bırakmadılar ya neyse.@the_storm_boy Respect
                        +1
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir nike tasarımı da benden gelsin...

Çok güzel olmuş ellerine sağlık fakat o şimşek desenini koymasaydın keşke hoş durmamış bence.

Yorum

• Olsun Layer'ı görünmez yaparım Şimşeksiz olur
                            t @Selim_Turan

Yorum

• Roma'nın yeni forma sponsoru Nike oldu. 10 yıllık anlaşma 2014-15 sezonu başında başlayacak.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Roma'nın yeni forma sponsoru Nike oldu. 10 yıllık anlaşma 2014-15 sezonu başında başlayacak.
                                bizim sözesme uzatildi mi ? hatirladigim kadariyla bu sezon bitimesi gerekiyor Yeni sezona hangi sponsor ile girilecek acaba ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X