Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar acaba bizim bu bordo formamızın uzun kollusu çıkarmı bilgisi olan varmı
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Uzun Kol

İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar acaba bizim bu bordo formamızın uzun kollusu çıkarmı bilgisi olan varmı

Aha da benum formam

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Corinthians'ta çekik gözlülerin ne işi var. Acaba sadece manken mi
        tsubasa iste
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aha da benum formam

Yaa daha 2 gün önce Ts Club'a gittim Bordo uzun kollu forma nezaman gelecek diye.Görevli arkadaş gelmeyeceğini söyledi.

Yaa ben anlamıyorum bu işin başına fenevli biri gelse bukadar kötü yönetilir diyeceğim ama gerçekten bu işin başındaki fenevli.Ama ona talimat verecek , taraftarın sesine kulak verecek bir Allanın kulu yokmu??

Taraftar yıllardır yırtınıyor arma büyük ve dikişli olsun yok.Çubuklu ve Aston Villa tarzı formamız her yıl olsun yok.Bu ne kepazelik anlamıyorum.İnanın belkide tarihimizin en güzel formalarından olan geçen yılki çubuklu ve bu yılki bordo formaları sırf şu kadife armadan ve uzun kollusu olmadığından almadın.Belkide benim gibi niceleri vardır bu sebepten almayan.

Yorum

• nike bildiğin t-shirt yapıyo üstüne amblme reklam sallaaaaa... hiç bir futbolcumuza yakışmıyo çünkü tekstil ürünü hepsi özel kesimi falan yok.. adidas veya kappaya geçmek lazım nike çok kötüü..
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Arkadaşlar ufaktan bir koleksiyon yapıyorum.Bu sezonki formalardan hiç alamadım maalesef.Bu seneki formaları seneye almayı düşünüyorum, böylesi daha uygun oluyor.Geçmiş sezonlardan bazı eksiklerim var.Ara ara bir türlü bulamıyorum bu formaları.Özellikle aradığım forma 2010-2011 sezonundaki çubuklu ve bordo formalar.Bu formaları gören duyan olursa bilgi verebilir misiniz acaba.

Yorum

• Aranizda, bu formayi nerden aldin diye soranlar olabilir. Kaynak, Nike Store...

Yorum

• Numaralardaki Trabzonspor logosu yine Nike logosu olmuş..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar ufaktan bir koleksiyon yapıyorum.Bu sezonki formalardan hiç alamadım maalesef.Bu seneki formaları seneye almayı düşünüyorum, böylesi daha uygun oluyor.Geçmiş sezonlardan bazı eksiklerim var.Ara ara bir türlü bulamıyorum bu formaları.Özellikle aradığım forma 2010-2011 sezonundaki çubuklu ve bordo formalar.Bu formaları gören duyan olursa bilgi verebilir misiniz acaba.

2010-2011 sezonundaki bordo formalar sitede mevcut ...
                    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Maçtan resimlere dikkat ettim de...
                      Ben çubuklu formamızı çok beğeniyorum (:
                      Hele futbolcular koşarken güzel görünüyor...
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ligin en güzel formaları yine bizde.
                        Bu sezon ki en güzel formamız BORDO forma kombinasyonudur.
                        Özellikle derbi maçlarda bordo forma giyilmelidir.
                        Avni Aker'deki maçlarda da bordo forma tercih edilmelidir.
                        En son Sacit tarafından düzenlendi; 04.12.2012, 15:25.

Yorum

• Bu sene Nike ile olan sözleşmemiz bitiyor yanılmıyorsam.Acaba sözleşme uzatılacak mı yoksa yeni bir sponsor mu bulunacak.Ne yapılacaksa şimdiden yapılmalı yoksa seneye yeni bir sponsorla saçma sapan formalar bizi bekleyebilir.

Yorum

• Bu sezon Formalarımızın başarısızlığı bu başlıktan belli.

Burda her zaman bir takım şeyler tartışılırdı. Millet ya şikayetlerini ya da tavsiyelerini dile getirirdi. Logolar olsun, reklamlar olsun, renk seçimi, kumaş kalitleri olsun bişeyler tartışılırdı. En azından insanlar kendi tasarımlarını paylaşırdılar.

Artık kimsede heyecan kalmamış. Düzeleceklerine dair ümitler yitirildiği için kimse artık şikayetlerini dillendirmiyor bile. Tabir-i caizse dilimizde tüy bitmiş.

Önümüzde ki sezon logolarımızın, güzel detaylarlan uygulanmasını geçtim, dikişli çıkaçağına inanan var mı?

Hala önümüzde ki sezon güzel ve uygun fontların, istikrarlı bir şekilde uygulanacağına inanan var mı?

Hala katalogdan en dandik olan modellerin yanlış renk uygulamalarıylan sunulmayacağına, yerine uygun ve güzel modeller seçileceğine inanan var mı?

Yorum

• Artık forma konusunda hiç umudum yok.Seneye de nike hollanda ile anlaşmış olsa bu çoktan açıklanmış ve yeni çıkacak olan formaların reklamlarını yapmaya başlardı nike. Heralde aynen devam edicez. Belki formalar katalog olmayabilir ama nasıl olacağını düşünemiyorum. AFS abim katılırmı acaba...Bu başlık resmen bitmiş...

Yorum

• yenisahradaki TS club mağazamız bakımda mı yoksa o da mı kapandı?

bordo forma almayı düşünüyorum. isim hemen yazıp veriyorlar mı acaba

ya 61 hatipoğlu

ya da 15 zokora yazdıracağım
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Çalışıyor...
                                X