Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GS'nin 2013-2014 sezonu formaları bunlar olacakmış..

Eğer doğruysa 2. ve 3. formaları çok güzel olmuş..

Özellikler 3. forma kaliteli..

Yorum

• macron'un tasarımlarını çok beğeniyorum..göze hitap ediyor..

Yorum

• Galatasarayın formaları sadece duyumdur net bir bilgi yoktur. Hatta formaları çizen benim çok iyi bir arkadaşımdır

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Alın anasını satayım. Forma renklerimizide alın...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• macron çok ii türkiyedede giriyor bu sene değerlendrilebilir.gs nin formaları kesin değil ama bu tarz olacakk gri formasının benzerini bize yapmış arkadaşımızın biri çok hoişşş

Yorum

• Eski sayfalara bir baktım ammada çok isyan etmişiz şu arma olayına Ama haklıyız neden sökülsün ki armamız ? 2012-2013 forma tanıtımını izledim yeniden lig tv den. Şenol Hocamız ne güzel laf çakmış o gün hey gidi günler hey...

Yorum

• Nike ile devam etmeleri güzel oldu.
                Ben şahsen memnunum formalardan antraman ürünlerinden.
                Eksikler yanlışlar var mı var elbette.
                Ama bu nike yüzünden değil bizim yönetimden kaynaklanıyor.

Yorum

• Bu seneki laser denilen formanın bandrolü attı kendini. TS Cluplarla görüşünce bir düzenleme oluyor muydu bu işlere?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eski sayfalara bir baktım ammada çok isyan etmişiz şu arma olayına Ama haklıyız neden sökülsün ki armamız ? 2012-2013 forma tanıtımını izledim yeniden lig tv den. Şenol Hocamız ne güzel laf çakmış o gün hey gidi günler hey...
                    renkdaş tasarımların 10 numara ) senden yakalı parçalı bordomavi forma bekliorum ama 2008de hüseyin cimşirin giydiğinden değil dar kesim dri fit gs nin bu seneki gydiğikumaştann)

Yorum

• Nike'dan memnun olanları anlayamıyorum. Sadece adı var !
                      Kaç yıldır her sene büyük umutlarla bekledik ve sonuçta hep hüsran yaşadık.
                      Bize hep sıradan katalog formaları verdiler. Bursa'nın Puması bile bizim Nike'dan daha iyi duruyor.
                      85 TL verip aldığım formaların tamamının yapıştırma olan arması çıktı veya çıkmak üzere...

Her şeye rağmen kalite ve tarz olarak a d i d a s diyorum.
                      Şöyle çubuklu, sade bordo ve sade maviden, yakalı adidas formaları görmek için bakalım daha kaç yıl bekleriz !..
                      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike'dan memnun olanları anlayamıyorum. Sadece adı var !
                        Bize hep sıradan katalog formaları verdiler. Bursa'nın Puması bile bizim Nike'dan daha iyi duruyor.
                        85 TL verip aldığım formaların tamamının yapıştırma olan arması çıktı veya çıkmak üzere...

Şöyle çubuklu, sade bordo ve sade maviden, yakalı adidas formaları görmek için bakalım daha kaç yıl bekleriz !..
                        evet bursanın formaları bizden daha güzel bordo mavi çok güzel renkler ama gel gör kullanamıolar adidas en iisii

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          renkdaş tasarımların 10 numara ) senden yakalı parçalı bordomavi forma bekliorum ama 2008de hüseyin cimşirin giydiğinden değil dar kesim dri fit gs nin bu seneki gydiğikumaştann)
                          Ben burda yaparım sorun değilde bunu kulüp yapsada bizde gidip alsak ne güzel olur

Yorum

• Adam gibi formaları olan takımın formaları da önceden belli olup sızıyor biyerlerde ben bunu anladım

Yorum

• İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike'dan memnun olanları anlayamıyorum. Sadece adı var !

Arma mevzusunu 1269. kez açıklıyoruz.

Armaları KULÜP YAPIŞTIRIYOR, NIKE SADECE FORMAYI VERİYOR. ARMANIN DÜŞMESİNİN NIKE İLE BİR ALAKASI YOKTUR.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İyide Kulüp neden bunu yapıyor Nike dan ha tişört almışız ha forma hiç bir farkı yok..Katalogdan seç siparişini ver baskısını yap daha iyi direk geliri kendin al sponsora olmasına gerek yok yani
                                En son MDanışmaz tarafından düzenlendi; 16.05.2013, 16:45.

Yorum

Çalışıyor...
                                X