Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Torres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yanlışsam düzelstin ama bizim şortlar 10/11 sezon şortları. gsnin şortları yeni brezilya ve fransa milli takım formalarında kullanılan şortlar
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor'un arması dikişli sanki.Yoksa ben mi yanlış gördüm.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin dikkatini çektimi bilmiyorum ama tanıtım olarak önemli bir konuya değinmek istiyorum...
Krampon meraklısı biri olarak Nike'nin düştüğü hataya Adidas'ta düşmüş ;
Volkan'ın giydiği krampon : Nike Tiempo Air Legend 3
Dia'nın giydiği krampon : Nike Mercurial Vapor Superfly 3
Alex'in giydiği krampon : Galiba puma
Dia'nın kramponundaki Nike amblemi çok büyük olduğu için photoshoplamışlar gerçekten bu kadar acemilik olamaz...
Galatasaray'ın tanıtımında ise 5 çift Adidas krampon görmek mümkün ;
Birde bize bakalım ;
Burcu <3Nike,Nike,Nike,Nike
Bu olay kısaca Nike'nin bize azcıkta olsa önem verdiğinin ufak bir göstergesi
Bu olaya amaaan be nolucak kramponlardan diyecek olan varsada cevabım şöyle ;
1-Bu markalar dünyada spor ve giyim sektöründeki parayı yani milyar dolarları döndüren ve inanılmaz bir rekabet içerisinde olan firmalar , gerçekten böyle bir durum çok komik...
2-Sen malzeme verdiğin klübe sponsor oluyosun yani baştaki amaç NİKE-ADİDAS markasını izleyenlere göstermek , daha çok alınmasını sağlamak vsvs... Ama sen bu şovun en büyük basamağı olan tanıtımlarda en büyük rakibinin kramponlarını giydiriyorsan topçulara bu iş bitmiştir...
Yorum
-
Tanıtım için dedi arkadaş zaten.. Colman'da Adidas giyer ama tanıtımda Nike ayakkabı giydi..
Bir de sponsor yönü var tabi Yekta Adidas giymişti belki de Adidas ile sponsorluk anlaşması olduğu içindir bu durumda Nike ayakkabıyı istese de giyemezdi.. Öyle bir durum var ise yanlışı yapan Galatasaraylı idarecilerdir..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtım için dedi arkadaş zaten.. Colman'da Adidas giyer ama tanıtımda Nike ayakkabı giydi..
Bir de sponsor yönü var tabi Yekta Adidas giymişti belki de Adidas ile sponsorluk anlaşması olduğu içindir bu durumda Nike ayakkabıyı istese de giyemezdi.. Öyle bir durum var ise yanlışı yapan Galatasaraylı idarecilerdir..
ronnaldo madride imza atarken de konuşulmuştu buna benzer bi duurm..
Yorum
-
Kendi formalarımızla kıyaslamak için söylemiyorum,genel fikrim;
-kalleş gs nin formalarının hiç bir artısı ve al beni si yok,klasik nike sallamasyonu
-şikebaşının şu mavi beyaz forması bu zamana kadar gördüğüm en berbat formalardan,çubukluları klasik ısrar etmelerini takdir ediyorum,keşke bizim de klasik bir formamız olsa biz le özdeş her sene giysek aynısını.
-Bursa'nın formalar harika,helal olsun Puma'yaŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum