İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahane TS CLUBda böyle güzel ürün cikarsa keske
200 liradan aşağı satmaz bizimkiler böyle şeyleriBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Organik Şampiyon" tshirt leri için ne bekliyoruz ?
Yorum
-
Çok şükür:
Çok şükür gerçek yerini buldu. TS Club ile görüşüp bayrak konusunda kampanya yapmalarını isteyeceğim. Bol bol Türk bayrağı siparişi vermeleri lazım.
Nike'ın tasarımlarını kendi renklerimizde görmek güzel fakat BMN olarak asla korsan ürünlere destek vermiyoruz. Adidas gibi üç çizgili üzerinde Nike logosu olan çakma ürünler gördüm zamanında. Gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır.
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Organik Şampiyon" tshirt leri için ne bekliyoruz ?
TS Club yetkileri ile görüştüm. Slogan ve önerimizi çok beğendiler, hemen üretmek istiyorlar. Benden bu konu ile ilgili tasarım bekliyorlar. Tasarımı yapıp kulübe atacağım şimdi.
Türk bayrağı konusunda resmi yazışmaları yapmışlar az önce yetkililerden cevap bekliyorlar. Önümüzdeki günlerde Türk bayrağı konusunda bir kampanya yapmaları gerektiğini hepimiz adına ilettim.
Ben dönüp şu tişört tasarımı ile uğraşayım.
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar yine benim.İsimleri Mecidiyeköy'deki TS Club'ta yazdırdım , öncekileri internetten sipariş etmiştim.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜretmelerini!
Ben dönüp şu tişört tasarımı ile uğraşayım.pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜretmelerini!
TS Club yetkileri ile görüştüm. Slogan ve önerimizi çok beğendiler, hemen üretmek istiyorlar. Benden bu konu ile ilgili tasarım bekliyorlar. Tasarımı yapıp kulübe atacağım şimdi.
Türk bayrağı konusunda resmi yazışmaları yapmışlar az önce yetkililerden cevap bekliyorlar. Önümüzdeki günlerde Türk bayrağı konusunda bir kampanya yapmaları gerektiğini hepimiz adına ilettim.
Ben dönüp şu tişört tasarımı ile uğraşayım.
Yorum
-
Türk bayrağı konusunda zaten bir sıkıntı yoktu diye biliyordum,
Nevzat bey ile yapılan konuşmada bundan 1 ay önce o konuda sıkıntı yok hazırlıklarımız tamam demişti, kampanyada maksat sanırım formalara ücretsiz yapıştırılmalarıBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzge senin formaların fotoğrafları İnternette dolaşıyor heralde-1461 TRABZON-
Yorum
-
- Uzun kollu alacaktım bu sene , iyikide beklemişim yaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum