Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yeni urunum
    sahane TS CLUBda böyle güzel ürün cikarsa keske
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• bende artik formalarin XXL olanini istiyorum yaw bir el atinda forma alak CL maclarinda giyeriz

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sahane TS CLUBda böyle güzel ürün cikarsa keske

200 liradan aşağı satmaz bizimkiler böyle şeyleri
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• "Organik Şampiyon" tshirt leri için ne bekliyoruz ?
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Organik Şampiyon" tshirt leri için ne bekliyoruz ?
            kulübe bugün mail atalım , çok güzel olur

Yorum

• Çok şükür:

Çok şükür gerçek yerini buldu. TS Club ile görüşüp bayrak konusunda kampanya yapmalarını isteyeceğim. Bol bol Türk bayrağı siparişi vermeleri lazım.

Nike'ın tasarımlarını kendi renklerimizde görmek güzel fakat BMN olarak asla korsan ürünlere destek vermiyoruz. Adidas gibi üç çizgili üzerinde Nike logosu olan çakma ürünler gördüm zamanında. Gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Organik Şampiyon" tshirt leri için ne bekliyoruz ?
                Üretmelerini!

TS Club yetkileri ile görüştüm. Slogan ve önerimizi çok beğendiler, hemen üretmek istiyorlar. Benden bu konu ile ilgili tasarım bekliyorlar. Tasarımı yapıp kulübe atacağım şimdi.

Türk bayrağı konusunda resmi yazışmaları yapmışlar az önce yetkililerden cevap bekliyorlar. Önümüzdeki günlerde Türk bayrağı konusunda bir kampanya yapmaları gerektiğini hepimiz adına ilettim.

Ben dönüp şu tişört tasarımı ile uğraşayım.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formalar yine benim.İsimleri Mecidiyeköy'deki TS Club'ta yazdırdım , öncekileri internetten sipariş etmiştim.
                  Özge senin formaların fotoğrafları İnternette dolaşıyor heralde
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üretmelerini!

ilham perilerimizi gönderiyoruz sana ali fuat abi , kalemin keskin olsun !
                    pele good , maradona better , george best

Yorum

• acilen............türk bayraklı şampiyonlar ligi özel forma............. çok acil............. nike uyuma kıpırdan biraz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üretmelerini!

TS Club yetkileri ile görüştüm. Slogan ve önerimizi çok beğendiler, hemen üretmek istiyorlar. Benden bu konu ile ilgili tasarım bekliyorlar. Tasarımı yapıp kulübe atacağım şimdi.

Türk bayrağı konusunda resmi yazışmaları yapmışlar az önce yetkililerden cevap bekliyorlar. Önümüzdeki günlerde Türk bayrağı konusunda bir kampanya yapmaları gerektiğini hepimiz adına ilettim.

Ellerinize sağlık.ŞL'ye ait özel formanın uzun kollusundan almak farz oldu.

(UEFA)

Yorum

• Türk bayrağı konusunda zaten bir sıkıntı yoktu diye biliyordum,

Nevzat bey ile yapılan konuşmada bundan 1 ay önce o konuda sıkıntı yok hazırlıklarımız tamam demişti, kampanyada maksat sanırım formalara ücretsiz yapıştırılmaları
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Nike bize şampiyonlar ligi için bir forma hazırlamalı.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özge senin formaların fotoğrafları İnternette dolaşıyor heralde
                              Facebookta paylaşmıştım.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• - Uzun kollu alacaktım bu sene , iyikide beklemişim ya
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Yükleniyor...
                                X