Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian mısın ? Kimseye yok bir sana var

Yok abi ya, Mecidiyeköy Ts Club'tan aldım formayı henüz gelmemişti. 1 haftaya gelir dedi.
    ben çıktığı ilk gün çubuklu formayi internetten siparişledim. ertesi gün elime ulaştı mükemmel bir hızla.

iki gün sonra victory i geldi tsclub internete onu siparişledim. oda ertesi gün ulaştı elime. eğer olmamış olsaydı 'D' o zaman da olmazdı

hanicikmiş 'ARİAN'lar, 'SEZER BAUR'lar, hanimiş
    Bordo ~~ Mavi
    'O halde varım...'

Yorum

• Bitti demek ki. Ama gelecekmiş, öyle dedi Ts Club'taki arkadaş. Zaten çocuğun ağzından en çok duyduğum iki kelime: ' kalmadı ' ve ' gelecek '

İstanbul'daki maça kadar gelir umarım.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bitti demek ki. Ama gelecekmiş, öyle dedi Ts Club'taki arkadaş. Zaten çocuğun ağzından en çok duyduğum iki kelime: ' kalmadı ' ve ' gelecek '

İstanbul'daki maça kadar gelir umarım.
        insallah gelir kar' 'esim... gelmezse yapabilecek birşey yok.

karma...
        Bordo ~~ Mavi
        'O halde varım...'

Yorum

• Bursa'nın formaları çok kötü
          En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 22.07.2011, 23:45.
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Nike'ye çok salladık ama ben şuana kadar bizden iyi forma giyen takım göremedim varmı gören ?
            En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 22.07.2011, 23:45.

Yorum

• ben bursanın formaları hiç beyenmedim kusra bakmayın
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• renkler ve zevkler tartışılmaz bana göre bursanın formaları ligin en iyi formaları olmuş
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  renkler ve zevkler tartışılmaz bana göre bursanın formaları ligin en iyi formaları olmuş
                  Tamam biyere kadar haklısın senin görüşündürde ;

Yani iyice bir bak Göz var nizam var yapma etme gözünün yağında çift sarılı yumurta kırıyım üzerine hafif kekik-karabiber-tuz ekip , fırından yeni çıkmış vakfıkebir ekmeği bandırıyım ki bizim formalar daha iyi

Yorum

• bursanın formaları bence ligin en kötü formaları. o omuz olayı çok çirkin

Yorum

• Kimsenin dikkatini çektimi bilmiyorum ama tanıtım olarak önemli bir konuya değinmek istiyorum...

Krampon meraklısı biri olarak Nike'nin düştüğü hataya Adidas'ta düşmüş ;

Volkan'ın giydiği krampon : Nike Tiempo Air Legend 3
                      Dia'nın giydiği krampon : Nike Mercurial Vapor Superfly 3
                      Alex'in giydiği krampon : Galiba puma

Dia'nın kramponundaki Nike amblemi çok büyük olduğu için photoshoplamışlar gerçekten bu kadar acemilik olamaz...

Galatasaray'ın tanıtımında ise 5 çift Adidas krampon görmek mümkün ;

Birde bize bakalım ;

Burcu <3 Nike,Nike,Nike,Nike

Bu olay kısaca Nike'nin bize azcıkta olsa önem verdiğinin ufak bir göstergesi

Bu olaya amaaan be nolucak kramponlardan diyecek olan varsada cevabım şöyle ;

1-Bu markalar dünyada spor ve giyim sektöründeki parayı yani milyar dolarları döndüren ve inanılmaz bir rekabet içerisinde olan firmalar , gerçekten böyle bir durum çok komik...
                      2-Sen malzeme verdiğin klübe sponsor oluyosun yani baştaki amaç NİKE-ADİDAS markasını izleyenlere göstermek , daha çok alınmasını sağlamak vsvs... Ama sen bu şovun en büyük basamağı olan tanıtımlarda en büyük rakibinin kramponlarını giydiriyorsan topçulara bu iş bitmiştir...
                      En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 23.07.2011, 00:16.

Yorum

• Bursa'nın formaları güzel bence de geçen sene Şampiyon olmalarına rağmen çok kötü formaları vardı..

Bu sene ki formaları güzel..

Halen daha sponsor bulamamaları da ilginç..

Yorum

• O forma çok güzel aslında omuz olayı kötü olmuş onu hiç yapmayıp diğer omuz gibi olsaydı en güzel formaları olurdu..

Yorum

• Arkadaşlar yanlışsam düzelstin ama bizim şortlar 10/11 sezon şortları. gsnin şortları yeni brezilya ve fransa milli takım formalarında kullanılan şortlar

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursa'nın formaları güzel bence de geçen sene Şampiyon olmalarına rağmen çok kötü formaları vardı..

Bu sene ki formaları güzel..

Halen daha sponsor bulamamaları da ilginç..
                              Tutuklanan başkanları Telekom'dan Trabzonspor'a ödenen ücretten fazla para istiyordu acaba neden ? Onlarda kabul etmedi dımdızlak geziyolar...

Yorum

• @Torres,

Yönetim seçimi..

Bizim yönetimin yerinde olsam süprizmişcesine katalog formalarını taraftarın önüne koyacağıma zaten bilindik şeyler oldukları için 10-15 tane seçip taraftarlara anket yaptırırdım..

Yorum

Yükleniyor...
                                X