Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Amblem biraz fazla büyük olmuş sanki

Yorum

• İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Amblem biraz fazla büyük olmuş sanki
        haklısın galiba.......

Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

mukemmel! amblem tamamdir!!! bu arada altin renkler super!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeniden tasarlanması düşünülen Barcelona Stadyumu.

Barcelona'nın ürünlerinde beyaz kullanmadığını biliyoruz ama planladıkları yeni stadın beyaz mı olucak olması tuhaf biraz. Şapkasını bile beyaz yapmayan stadı beyaz yapıyor
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Tam belli olmuyor ama Formalar Ts Club'ın ürünü olması lazım.
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Altın renkli fontlar çok güzel..Türk Telekom amblemide ok şeklinde olsa daha iyi olur yada en azından rengi turuncu yerine lacivert,nike logosuda beyaz tabi..
                En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 23.05.2009, 20:15.

Yorum

haklısın galiba.......

Olay budur iste. Hele font mükemmel.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Geçen sene Nike'ın bizimle ilk senesi olduğundan eleştirmemiştim formalar konusunda.Yeni sezonda artık göreceğiz Nike'ın bizi ne kadar önemsediğini.Ben umutluyum, ortaya güzel şeyler çıkacağına inanıyor ve 1 Haziran'ı bekliyorum..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• BARÇA şuan oynanan osasuna maçına yeni sezon formasıyla çıktı. çok şık duruyor. 2005 te kupayı aldıkları forma modeli.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Burada biraz daha net gözüküyor Ts Club yazısı

Yorum

• Yarısı Nike yarısı TS Club gibi gözüküyor.

Yorum

• Bayern Münih ve Barcelona 2009/2010 sezonu formalarını giyinmişler bugün.

Adidas'ı beğenmemiştik fotoğraflarda ama futbolcuların üzerinde çok güzel durmuşlar.Nike her zamanki gibi harika gözüküyor bence

En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 23.05.2009, 23:01. Sebep: Fotoğrafları ekledim :)

Yorum

• adamlarda fizik var vücut var formada güzel cuk diye oturuyor üzerlerine.. bide bizim hüseyinin giydiği formaya bakıom rezalet gözüküo..
                              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• BARÇA takımı pazarlama konusunda bize çok önemli mesajlar veriyor.

ş. ligind finale kaldılar 24 saat içinde go to roma diye tshrt çıkarttılar.
                                yeni sezon formasını şampiyonluk kupasını almadan çıkardılar. ve bugün stada gelen bir çok insan yeni sezon formasını satın aldı.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Çalışıyor...
                                X