Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak renac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bidaha incele istersen iki formayı birisi barcaya özel sadece barca giyiyo biri herkesin giydiği forma ben gidip yeniköysporada nike ın katalogundan forma secip ts ile aynı formayı giyebilirim diceksin ki bunda nike sucu yok doğru nıke sucu var demiyorum zaten yönetimimiz bu konuda sınıfta kalmıştır eski yoneticilerimiz gibi.

benim defalarca soylediğim şey eğer biz profosyonel yaklaşırsak forma olayına işi bilen kişilere verirsek ancak dilediğimiz gibi formamız olur.

nike dada hata soyle var adamlarda diyebilirlerdi ki biz size şunu soyle yapalım su soyle olsun gelin siz bu formalardan almayın diye yol gösterebilirlerdi işin içinde oldujkları için deneyimlerini bizimle paylaşabilirdi ama nerde

herkesin başarılı olursak bizede yaparlar forma diyo bugün psg nin ne başarısı var fransa ligindede ona özel forma yapılıyo yada aston villa son 10 yılda ne başarısı var da özel forma yapılıyo bunun ibi örnekleri çoğaltmak mümkün. sorunun cevabı şu biz profosyonel anlamda bu işe bakmalı ve işi bilen kişileri ts club a getirip çalıştırtmalıyız
    Sana katiliyorum. yönetiminde büyük hatalari oldu ama Psg ve Aston Villaya niye özel formanin yapildi ortada. Bir forma stilleri var ve daha önemlisi "uzun yillardir" nike ile calisiyorlar. büyük fark burda. Bizede zaten 2010/2011 sezon itibaren tüm formalar özel hazirlanacak Nike tarafindan. Hatte bir Nike koleksyonu bule hazirlaniyor gelecek sezon icin. bunlar zaman aliyor. koca Türkiye milli takimi bile 4. Nike koleksyonunda özel formalarina kavusabildi. ondan önce de nike katalogunda forma giyiyordu... yane bu sezonluk da yapacak is sudur: nike tarafindan secilen gayet güzel formalar en iyi sekilde degerlendirilmeli. Arma, sponsorlar, fontlar en güzel modelden secilip en kaliteli sekilde yerlestirilmeli....

Yorum

• Barcelona'nın çubuklu formasını beğenmedim bence bordosu çok açık gibi kavuniçine kaçmış sanki yada ben yanlış görüyorum
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Barcelona formasını girek giymeyeceğiz herhalde.Renkler değişecek.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barcelona'nın çubuklu formasını beğenmedim bence bordosu çok açık gibi kavuniçine kaçmış sanki yada ben yanlış görüyorum
          Fotoğrafın çekim kalitesine bakıp yanılgıya düşebiliyoruz burada olduğu gibi.
          Aynı formaları daha iyi çekilmiş fotoğraflarla görünce gözümüze farklı görünecek, yoksa Barça'nın renklerini değiştirdiği falan yok.

Beğenip beğenmeme zevk meselesi. Ben beğendim. 2006 yılında yine böyle ince çubuklu forma çıkarmışlardı. Bu anlamda paralellik yakaladık Barcelona ile; bu sene ikimizde ince çubuklu giyeceğiz, sonraki sezon daha kalın çubuklu. Barça'nın bu sene giydiği parçalı forma yıllar önce giydiği formalarda kullanmışlardı.

Fifa 2009 oyununda Nike formalarımızı ve futbolcuları görünce bayağı sevindim bugün. Modellemeler çok güzel yapılmış formalarımız da çok güzel duruyordu. Oyunda iki formamız var: klasik bordo kolları mavi formamız ve düz mavi formamız. Gol sevinci sırasında Gökhan Ünal'a 'şşşş!' diye hareket bile yaptırabiliyorsunuz.

Şampiyonlar liginde mücadele edince bakarsınız hoptek sevinci de eklenir oyunlara. Neden olmasın?
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Barcelona formasını girek giymeyeceğiz herhalde.Renkler değişecek.
            Bana dediysen eğer ben direk giyeceğiz dedimmi?
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana dediysen eğer ben direk giyeceğiz dedimmi?
              Sana demedim yahu.
              Més Que Un Club

Yorum

• yeni forma ts

nasil buluyorsunuz

Yorum

• Detaylar:

Sahada veya televizyonda daha farklı görünmesi normal.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasil buluyorsunuz
                    Ben orda sari Forma görüyorum
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Sarıyı Geçtim Açık Kahverengi de var
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• afs abi bu hafta bizim yeni sezon formaları giyilemezmi yönetimde böyle bir çalışma varmı acaba bir bilgin varmı

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          afs abi bu hafta bizim yeni sezon formaları giyilemezmi yönetimde böyle bir çalışma varmı acaba bir bilgin varmı
                          Bu öneriyi örnekleri ile kulüple paylaştım. Bu konu ile ilgili federasyon ile ilgili bir prosüdür var mıdır bilmiyorum. 10 farklı kişiye mail attım. Henüz bir tane bile cevap gelmedi. Ne düşünürler, ne karar verirler bilemiyorum.

Sade bir kulüp üyesi ve taraftar olarak önerimi paylaştım o kadar, bu soruyu asıl bu işin sorumlularına sormak lazım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu öneriyi örnekleri ile kulüple paylaştım. Bu konu ile ilgili federasyon ile ilgili bir prosüdür var mıdır bilmiyorum. 10 farklı kişiye mail attım. Henüz bir tane bile cevap gelmedi. Ne düşünürler, ne karar verirler bilemiyorum.

Sade bir kulüp üyesi ve taraftar olarak önerimi paylaştım o kadar, bu soruyu asıl bu işin sorumlularına sormak lazım.
                            Abi federasyonun bir prosedürü var diye biliyorum. Sezon başı ve devre arasında giyilecek formaların, marka, model, reklam, logo ve fontların boyutu vs. gibi detaylarıyla beraber ibrazı gerekmekte.

Ama bir izin alınamaz mı derseniz elbette alınabilir diye düşünüyorum.
                            BORDO MAVİ

Yorum

• Bu sezon Barça'nın formalarını sevdim...

Ben özellikle bu kalınlıktaki çubukluyu daha çok seviyorum...

Bir de bu çubuklu formalara beyaz şort ve beyaz çorap çok yakışıyor...

Paylaşım için teşekkürler Ali Fuat abi...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Paris Saint-Germain'i değerlendirirken Nike ile kaç sezondur çalıştığına ve genel olarak olayı nasıl değerlendirdiğine bakmak lazım.

Şurası gerçek ki marka olmak için avrupa arenasında olmamız ve sponsorda ısrar gerekiyor. Aynı tribünde, aynı takımın farklı markalarda farklı formaları hiç hoş görünmüyor.

Paris Saint-Germain 2009 / 2010 sezonu deplasman formaları ilk görüntüler:

Yorum

Çalışıyor...
                                X