Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmblem biraz fazla büyük olmuş sanki
Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
-
İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeniden tasarlanması düşünülen Barcelona Stadyumu.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son cınar#7 tarafından düzenlendi; 23.05.2009, 20:15.
Yorum
-
İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın galiba.......
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Geçen sene Nike'ın bizimle ilk senesi olduğundan eleştirmemiştim formalar konusunda.Yeni sezonda artık göreceğiz Nike'ın bizi ne kadar önemsediğini.Ben umutluyum, ortaya güzel şeyler çıkacağına inanıyor ve 1 Haziran'ı bekliyorum..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
BARÇA şuan oynanan osasuna maçına yeni sezon formasıyla çıktı. çok şık duruyor. 2005 te kupayı aldıkları forma modeli.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
BARÇA takımı pazarlama konusunda bize çok önemli mesajlar veriyor.
ş. ligind finale kaldılar 24 saat içinde go to roma diye tshrt çıkarttılar.
yeni sezon formasını şampiyonluk kupasını almadan çıkardılar. ve bugün stada gelen bir çok insan yeni sezon formasını satın aldı.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
Yorum