Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barcelona'nın siyah olan forması kaleci forması bu arada.

Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona formalarını gördükçe nike'cilara sallıyorum valla.

Yorum

• yani büyük takımların forma tasarımlarını görünce bizim yeni sezon (artık nasıl yeni sezonsa!!) formalarımızla ilgili iştahım kapandı...
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• neden bu kadar karamsariz ve hic bir seyi begenmiyoruz anlayamiyorum.barca nin formalarina herkes super diyor ama bizim formalar rezil oylemi?bana biri sunlari aciklayabilirmi lutfen,barcanin portakal rengi formasiyla bizim bu sene giydigimiz mavi forma cok cokmu farkli?barca nin yeni cubuklu formasiyla bizim bu sene giyecegimiz soylenen cubuklu formamiz cokmu farkli?baskasinda olunca super bizim olunca tu kaka.ha tamam ayrintilarda ve detaylarda fark var ama modellere kimse bisey diyemez bence.birde su yok bizim kumas kalitemiz rezilmis falan bizim formalar da nikefit degilmi?ama yok olmaz biz trabzonsporuz bize ipek forma yapsin nike.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neden bu kadar karamsariz ve hic bir seyi begenmiyoruz anlayamiyorum.barca nin formalarina herkes super diyor ama bizim formalar rezil oylemi?bana biri sunlari aciklayabilirmi lutfen,barcanin portakal rengi formasiyla bizim bu sene giydigimiz mavi forma cok cokmu farkli?barca nin yeni cubuklu formasiyla bizim bu sene giyecegimiz soylenen cubuklu formamiz cokmu farkli?baskasinda olunca super bizim olunca tu kaka.ha tamam ayrintilarda ve detaylarda fark var ama modellere kimse bisey diyemez bence.birde su yok bizim kumas kalitemiz rezilmis falan bizim formalar da nikefit degilmi?ama yok olmaz biz trabzonsporuz bize ipek forma yapsin nike.
            Şükürsüzüz, elimizdekilerin kıymetini de yeterince bildiğimiz söylenemez.
            Barcelona'nın modellerinin aynısı bize önerilseydi fakat biz bu modellerin Barcelona modeli olduğunu bilmeseydik yorumlar aşağı yukarı aynı olacaktı emin olun.

Barcelona bu kalite duygusunu oluşturmak için, kurumsal anlamda ve saha başarıları anlamında neler yapmış, biz neler yapmışız. Bize de Barça, Arsenal gibi muamele edilmesini bekliyoruz, fakat onlar gibi meseleye profesyonel ve kurumsal yaklaşmıyoruz.

Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.

Bütün bu dünyadaki örnekler beni karamsarlığa değil, bilakis daha iyisini yapabiliriz noktasına götürüyor beni. Ve eminim bu konu yeterince titizlikle ele alınırsa, herkesin memnun olacağı sonuçlar üretmek mümkün.

Formalarımızın modelleri, kumaş kaliteleri, kesimleri, dikişleri oldukça kaliteli ve bu kaliteyi avrupadaki emsallerine göre daha ekonomik fiyatlarda. Forma satışları kulüp için hem maddi gelir, hem de marka değeri artıran bir olay.

Bizim formalarımızı daha görmeden kızanlar bile, futbolcularımızın üzerinde görünce hemen fikir değiştirebiliyor.

Aynı fotoğraf çekimi, aynı kurgu, bizim formalarımızla ve futbolcularımızla yapılsa algı yine değişecek. İnsanlardaki bu kırgınlık havası geçmiş dönemde yapılan hatalardan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum.

Israrlarımız sonucu bu sene armaları değiştirdik, diğer isteklerimizle ilgili görüşeceğiz. Biz her şeyi istiyoruz, hemen istiyoruz.

Benim de nice hayallerim var, fakat kulübün yapısını yakından tanıdıkça bu işlerin zaman alacağını görüyorum. Daha hızlı yol alabilme yolları da var. Hepsini burada yazamıyorum ama bu konudaki çabalarımız sürüyor.

Şükür, sabır.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 21.05.2009, 18:19.

Yorum

• ya özel birşeyler istemiyoruz aston villanın ürünlerini bize de yapsınlar yeter. villa logosunu çıkarsınlar bizim logoyu koysunlar yeter.
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Nike'in bize sundugu fontlar disinda kulübün kendi tasarladigi fontlari kullanmasinda bir sakinca var mi?
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Şükür, sabır? o da ne?

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barcelona formalarını gördükçe nike'cilara sallıyorum valla.
                    barcelona çok büyük bir marka bence kıyaslama yapmak mantıksız haa eğer dersen nike shaktarada böyle özel ürünler yapıyorsa o zaman salla salladığın kadar..(bizim düzeyimizdeki takımlarla kıyas yapmak daha gerçekçi olur.)
                    Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                    Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                    .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Barcelona Her Sene Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final Yarı Finalden Aşağı Oynamıyor. 100.000 Kişi Önünde Oynuyor Her Maçını. ee Kıyaslamak Mantıksız Bence de.
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Mesele başkasının yaptığını taklit etmek değil, doğru yorumlayıp ortaya yeni ve orijinal ürünler çıkarmak. Barcelona gibi marka kulüpler formalarının aynı sezon başka kulüpler tarafından kullanılmama şartı koşuyorlar.

Aynı Nike ürünü, farklı takımlarda farklı renklerde bambaşka görünüyor gözümüze. Bizim de yapmamız gereken, kendi renklerimizi güzel gösterecek doğru tasarımlar seçmek.

Font meselesi de -bu işin eğitimini almış, hatta sıfırdan font tasarlamış biri olarak şahsi düşüncem- çok daha ciddiye alınması gereken bir konu. 'Bilgisayardan seçilecek font kimin zevkine, kimin kriterine göre seçilecek' sorusu geliyor hemen aklıma.

İnter, Barça gibi kurumsal bir fontumuz olsun ve hep onu kullanalım, fakat bunun ne olacağı tesadüflere veya tek bir kişinin zevkine bırakılamayacak kadar önemli bir konu. Derdimiz değişsin de ne olursa olsun değil, olacaksa bizim için en doğrusu ve en güzeli olsun olmalı.

Bunun ve burada tartıştığımız sorunların çözümü için önce böyle bir niyet, sonra profesyonel ve estetik yaklaşımlar gerekiyor.

Yorum

• İNŞALLAH Ali Fuat Abi
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bu Sene Geniş Çubuklu Formamızı İstiyoruz Nike !
                            Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak hakantpl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Sene Geniş Çubuklu Formamızı İstiyoruz Nike !
                              Vallahi Abi Renklerimizi Doğru Yansıtsınlar. Armamızı Adam Gibi Göndersinler Nakışlı.
                              Gerisi Boş

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakırköyde açılan mağazamıza uğradım mağaza küçük onu belirteyim..Gökhan Ünal'ın üstündeki t-shirtten ve Bize her yer Trabzon yazılı t-shirtlerden aldım güzel t-shirtler almanızı tavsiye ediyorum
                                bu t-shirtlerden nerde var ben göremedim sitemizde...
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Çalışıyor...
                                X