Beyler kesin birşey var mı?Ne zaman çıkacak yeni sezon formaları?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
KaZıM KoYuNcU;
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti...''
-
anladığım kadarıyla yine bize özel forma yapılmayacak
eğerki bize özel forma yapılmazsa forma kesin almam
çubuklu formalarda porto nun forması benim çok hoşuma gidiyor
almam için öyle bi forma görmem gerekiyor
hele hele ki aradığım ilk şey yakada yazıbir gün mutlaka
Yorum
-
mağazalarında tshirt gibi her renkte perakende satılan modellerden kullanmaya devam ettiğimiz sürece forma üreticimizin nike olduğunun ayrıcalığını ve farkını yaşadık diyemeyecem. çubuklu forma olarak da ts club'ın yeni çubuklusunu alacam takım halinde50 lira . belki antrenman ürünleri veya gündelik kullanıma uygun model çıkarsa nikedan ancak öyle şeyler alırım bu sezon. geçen senenin klasik bordo gövdeli formasını bu yıl kullanmayacak olmamız da gerçekten hayal kırıklığı ,,, geçen sezonun en beğenilen modeli bu sene yok ilginç :/Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
ya lütfen nike bütün koleksyonu ve ts club tshirtleri iki haftaya kadar bütün ts clublara her bedende gönderir cünkü biz gurbetten yilda bir kere yazin Ts Clubu göriyoruz! Afs abi nike koleksyonu, yeni sezon formalar, ts club tshirtler,... temmuza kadar piyasaya cikacakmi?
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim Nike'a bakışım çok değişti 1 sene içinde. Toplasan 10 tane kulüp ve 10 tane milli takım dışında herkese herkese tasarımın t'si olmayan ve çuval gibi formalar sunan bir firma Nike. Tasarım yapmayın dümdüz formalar sunun, reklamı biz yapıştıralım, amblemi biz yapıştıralım eee öyleyse sizinle niye anlaşıyoruz. Düz t-shirt'ün üzerine bizde amblem basıp satarız kardan size de pay vermek zorunda kalmayız. Yapılan anlaşmayı bilmiyorum ama eğer küçük paralar için bu rezaletlere katlanıyosak yazık bu taraftara. İnşallah güzel forma çıkar da yanılan ben olurum ama artık Nike'dan bi beklentim yok.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCikis tarihi ne oldu Temmuzda mi cikiyor.
Yorum
-
Nike artık taraftarı uyutmayı bıraksın milleti çıldırtmasın....
Okullar kapandı gurbetçiler yazlıkçılar yola çıktı bu formaları ya çıkarsınlar çiddi bir lansman yapsınlar yada defolup gitsinler...
Ben sezon geçtikten sonra çıkan formanın üstüne...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
nike zaten kesinlikle adidasın yanına yaklaşamaz... nikeın bildiği tek şey reklamsen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
Yorum