İlk olarak OFLuR_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Milan 2009 / 2010 sezonu formaları:
Ajax 2009 / 2010 sezonu formaları:
Liverpool 2009 / 2010 sezonu formaları:
The Seattle Sounders 2009 / 2010 sezonu formaları:
Real Madrid 2009 / 2010 sezonu formaları:
Benzerlikler dikkatinizi çekti mi?
Gördüğünüz gibi her markanın kendine ait bir çizgisi var. Önemli olan o sınırlar içinde kendine ait bir tarz yakalayabilmek.
Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.En son a f s tarafından düzenlendi; 20.05.2009, 10:07. Sebep: Real Madrid'i ekledim yeni ortaya çıktı.
Yorum
-
-
İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuruncu yerine mavi tonları neden düşünülmez acaba... Sadece seneler önce puma'nın lacivert üzerine bir çalışması vardı. O dönemde en çok satılan formalarımızdan biriydi diye hatırlıyorum. Tekrar denense ilgi çeker gibi geliyor bana.
Yorum
-
İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi buraya fazla bişey yazmıyorsamda sunumlarını ilgiyle takip ettiğimiği bilmeni isterim
Yorum
-
Werder Bremen'in seneye Uefa finalindeki rakibi Shakhtar Donetsk gibi Nike giyeceğini biliyorsunuz değil mi?
Yorum
-
Yeni sezonda giyeceğimiz çubuklu formalar İnter Milan'ın formaları baz alınarak yapılmıştı. Peki İnter'in yeni sezondaki formaları nasıl olacak derseniz, buyurun 2009 / 2010 sezonu İnter Milan formaları:
Ronaldo 1998/99
Bu da Inter Milan Nike 09/10 deplasman forması:
Yorum
-
İlk olarak Faruk KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike yap şu çubuklu formayı...
ellerine sağlık güzel olmuş
geçen senelerden aynı forma depolarda bolca var
bizim renklerde yolluyacaklar hepsi bu.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum