Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFLuR_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar ben öyle kendimce bi kac forma yaptim,
    yeni formalar böyle olcagindan degil ama yani can sikintisindan heves ettim
    paylasmak istedim sizlerle, ins. begenirsiniz ))

TS-Formalar by OFLuR_61
    formaların hepsi çok güzel olmuş gözüm gönlüm açıldı ama bakmaka yetineceğiz bunlar gibi formalar asla yapmazlar hele nike ten hiç beklemem...
    Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Milan 2009 / 2010 sezonu formaları:

Ajax 2009 / 2010 sezonu formaları:

Liverpool 2009 / 2010 sezonu formaları:

The Seattle Sounders 2009 / 2010 sezonu formaları:

Real Madrid 2009 / 2010 sezonu formaları:

Benzerlikler dikkatinizi çekti mi?
      Gördüğünüz gibi her markanın kendine ait bir çizgisi var. Önemli olan o sınırlar içinde kendine ait bir tarz yakalayabilmek.

Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 20.05.2009, 10:07. Sebep: Real Madrid'i ekledim yeni ortaya çıktı.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkaya kesinlikle trabzonspor yazılmalı. formaya mükemmel bir hava katıyor.
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ajax´ın forması güzelmiş..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu formada o malum yıldızları görünce heycanlanıyorum.. Ne zaman oralara gidersek o zaman Nike yapar bişeyler..

Yorum

• afs abi buraya fazla bişey yazmıyorsamda sunumlarını ilgiyle takip ettiğimiği bilmeni isterim
                Bordo Mavi...

Yorum

• Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turuncu yerine mavi tonları neden düşünülmez acaba... Sadece seneler önce puma'nın lacivert üzerine bir çalışması vardı. O dönemde en çok satılan formalarımızdan biriydi diye hatırlıyorum. Tekrar denense ilgi çeker gibi geliyor bana.

Ozkan kardes,eline diline saglik muthis yakisikli bir forma.o formadan bende hala var gercekten cok severek almistim.bende bordo mavinin lacivertle cok guzel gittigini dusunuyorum ama onemli olan malesef taraftarin ne dusundugu ve ne istedigi degil onlarin(nike,yonetim yada sorumlu her kim ise)ne istedikleri ne dusundukleri yada dusunemedikleri.soyle bir forma cikarsinlar eger yok satmazsa bende fenerli olayim.

Yorum

• İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      afs abi buraya fazla bişey yazmıyorsamda sunumlarını ilgiyle takip ettiğimiği bilmeni isterim
                      Bende ayni Afs abi. Bazen sirf sen "Resmi Sponsorumuz Nike" basligina yeni bir sey sundunmu veya yeni haber aldinmi diye giriyorum. yarin ve diger gün de formalari gördükten sonra görüslerini bekliyecegim. yarin formalari göreceksin degilimi?

Yorum

• Werder Bremen'in seneye Uefa finalindeki rakibi Shakhtar Donetsk gibi Nike giyeceğini biliyorsunuz değil mi?

Yorum

• Yeni sezonda giyeceğimiz çubuklu formalar İnter Milan'ın formaları baz alınarak yapılmıştı. Peki İnter'in yeni sezondaki formaları nasıl olacak derseniz, buyurun 2009 / 2010 sezonu İnter Milan formaları:

Ronaldo 1998/99

Bu da Inter Milan Nike 09/10 deplasman forması:

Yorum

• İnter armasının etrafındaki İtalya renklerini taşıyan çizgiler mükemmel bir görünüm sağlamış.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Faruk KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nike yap şu çubuklu formayı...

ellerine sağlık güzel olmuş
                              neyini yapacak,zaten yapılı(Ant.Eses-Palece vsvs.)
                              geçen senelerden aynı forma depolarda bolca var
                              bizim renklerde yolluyacaklar hepsi bu.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Tişört konusunda çokmu hayalciyim.

Schalke 04 tişörtleri.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X