Bu formülü Yönetime iletmek lagzim aslinda aynisini kullansinlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Aynen Ali Fuat abiyi Lisanslı ürünlerin başına geçiricen yapıcak projeyi, biz beğenicez o yaptıracakVe Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kadife gibi evladiyelik. Yıkama ile deforme olmuyor. Yıllar önce Trabzonsporlu Abdullah'ın çubuklu formasının sayıları da aynı teknikle basılmış yıllarca dayandı.
A F S yazısı şampiyonlar ligi yazı karakterinden. Sayıların fontunu ben tasarladım.
Yakaya böyle bir uygulama yapmak çok kolay ve pratik bir uygulama. Isı ile transfer oluyor ve çıkmıyor. Kadife ve mat görüntüsü var.
Forma numaralarını istediğim gibi yaptırabildim bugün.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Iste olay budur. Mükemmel ötesi gercekten. Sayilarin etrafindaki ince cizgiler altin renginde olsa dahada güzel olur belkide. Ama böylede gercekten cok güzel olmus.
Bunu mutlaka kulübe iletmeni bekliyorum Ali Fuat abi."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu font kullanılsın gelecek sezon..Ayrı bir güzellik katmış formaya!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu font kullanılsın gelecek sezon..Ayrı bir güzellik katmış formaya
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kadife gibi evladiyelik. Yıkama ile deforme olmuyor. Yıllar önce Trabzonsporlu Abdullah'ın çubuklu formasının sayıları da aynı teknikle basılmış yıllarca dayandı.
A F S yazısı şampiyonlar ligi yazı karakterinden. Sayıların fontunu ben tasarladım.
Yakaya böyle bir uygulama yapmak çok kolay ve pratik bir uygulama. Isı ile transfer oluyor ve çıkmıyor. Kadife ve mat görüntüsü var.
Forma numaralarını istediğim gibi yaptırabildim bugün.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
Yorum