Arkadaşlar armanın büyüklüğü formanın görünüşünü çok etkiliyor.. Burada yapılan dizaynlarda hep armalar büyük yapılıyor ama malesef çıkan formalar da ufak bir arma görüyoruz ve bu formalara direk olarak önyargılı yaklaşmamıza neden oluyor.. Logo olarak da herkesin düşüncesine saygımız var onlar da bir fikirdir ama Wifi logosu biraz çocukça duruyor bana kalırsa. O kadar şekilli logolara gerek yok düz yazı her zaman daha şık duruyor hele ki nike ın sade tasarımları üzerinde.. Mümkünse TTnet in normal logosu olmasını isterim..
Ayrıca şunu da belirtmeden geçmeyeceğim. Zamanında çok eleştirilen TsClub forması gibi düzgün tasarımlı hiçbirşeyi göze batmayan forma ben daha görmedim. Bende 1 adet var. Avea reklamı ne yapıştırma ne dikiş direk formanın kendisine kumaşına yazılı. Armalar dikiş. Arkadaki yazılar onca yıkamaya rağmen en ufak ayrılma yok.. En ufak tüylenme belirtisi yok. Şimdi Nike ile karşılaştırıldığında TsClub formalarına çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Ayrıca şunu da belirtmeden geçmeyeceğim. Zamanında çok eleştirilen TsClub forması gibi düzgün tasarımlı hiçbirşeyi göze batmayan forma ben daha görmedim. Bende 1 adet var. Avea reklamı ne yapıştırma ne dikiş direk formanın kendisine kumaşına yazılı. Armalar dikiş. Arkadaki yazılar onca yıkamaya rağmen en ufak ayrılma yok.. En ufak tüylenme belirtisi yok. Şimdi Nike ile karşılaştırıldığında TsClub formalarına çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Yorum