Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu formülü Yönetime iletmek lagzim aslinda aynisini kullansinlar.

Yorum

• bende formalarimi bu sekilde yaptiriyorum benim 99 dan bi formam var hala isim ve no. duruyor

Yorum

• Ali Fuat abiyi resmi ürünlerin başına geçirmek için desteklerinizi bekliyorum.

Abi çok güzel olmuş. Klüpte ki yöneticilerde bizim kadar üretken olsalar..
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• afs nin numaraların üzerindeki nike amblemi yerine trabzonspor amblemi olması gerekir doğrusuda bu dur büyük takımların sırt numaraların arkasında hep kendi amblemi var bizim kinde ise nike

Yorum

• Aynen Ali Fuat abiyi Lisanslı ürünlerin başına geçiricen yapıcak projeyi, biz beğenicez o yaptıracak
            Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• Çok güzel olmuşş.. Remzi yeşim tekstilde yaptıracağın zaman bana da haber ver

Ayrıca numaranın altına Trabzonspor yazısı çok hoş durur önceki sayfalarda konuşulduğu gibi

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kadife gibi evladiyelik. Yıkama ile deforme olmuyor. Yıllar önce Trabzonsporlu Abdullah'ın çubuklu formasının sayıları da aynı teknikle basılmış yıllarca dayandı.

A F S yazısı şampiyonlar ligi yazı karakterinden. Sayıların fontunu ben tasarladım.

Yakaya böyle bir uygulama yapmak çok kolay ve pratik bir uygulama. Isı ile transfer oluyor ve çıkmıyor. Kadife ve mat görüntüsü var.

Forma numaralarını istediğim gibi yaptırabildim bugün.
                abi çok haklısın bu yazı fontunu biliyorum bende böyle font olan bi forma var yıllardır hiç bişey olmadı...helal sana çok iyi düşünmüşsün ama işte inşallah yetkililer duyar...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• puma zamanında bu yazı fontunu yapmıştı bize vestel reklamı olan formamda aynı bu font var ve çok dayanıklı
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• süper olmuş ali fuat abi..böyle ürünlerimizin olması dileğiyle..

Yorum

• Bu font kullanılsın gelecek sezon..Ayrı bir güzellik katmış formaya

Yorum

• Iste olay budur. Mükemmel ötesi gercekten. Sayilarin etrafindaki ince cizgiler altin renginde olsa dahada güzel olur belkide. Ama böylede gercekten cok güzel olmus.

Bunu mutlaka kulübe iletmeni bekliyorum Ali Fuat abi.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu font kullanılsın gelecek sezon..Ayrı bir güzellik katmış formaya
                          font çok yapmacık olmş
                          !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Ali Fuat abi bu tekniği yeni sezondaki formalarımızda hayata geçirebilecek miyiz acaba...

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu font kullanılsın gelecek sezon..Ayrı bir güzellik katmış formaya
                              Ya mükemmel olmuş bu forma yaa bunu yönetime bildirmeliyiz

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kadife gibi evladiyelik. Yıkama ile deforme olmuyor. Yıllar önce Trabzonsporlu Abdullah'ın çubuklu formasının sayıları da aynı teknikle basılmış yıllarca dayandı.

A F S yazısı şampiyonlar ligi yazı karakterinden. Sayıların fontunu ben tasarladım.

Yakaya böyle bir uygulama yapmak çok kolay ve pratik bir uygulama. Isı ile transfer oluyor ve çıkmıyor. Kadife ve mat görüntüsü var.

Forma numaralarını istediğim gibi yaptırabildim bugün.
                                abi harikasın tek kelimeyle
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Çalışıyor...
                                X