Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• galiba sırt nolarını biz basmışız,çünkü böyle nike görmedim ben görmedim ya

Yorum

• haznedarda sadece mavi koları bordo olandan var ama kücük beden baska yok digerleri bitmisdi dün

Yorum

• Biz eskiden otururduk adam gibi maçımızı izlerdik.

Şimdi ki nesil maç hariç her şeye bakıyor.Siz mi çok bilinçlendiniz biz mi bilinçsisiz onun ayırdına varamadım.Şu yaşıma kadar daha formanın sırt numaralarınıN yazı karakterine dikkat ettiğimi hatırlamıyorum.

Yok colmanın dövmeleri, songun saçları, formanın sırt numarası, şortun ipi, amblemin iç açıları toplamı,kramponların çivileri yeter arkadaşlar kabak tadı vermeye başladınız ne zaman şu sayfaya baksam içim sıkılıyor,futbol taraftarı değil, birbirinin kıyafetlerini beğenmeyen ergen kızlar gibisiniz.

Nike sana hiç yakıştıramadım sınıfta kaldın nike. Lanet olsun nike inşallah bir daha belin doğrulmaz bütün taraftarın ahını aldın Nike.
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz eskiden otururduk adam gibi maçımızı izlerdik.

Şimdi ki nesil maç hariç her şeye bakıyor.Siz mi çok bilinçlendiniz biz mi bilinçsisiz onun ayırdına varamadım.Şu yaşıma kadar daha formanın sırt numaralarınıN yazı karakterine dikkat ettiğimi hatırlamıyorum.

Yok colmanın dövmeleri, songun saçları, formanın sırt numarası, şortun ipi, amblemin iç açıları toplamı,kramponların çivileri yeter arkadaşlar kabak tadı vermeye başladınız ne zaman şu sayfaya baksam içim sıkılıyor,futbol taraftarı değil, birbirinin kıyafetlerini beğenmeyen ergen kızlar gibisiniz.

Nike sana hiç yakıştıramadım sınıfta kaldın nike. Lanet olsun nike inşallah bir daha belin doğrulmaz bütün taraftarın ahını aldın Nike.
          Buyuk takim her yonuylen buyuk olmali.

Yorum

• Sırt numaraları gayet güzel ama beyaz olmalarını tercih ederdim..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Nike'ta herşeyi bize yaptırıyor mübarek.Sanki biz sponsor olduk ona
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Arkadaşlar formanın istanbula ilk geldiği dakikalarda TS club daydım,birde ne göreyim gelen formaların %80 Xl XXl.Bu kadarmı olur acaba kaç kişi bu bedeni giyiyor.
                Ayrıca şunuda yazayım,
                1) bordo mavi forma _ West ham united forması.. abartmıyorum açın bakın görün bakın.onların giymediği formayı getirmişler armaları basmışlar sürmüşler piyasaya..
                2) beyaz forma--- bu kadarmı olur resmen MİLLİ TAKIMIN FORMASI.. YUH YANİ.içindeki mavi bile resmen saks rengi turkuaza benziyor.onada arma basmıslar sürmüşler.
                3) turuncu forma-- e buna daha ne diyeyim ulen bu HOLLANDANIN forması,zahmet olmassa açın nette bakın.bu kadarmı olur.hatta bunu TS club ın sahibi bile doğruluyor.
                tamam 2 ay önce sponsorluk anlaşması yapmış olabilirsin,nike genel müdürü trabzonlu olabilir.ama bizide salak yerine koymasınlar..

ha ne oldu yine 85 ytl verip beyaz forma yani mili takımın formasını,75 ytl verip turuncu yani Hollanda formasını,25 ytl verip ts clup tişörtünü aldım.Daha ne yapayım..
                Bu sevda bitmez!!!!!!

Yorum

• Yorum yapabilmek için önce bilgi sahibi olmak lazım. Westham yıllardır Umbro giyiyor Nike değil. Yine bu sayfaları gezerseniz formalarla ilgili daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Aston Villa da değil, onun da ne geçen seneki ne de yeni sezon formaları Trabzonspor'un formaları ile aynı değil.( o formaların da örnekleri eski sayfalarda mevcut ) Hollanda'nın formalarının da kendine özgü olduğunu biliyoruz.

Hep Nike'a yükleniyoruz da işin bir de yönetim kısmı da var. Nike, asıl ürünlerini bize seneye yapacağını söyledi. Daha 2.mesajında formalara kızan birine diğer sayfaları şöyle bir okumasını tavsiye ediyorum, beni yanlış anlamazsa eğer ( Aramıza hoş geldiniz bu arada ) Nike'ın kolleksiyonunda binlerce ürün var bu modelleri ve kumaşları seçen yönetim. Seneye her şeyin daha güzel olacağını ve olaya daha profesyonelce bilinçli yaklaşacaklarını umuyoruz.

Bakın taraftarca beğenilmeyen(!) formalar yok satıyor. Nike mağazalarında ne zaman gelecek diye yoğun bir ilgi var. Felaket tellallığı yapmadan, olayları öncesi, sonrası ve nedenleri ile objektif değerlendirmeliyiz. Kimsenin bize sponsor olmaya yanaşmadığı bir dönemden geçiyoruz.

Kurumsal olarak birikmiş yanlışlarımız var ve bunları düzeltme yolundayız. Ve sabırlı olmalıyız.

Trabzonspor Clup'larda yeni sezon formaları satış rekoru kırıyor

Bordo mavili ekibin Nike firmasına ürettirdiği yeni sezon formaları satış rekoru kırıyor. 3 gün önce satışa sunulan yeni sezon formalarından bu sürede yaklaşık 5 bin adet satıldı. 45 ile 85 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan yeni sezon formalarından ilk etapta 7500 adet yaptırılırken bordo mavili yönetim yeni forma siparişi verdi.

Bordo Mavili Clup'larda birçok formanın bedenlerinin kalmadığı öğrenilirken tüm formaların bu hafta içersinde tükenmesi bekleniyor.
                  Haber spor61.net'ten
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 10:03.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fulham deplasman formaları BMN farkı ile

Eskişehirspor'un üzerinde bu sene veya seneye förürseniz şaşırmayın.

Bunlar da iç saha formaları aylar önce yine ilk kez BMN'de görmüştünüz

Eskişehirspor mu dediniz? Yok canım Fulham formalarından bahsediyorduk
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 10:11.

Yorum

• arkadaşlar gördügüm kadarıyla nike giyen bütün takımların forma tipleri aynı,sadece renkleri farklı..fener-shaktar maçında shaktarın forması bizim turuncu formayla aynı,hollanda forması da..
                      barca'nın deplasman forması(açık mavi) tip olarak bizim turuncu ve bordo formayla aynı..kimseye özel bir tasarım yapmamış..
                      sadece intere ve barca'ya çubuklu forma yapmış,zaten bize de yapacak..he forma kalitelerini bilmiyorum henüz bizim formayı alamadım..
                      niye bukadar tepkiliyiz anlamadım..
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• çok güzel arkadaşlar bursaya daha gelmedi gelince alacam inşallah.......
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Zaten yaptıkları yapacakları hakkında fikir verir mi?
                          Bence verir.

Bakalım seneye bizi nasıl sürprizler bekliyor.

Yorum

• Arkadaşlar bende dün ilk formamı aldım fakat kendime değil bir abimizin cocuğuna aldım.Size konu ile ilginç bir olay anlatıyım Çoçuk 8 yaşında adı eren o yaşta insanlar biraz takım tutma konusunda kararsızdır. O yüzden büyükler kendi tuttukları takımın eşyaları ile kandırmaya çalışır. Şahşen ben çok küçükken abimin bana aldığı boya kalemleri ile trabzonsporu tutmaya başlamıştım Neyse eren kardeşimiz sürekli caminin bahçesinde top oynar onu gören cemaatın hoşuna gider bu olay. Cemaaten bir kaç abi de o arkadaşı tuttukları takıma yöneltmek için kandırmaya çalışıyor bir gün bir abi gitmiş orjinal FB forması almış.Tabi ereninde babası fenerbahçeli. o yaşta o formayı gören başka bir cocuk olsa giyer üstüne oynar çünkü forma bu. Bizim eren almış formayı o kadar kişi önünde ben bu formayı giymem demiş ve yere atmış.Herkez cok şaşırmış .Adama kıpkırmızı olmuş E tabi sıra bana geldi beni her gördüğünde formam nerde diye soruyor bugun inşallah vericem formasını.İşte fanatik trabzonsporlu diye ben buna derim.

Yorum

• haber61.net'in haberine göre 5000'e ya da 3500'e yakın forma satılmış. Onların iyi niyetli olduğunu ve halkımıza itici güç sağlamak için bu konuda biraz abartı yaptıklarını düşünüyorum.
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• forma bulabılsek alacagız ama yokkı..
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X