Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömerr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bordoooooooo
    maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiii
    sampiyonnnnnnnnnn....................
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Trabzooonnnn !!!
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Güzel formalar ALALUM HEMEN
        En son Nuh61 tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 14:36.
        ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiii
          sampiyonnnnnnnnnn....................
          TRABZONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl 'Bir an önce futbolcularla formaların tanıtımını yeniden yapın. Formaları farklı futbolculara giydirin. Haber yapmak için çırpınan gazetecilere biraz malzeme verin. Fotoğrafları yeniden çektirin' tavsiyemiz etkili olmuş mu?

Kızmak, küfretmek değil, anlamaya çalışıp, en iyisi için çözüm, proje üretmek zor olan.
            BMN farkı ile...

Forma modellerinin güzel bir yanı da farklı kombinasyonlara imkan sağlaması.
            Formaları değişik renkteki şortlarla giyince farklı etkiler yapıyor.
            Sabrınız ve çalışmalarınız için teşekkürler ağabey.. Bilmelisiniz ki yaptıklarınız boşa gitmiyor, kıymetini bilenler var.

Yorum

• şimdi Trabzon'dan arkadaşla konuştum Forum Trabzon'da o kolları mavi gövdesi bordo olan formadan kalmamış ...hüseyin ve yattara da imza dağıtıyorlarmış
              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• bi su formalari arkadan görmek nasip olmadi acaba yazilar ve numaralar nasil görünüyor?

Yorum

• ben bu formaları hiç beğenmedim bana göre ts nin puma formaları daha iyiydi nike herkesi kaliteli forma yaptı bizim takıma ise 2.sınıf oyuncuların üzerinde emanet gibi görünüyorlar.

Yorum

• İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bi su formalari arkadan görmek nasip olmadi acaba yazilar ve numaralar nasil görünüyor?
                    evet bencede görsek iyi olur

Yorum

• antraman esalari veya pololar cikmadimi??

Yorum

• biraz daha sabır yakında resim bombardımanına tutar herkes burayı

Yorum

• Futbolcular imza törenine gelene kadar ortalıkta imzalıyacak forma kalmıyacak korkarım.........

Yorum

• arkdas yazi hazidrmak istemis ama beli degilmis daha yazinin nasil olaca o yüzden yazdirma,mis
                            Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• a f s Abi bilir belki
                              formalardaki yazı karakterini gördünüzmü,ip ucu varmı yoksa sabırla bekleyelimmi
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                a f s Abi bilir belki
                                formalardaki yazı karakterini gördünüzmü,ip ucu varmı yoksa sabırla bekleyelimmi
                                Şimdilik bir haber yok fontlarla ilgili. Fakat sırt numaraları ve yazı karakterlerinin de kurumsal kimliğin ve forma tasarımının bir parçası olduğunu, önemini, örneklerini paylaştım, sizinle ve yönetimle.
                                Bekleyelim bakalım, başka çare yok.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çalışıyor...
                                X