Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gördüğünüz gibi formalar gayet güzel..yeter ki tanıtım iyi olsun..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Düz bordo olan forma,bordo-mavi olan formadan daha güzel olmuş bence.Fiyatlar çok yüksek değil.2 tane alacağım.Beyaz da fena değil. Hangisini alacağımızı şaşırdık şimdi de.Hep Serkan Balcı karıştırdı bu işleri.
      ya formaları begenmemezın cesıtlı nedenlerı var arkdaslar sonucta serkan tanıttı, kısa ve toplu ayrıca pembe fon ve burda yapılan formalar ıle alakası yok. yanı aslında durum bu. sımdı duzgun adamlar gıyınce hos durmus. asıp kesmek falan degıl dusuncemızı soyledık. zaten bunları da soylemeyecksek burda ne ısımız varkı anlamıyorum ben.

bu arada colmana cok yakısmıs valla. bu adam supurecek bu sene

Yorum

• ya formalar guzel anladık a. su duz mavı olan temellı tısort gbı ya. ben encok ona takıldım. mumkunse onu cogu macta gıymesınler. rıca edıyorum ya. gerısı fena degıl.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzon'dan güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre ( formayı görüp, dokunan ) formalarımızın en yenisi ve en kalitelisi beyaz formalarımız olacak. Fiyatı 85 YTL. Kumaş kalitesine ve görüntüsüne kimsenin itiraz edemeyeceği güzellikte.

Diyeceklerimizi testi kırılmadan çok önce söyledik ama keşke bu forma modellerine ve kumaşlarına karar verenler bu taraftarın beklentilerini dikkate alarak hepsini en iyisinden yapıp az yapsaydı. Eleştirileri ön görüp bilinçli hareket etselerdi. Ama herkes sabırsız.

Bekliyorum hala...

forma mükemmel ama bana biraz pahalı geldi
          --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl 'Bir an önce futbolcularla formaların tanıtımını yeniden yapın. Formaları farklı futbolculara giydirin. Haber yapmak için çırpınan gazetecilere biraz malzeme verin. Fotoğrafları yeniden çektirin' tavsiyemiz etkili olmuş mu?

Kızmak, küfretmek değil, anlamaya çalışıp, en iyisi için çözüm, proje üretmek zor olan.
            BMN farkı ile...

Forma modellerinin güzel bir yanı da farklı kombinasyonlara imkan sağlaması.
            Formaları değişik renkteki şortlarla giyince farklı etkiler yapıyor.
            Taraftarın beğenisine ne şekilde sunacağınız önemli tabi.Bizimde birşey yapacaksak kırıp dökmeden yapmamız lazım. Başından beri sabrınıza hayranım.teşekkürler.

Yorum

• turuncunun altına byaz sort daha iyi olur bence

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya formalar guzel anladık a. su duz mavı olan temellı tısort gbı ya. ben encok ona takıldım. mumkunse onu cogu macta gıymesınler. rıca edıyorum ya. gerısı fena degıl.

abi tamam çırpınma batayisun karadenizde

:tsmeşale: HEYCANLANDUM OLA
                ŞANLI TRABZON

Yorum

• arkadaşlar istanbul kartalda ki tesislerde ts club varmı..acil cevap nolur

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olmamasi lazim, hersey %100 dikkatli ve düzenli yapilmasi lazim, herkes isini dogru yapmasi lazim
                    o formada simetri hatası yok forma askıda yamuk duruyo o yüzden öyle gözüküyo.formalarımız bence çok güzel.almayan kalmasınnn

Yorum

• beyaz forma colman da çok şık durmuş

Yorum

• vay colmana beyaz forma acayip yakışmış yawss.ama ts club beyaz formanın amblemini düzgün bassaydı keşke...neyse daha başlangıc olur boyle seyler
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Koskoca Bursa da Bir gemlikte bir de zafer plazada var tsClub ürünü satan bağımsız firma.
                          ( Bursaya özel TsClub Açılsın artık. ) Zafer plazadaki de çocuk ürünleri satıyor sadece!..

inş. Nike Mağazalarına da en kısa zamanda gelir formalar
                          ŞANLI TRABZON

Yorum

• Merhaba ,

Ben Song un giydiği formayı başarılı buldum .

Yine simetrisi bozuk beyaz formayı Colman a giydirmek bir pazarlama başarısıdır . ( Nike ın başarısızlığını bi kenarda tutarsak ) Aramızda kalsın ama bu adamı forma çekimleri için almış olabiliriz

Turuncu forma da Türkiye Kupasında giyilebilir . Serkan ın tanıtımı yaptığı formayla bu forma arasında ( Aynı forma olmasına rağmen ) 3 farklı özellik bulabilirsiniz . Demek ki bir iş doğru yapıldığında oluyor .

'' Keşke '' lerle başlayan cümleleri artık geride bırakıp ( Formanın Satışa Çıkmasıyla Artık Ortak Bir Sinerji Oluşturmalı ) elimizden gelen Maddi / Manevi desteği klübümüze vermeliyiz .

Yapılan bu doğru iş sonucunda bize düşeni yapmalı ve

Saygılarımla

Hayde Forma Almaya ...

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

budur abi. turuncu formalı gence bakın, puma formasının üzerine nike formasını giymiş. ideal taraftar profili. eminim soyunmaya başlasa nikeın altından puma, onun altından tsclub onun altından kappa onun altından adidas formalar çıkacak
                              forma işi tamam, yan ürün bekliyoruz gelsin tshirt ler polarlar, saatler, hatta mouse, cüzdan.
                              http://shop.fcbarcelona.com/stores/b...av=accessories bir inceleyin bu ürünler olsa parayı kırarız haydi sadri başkan sırada lisanslı ıvır zıvır ürünler var
                              İmza...

Yorum

• en hos olmayani düz mavi formalar bence.
                                zaten fiyatindan da belli.
                                benim simdiye kadar ki favorim song un giydigi forma.
                                beyaz formalrin cok kaliteli oldugu söyleniyor.dogrudur.
                                colman a cok yakismis bence.
                                turuncu formayi pek sevmezdim ama mavi sortla güzel duruyor bence.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X