Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haydi formanın desenini aveasını armasını çizgisini doğrusunu geçtim numaralarımız şekli bu elemanın formasında yazan olsun
    Forma numarası öyle olamaz çünkü o yazı tipi sadece İngiltere Premier Ligi'nde kullanılıyor . Nike yapmıyor yani onu .

Onun dışında bana göre bu kadar büyük ve olumsuz tepkilerin gelmesinin nedeni : Önceden forumu iyi takip etmeyip , çok gösterişli formaların beklentisi içerisine girilmesidir . Çünkü forumda çok gösterişli beklemeyin denmişti en başından . Zaten 1-2 ay öncesinden de bu tasarımların olacağı belliydi . Ben şahsen ilk sene için çok güzel bir şey beklemiyordum ve şu an kötü görünmüyor formalar bana . Kolları mavi , gövdesi bordo olan formadan alacağım . Çubuklu forma çıktığı zaman onu da düşünebilirim
    En son Ozan tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 17:42. Sebep: Yazım yanlışı .

Yorum

• Tekrar kulüp amblemimizin şu anki halinde, Nike logosundan biraz daha yukarda olması gerektiğini hatırlatmalıyım. Görev biliyorum umarım yetkili birisi takip ediyordur. Logomuz şu an ki düzeltilmiş halinden biraz daha üstte olmalı. Ya da Nike logosu biraz daha aşağıdan işlenebilir. Önceki mesajlarımda detayları bulabilirsiniz.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekrar kulüp amblemimizin şu anki halinde, Nike logosundan biraz daha yukarda olması gerektiğini hatırlatmalıyım. Görev biliyorum umarım yetkili birisi takip ediyordur. Logomuz şu an ki düzeltilmiş halinden biraz daha üstte olmalı. Ya da Nike logosu biraz daha aşağıdan işlenebilir. Önceki mesajlarımda detayları bulabilirsiniz.

nike logosunun yerinin değişmesi mümkün deil sanırım
        Bordomavi.net

Yorum

• Ahhh şu forma konusu..
          Bazı arkadaşlar formaları görünce kendilerine göre haklı olmanın verdiği hazla herkese cevap veriyorlar.Büyük keyif aldıkları aşikar ama olsun ben inanıyorumki NIKE gelecek yıl onları utandıracaktır.
          Resmi siteye çok sözüm vardı aslında ama dünkü forma haberinden sonra hepsini yanlış yazılmış mektuplar misali buruşturup çöpe attım.Çünkü artık söyleyecek söz bulamıyorum bu işle uğraşanlara...
          Formaların böyle olacağı haftalar öncesinden belliydi.afs abim ve KemaLAZ dostumun yaptığı tasarımlar biçok üye tarafından beğenilmişken bu formalar nden bu kadar tepki aldı hepimiz biliyoruz herhalde!Formalar üzerinde yapılan yapıştırma işlemlerindeki özensizlik ve böylesine kötü bir lansman yapılması bu kadar tepkiye yol açtı.Şu fotoğrafı çeken insan demezmi bu formanın düzgün yapıştırılmışı yok mu ya da Serkan kardeşimiz değilde daha güzel fizikli bi arkadaşlar yapsak bu çekimi falan...Baştan aşağı amatörlük kokan bir durum.
          Ortada bir gerçek var NIKE anlaşmadan bu yana geçen sürede bizim renklerimize uyan ürünleri ancak toparlayabildi ve yolladı.Amblemmiş reklamlarmış falan onları yapamadı bile.Sadece bu malları toparlayıp bize yolladı.E bir aylık bir anlaşmayla fazlasını beklemek hakkımız değil diye düşünüyorum.
          Bu forma konusunda gizli saklı olan birşey yokken,herşey aleni ve biz taraftarın gözü önünde gerçekleşirken bu formalara aşırı olumsuz tepki vermekde hakkımız değil.
          Olay en başından belliydi.Bize uygun düşen renk ve çizgilerde olan ürünlerden toparlayıp yollayacaktı NIKE ve öyle yaptı ama bizimkiler ne yaptı?Amblem kayık,AVEA reklamı göbekte vs...İnsan bu işlemleri yaparken daha özenli davranırdı ama bu ürünler için geçti diyebiliriz.Önemli olan eleştirilerimizi kulübe bildirmek ve düzelmesini sağlayabilmek,eleştirirken yapıcı olabilmek,bu ürünlere bu şekilde sahip çıkabilmek,öyle ya da böyle forma alabilmek.afs abimin dediği gibi SIRADA TRABZONSPOR FORMASI ALMAK VAR!..

Herşeye rağmen sabır arkadaşlar.Yalnızca forma konusunda değil her alanda sabretmeliyiz.Yeni bir oluşuma giriştik ve aksaklıklar oldu,oluyor,olacak.Sistem oturuna kadar sabretmeliyiz bunu saın unutmayalım...

p.s.:bu arada dün Carousel NIKE mağazasına sorduğumda formaların birkaç ay içinde satışta olacağını söylediler ve bu sabah TSClub'a uğradım oradada yalnızca 700 adet forma geldiğini söylediler.Üzerine basa basa 700 forma dedi oradaki adam.Şöyle bir düşünce oluştu bende;Yönetim en azından beklentileri karşılamak adına firmadan bu ürünleri talep etti ve üzerine baskıları burada yapabileceğimizi düşündü lakin bu işi biraz elimize yüzümüze bulaştırdık.NIKE mağazalarında bir-iki ay sonra satılamaya başlanacak olan formalar amblem ve reklamları muhtemelen NIKE'ın kendisi tarafından basılarak yollanan ürünler olacaktır.NIKE kendi mağazalarında böyle orantısız baskılı ürünleri satmak istememiştir diye düşünüyorum...

Yorum

• formamızı avea logosuyla kaplasınlar

bende avea logosunun daha büyük yapılmasını istiyorum. mümkünse alt alta 2,3 tane yazılsın böylece avea ya olan nefretim daha çok artar.
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• Arkadaşlar herhalde a.villa modeliyle beyaz forma baya satılır herhalde de..Şimdi ben bişeyi anlamıyorum..AFS abi bize şöyle forma yap şunun çubuklusunu yap şortu mavi yap yap allah yap..adamda sağolsun kırmadı yaptı ki en güzelini yaptı..şimdi ya bu nasıl forma abi sen bize ne yaptın nıke ne yaptı..yapmayın lütfen..kendisi herşeyi söyledi zaten..Ha şunuda belirteyim pumanın yaptığı formalara güzel diyenlere tavsiyem hemen göz muayenesine gitsinler..pumanın formasını tuvalette bile giymem ben..

Yorum

• Tasarımları beğeniriz ya da beğenmeyiz.Zevk meselesi.Söz söylemeye hakkımız yok.

Ancak aklıma takılan sadece bilgisayarlarınızdan gördüğünüz görüntülerle formaların kumaş kalitesini nasıl tayin edebiliyorsunuz.

Uster, iplik mukavemetlerini bir bakışta tayin ettiren sistem geliştirdi de bizim mi haberimiz yok !

"Yeni tasarım formalar nasıl yetişmez, neden depodakiler alındı vs" diye veryansın eden arkadaşlar,bilgisayar çıktısı alınmıyor. Farkındasınız değil mi ?
                TSira- Şükran
                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eger Bu Formanin XXL cikarsa alirim ve beyazi alirim .
                  demekki yalnız değilmişim
                  Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• Geçen seneki Aston Villa formaları:

Alman takımı FC Ingolstadt'ın yeni sezon formaları

Halâ Trabzonspor formalarına niye ısrarla Aston Villa formaları diyorsunuz?
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Adem ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      demekki yalnız değilmişim

heaaa hasret kaldim TS Formasini Giymeye

Kappa olmadi TS Club olmadi Puma Olmadi

umarim nike Formarlari olur :d XXL

Yorum

• istanbulda formayı ilk bulduğum anda alacağım. hangi modeli alacağıma elimle inceledikten sonra karar vereceğim. capitol ,kadıköy ve haznedardan devamlı bilgi alıoyorum. oralara geldiği anda ilk fırsatta gideceğim formamı alacağım.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Arkadaşlar yeri değil ama benim Ts Clup formam var arkasına isim ve numara yazdırmak istiyorum yanlız orjinal .. bu işlerle ilgilenen varsa bana yardımcı olabilirmi fikir verirseniz sevinirim..

Bu formalar

Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tasarımları beğeniriz ya da beğenmeyiz.Zevk meselesi.Söz söylemeye hakkımız yok.

Ancak aklıma takılan sadece bilgisayarlarınızdan gördüğünüz görüntülerle formaların kumaş kalitesini nasıl tayin edebiliyorsunuz.

Uster, iplik mukavemetlerini bir bakışta tayin ettiren sistem geliştirdi de bizim mi haberimiz yok !

"Yeni tasarım formalar nasıl yetişmez, neden depodakiler alındı vs" diye veryansın eden arkadaşlar,bilgisayar çıktısı alınmıyor. Farkındasınız değil mi ?

ıyı de arkadasım burdakı cogu kardesımızın dedıgı genelde formanın kalıtesınden cok dızaynı konusunda. yanı bıcok arkadasımız formanın seklını begenmıyor. kalıteye kımsenın lafı yok. herkesın yazdıklarını okuyorum ben. oyle bırsey dıyen yok. kaltesınden bır suphemızde yok. ama dızayn berbat dıyoruz bız. sonucta alacagız ama ıcımıze de cok sınmeyecek gorusundeyım ben.

Yorum

• niken belirli kalıpları var onları bütün takımlara uyarlıyorlar gerci bu her markada aynı bakın gecen sezonki puma formaların aynısı sadece rengi degisik olanı bursasporda ve samsunsporda vardı

bu arada turncu formalar aynı hollanınkine benzemis

Yorum

• aslında soylenenler gıbı nıke standart formalr cıkarıyor bıraz da seklı olarak. bu sene zmanı bahane ettıler ve bu kadar oldu dedıler. bunu keske

1) 1 ay daha bekleyıp ıyısını yaparak cıkarsalardı
                                2)sadece futbol takımımıza gerektıgı kadarını yapıp taraftarlar ıcınde her ay belırlı mıktar cıkarsalardı. hersey 1 ay oncesıne kadar yetısecek dıye bu formaları cıkarmasalardı. ben bunu ısterdım sahsen. sımdır arkadaslar kalkacak ve o zman gurbetcıler alamayacaktı dıyecek. farkeden bırsey yok kı. sonucta o ınsanlarda burdakı akrabalarına gelıyıor. herkes formasını turkıyeden aldırır yollardı hemserısıne. anı eger bızler bıseylerı bahane etmek ıstersek bahanemız cok olur arkadaslar. o yuzden bence cok acele edılmıstır. bıraz daha beklenebılırdı.

son olarak sunu soyleyebılırım kı bu sene nıke zamanı one surdu. bır dahakı sene boyle bır mazeretı olmayacak. gorecegız o zman nasıl forma cıkardıklarını. kı suda unutulmasın sahsen ben formanın malına bırsey demıyorum. benım derdım dızayn ıle. hosuma gıtmedı mılyonlarca trabzonspor taraftarı gıbı. ama alacagız sonucta 1 yada 2 tane.

zaten her zaman bırseylerı seneye beklıyoruz. yıllardır bu seneye lafları ıle sampıyonluk bekledık. bu senede guzel nıke formalarını beklerız. alıstık nasıl olsa beklemeye. 26 yasındayım sampıyonluk gormedık. ınsallah bır 26 senede formaları goruruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X