Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya Arkadaşlar Kardeşler...

Karışmayalım, mümkün olduğunca yazılanlara müdahale etmeyelim diyoruz ama işin suyunu çıkarıyorsunuz.
    Bir arka sayfada sanki hiç uyarı yapılmamış gibi davranmanızın sebebi nedir ? İllaki ceza mı verelim ne yapalım ne edelim siz söyleyin ? en ufağınız 17 yaşında koskoca adamlarsınız bi kendinize gelin ama yeter da.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İkili diyalogları aşan atışmalar forum kurallarında belirtildiği gibi bundan sonra cezaya tabidir arkadaşlar

Buyrun başlık sizin..
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Dün koydukları da amatör bu da amatör ama azıcık uğraşıp bazı şeyleri değiştirseler eminim forma konusunda bu kadar önyargılı davranmazdık

Yorum

• Turuncu ve Beyaz ı alacağım .Birde çubukluyu bekleriz
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• turuncunun şortu yok mu ya acaba? inşallah vardır çıkarsak baştan aşağı turuncu çıkalım bence..

Yorum

• Metin abi olimpiyatta nerde olacak BMN. Formasız gelene ceza uygulansın birde!
              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Şahsen beğenemedim ama turuncu formadan alacağım fiyatlar nasıl arkasına isim ve numara yazdıracağım yanlız illa Ts clup mağazasımı yazar bu isimleri reklamcılar yazar ama orjinalini tutturabilirlermi ?
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şahsen beğenemedim ama turuncu formadan alacağım fiyatlar nasıl arkasına isim ve numara yazdıracağım yanlız illa Ts clup mağazasımı yazar bu isimleri reklamcılar yazar ama orjinalini tutturabilirlermi ?
                  Ben Puma amblemlerinin kullanılmasından sonra arka yazı fontu olarak da Puma'yı kullanırlar diye korkuyorum

Yorum

• Neresİnden DÖnsek Kardir

Bazıları çubuklu forma ikinci yarıya yetişicek diyor bazıları çıkmıycak diyor hangisi doğru ? Bari çıkartsınlarda ikinci yarı güzel bir forma giyelim Eğer çıkmıycaksa çıkması için resmi siteyi yada Nike'ı mail yağmuruna tutalım.Neresinden dönsek kardır en azından yarım sezon katlanmış oluruz bu ikinci sınıf formalara.İkinci yarı için önümüzde uzun bir zaman var yetişmedi gibi bir mazeretler de olamaz.
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Adem ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma harika bence.birde turuncu olanı
                      aynen katılıyorum ben turuncuyu daha bi sevdim. bogaz kenarları mavı olan beyaz formada iyi gider. üc tane çok güzel forma. bıde cubuklu formada ılerleyen zmanlarda cıkacaktır. nedır bu milletteki garabet. puma formaların neresi bunlardan daha güzeldi onuda anlamış değilim. bu ve turuncu formayı alıcam ıns. cubuklu çıksın onada bakarız. geçen seneye göre bu çalaışmalarda çok iyi bence. ama yönetim çıtayı öyle bi yükselttiki yerinde oturup sadece gelişmeleri izleyen taraftar kulubu barcelona felan zannetmeye kalktı bence.

Yorum

• ya arkadaşlar az önce göngören deki tsclup e gidim anlara pazartesi gelecekmiş ama olmaya bilir dedi anlamadım bu işden biz siparış verdiklerini söylediler ama 700 tane mi varmış oyüzden olmaya bilir dedi kız

bu arda kız azından kaçırdı fiyarı 85.000 milyonmuş siparış verdikleri fiyatdan satacaklarmış dedi.
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Steaua Bükreş yeni sezon formaları BMN farkı ile:

'Ts Club formaları hazırlanırken bu kadar hazırlık yapılmışmıy dı?' diye özel mesajlar alıyorum.
                          TS Club projesi yapılırken süreç nasıl işledi tam bilgi sahibi değilim.
                          TS Club'un dünya üzerinde çalışan profesyonel tasarım stüdyoları olmadığını da biliyoruz. Tasarıma ne ne kadar zaman ayırdılar bilmiyorum ama üretimi belli bir zaman almıştır.
                          Nike gibi profesyonelce düşünüp hazırlamamışlardır elbette. Çünkü Nike'ın tasarım ve ürünleri aynı anda tüm dünyaya dağıtılıyor ve bilgisayar oyunlarına kadar binlerce detayı barındırıyor. Sözleşmelerle tarihi ve tasarımları şekillendiriliyor.
                          Kolleksiyon dediğimiz şey ise binlerce ürün ve katagorilerden oluşan dev projeler aslında.
                          Sadece bir kulübe, bir iki mağazaya forma yapmakla, dünya üzerinde binlerce kulübe milyonlarca forma yapmak aynı şeyler değil.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bizim formayı çirkin gösteren şeylerin başında avea geliyor sanırım.. ula insan az ufak yazar daa.. ismi uzun olan bi sponsor bulmamız lazım aveadan kurtulmamız lazım
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              formaları beğenmeme hakkımız var sanırım ve hiçbirini beğenmedim.forma alacağım ama içime sinmeyecek.
                              evet işte bu ya.
                              formamızı alalım, kombinelerimizi alalım, stada formalarımızla gidelim
                              formaları aldıktan sonra daha iyileri icin gorus oneri ve elestirilerimiz yapalım.

bi de stada su bayrakla gitme olayı var. gecen bi arkadas dortmund kale arkasını gosterdi. superdi ya. bizde de ole olur mu acaba?
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizim formayı çirkin gösteren şeylerin başında avea geliyor sanırım.. ula insan az ufak yazar daa.. ismi uzun olan bi sponsor bulmamız lazım aveadan kurtulmamız lazım
                                ya isim uzasada boyutunu aynı tutsalar nolacak. maşallah yazısı gibi çapraz yapılır herhalde.

Yorum

Yükleniyor...
                                X