Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Klübe attığım mailı paylaşmak istedim
    Merhabalar

Öncelikle yapılan transferlerden , stadyumla ilgili gelişmelerden ve atılan diğer tüm adımlardan dolayı ne kadar mutlu ve umutlu olduğumu belirtmek isterim .

Yalnız şunu söylemeliyim forma konusunda ( hem ürün hem lansman ) resmen sınıfta kaldığımızı düşünüyorum .

Zira tanıtımı resmi sitede son derece acemice yapılan bu formalar Trabzonsporumuza kesinlikle yakışmamaktadır .

Tüm Trabzonspor taraftarları gibi ben de formaları görünce büyük hayal kırıklığına uğradım . Çünkü tanıtılan formalar resmen Nike'ın 2. 3. sınıf standart ürünlerinin klübümüz renklerine uyarlanmış birer kopyasıydılar .

Yabancı internet sitelerinde yok pahasına satılan bu 2. kalite formaların üzerine armamız adeta alelacele YAPIŞTIRLMIŞTI .

Bu forma rezaletinin en kısa zamanda son bulacağını , en azından çubuklu formalarımızın gerçek Nike kalitesinde olacağını ümit ediyorum

Saygılarımla
    Fatih BAYRAKDAR
    İnşaat Mühendisi
    Kendi adına konuş

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Merak ettiğiniz çubuklu formalar da üretiliyor merak etmeyin. Asıl o formalar çıkınca olay çıkacak ama başka türlü
      İnşallah İnşallah Bize Çıkartmasınlar Kendileri Giysin yeter çizgili forma ayrı bir ruhtur ya inşallah çıkar
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu sayfadakı formalar olsa varya satıs rekorları ustuste gelırdı mukemmel formalar
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• benim anlamadığım bişi var yukarıda en baştaki 3 forma hariç diğer formalara renk (ki tasarım konusunda hiç bişey yapılmamış sadece renk verilmiş ama mükemmel olmuşlar)veren afs abimizin nasıl olurda bizim cıkan formalar hakkında hala olumlu görüş belirtir anlamıs değilim ve hala lansman konusuna takılır.
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• seneye afs abimizin yaptığı çalışmaları gönderelim onları yapsınlar yoksa yine hüsran olabilir ,nike güvenimizi kaybetmiştir.seneye düzelir lafına inanmıyorum.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Aslında herkes elbetteki Nike gibi bir markadan daha iyi tasarımlar bekleme hakkına sahip Heleki bir de trabzonspor taraftarı iseniz kesinlikle bu beklentileriniz artıyor Ama bizlerin forma alırken güzel mi, değil mi diye bakma lüksüne sahip olmadığımızı düşünüyorum? Formayı almamızdaki amaç takımımıza yardım olduğuna göre bu şekilde güzeldi değildi polemiklerine girmeyide çok mantıklı bulmuyorum tabiki fikirler belirtilecek, beğenilecek beğenilmeyecek ama tutupta yok ben bu formaya beş kuruş vermem yok şudur yok budur şeklinde ki yorumlar Bu büyük taraftara yakışmıyor kanatindeyim.Eğer formayı beğenmiyorsanız almazsınız Buda herkesin takımına olan sevgisiyle eşdeğerdir zaten ya da gider o belirtlen yerlerden 1 milyona tişort alır giyersiniz Buda sizin zevkinizle orantılıdır.Bunlar tamamen Şahsi Fikrlerim kimse beğenip beğenmemek durumunda hissetmesin kendini )
              Diğer bir şahsi fikrimie gelinceBende Formaları beğenmedim Ama beğenmemekle kalacağım gidip Forma alacağım güzel ya da çirkin Ama stada giderkende puma formamı giyeceğim sanırım bunu yapmak çok zor değil..

Yorum

• bu ne ya :!!!!!!

allah aşkına bu ne ya bu nasıl formadır anlayan varsa beri gelsin bu ne rezalet hangi vicdansız bu formaları trabzonspor forması diye okeylemiş çok merak ediyorum yazık valla billa çok yazık inanın amatör takımlardaki formalar bile bu kadar basit olamaz dümdüz bi zemin üzerine kocaman reklam ve alakasız amblem yönetim ve başkanımızı bu konuda tenzih ederim başkanımızın gösterdiği özveriyi biliyorum ama allah aşkına bu formalar giyilecek cinsten değil be bu formalar satış rekoru falan da kırmaz onuda söyleyeyim bu kadar zaman bekle ve çıkan formalara bak hüsran ki ne hüsran illa kulübe destek olunacaksa başka ürünler satın alırım ama bu formaları asla. bu sitede o kadar arkadaşımızın güzel çalışmaları vardıki harika diyebileceğim tarzda formalar dizayn etmişlerdi ya insan bi tanesini beğenip onu yapardı ben forma falan almam ama t shirt veya başka bişey alırım zaten 2 tane forma almayı düşünüyodum şimdi onun yerine başak bişey alıcaz öle gözüküyor koskoca trabzonsporumuzun formalarına bakın

YOU WİLL NEVER WALK ALONE ( ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
                » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
                » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net

En son Selman tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 11:05.
                ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

• afs senden ozel uretım ıstesek yapamaz mısın?
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kendi adına konuş
                    Resmi site haber puanı = 2.5

Oy veren kişi sayısı =1600
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Formaların resimlerinin olduğu sayfadan itibaren tüm yorumları okudum. Samimi olarak söylüyorum; sezon sonunda 80 puanla şampiyon olduğumuzda içimizde "niye 83 puanla şampiyon olamadık ki" diyecek arkadaşlar çıkabilir. Sözkonusu Trabzonspor forması ise, ister Nike olsun, ister Puma alır giyerim üstüme. Tamam, formalarımızın ilk tanıtımı aceleyle ve amatörce yapılmış, bunu kabul ediyorum, ama formaları daha yakından bile görmeden, dokunmadan kötüleyen arkadaşlardan bir parça insaf diliyorum. Hayırlı Cuma'lar.

Yorum

Ben girip oy vermedimVermeyende vardır

1 kişi bile olsa bütün Trabzonspor taraftarı olmaz...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Fatih abiye forma konusunda yazdığı çoğu yoruma katılıyorum...
                          Anket yapalım bakalım beğenenler mi daha çoğunlukta beğenmeyenler mi...

Anket istiyoruz...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ya sitedeki üç formaya bakıyorum da hakikaten çok güzeller ya özellikle aston villa tarzı ve turuncu olan güzel ötesi gibi.. mavi kötü işte biraz o kadar

Yorum

• Formalar dızaynı hiç güzel olmamıs bizi ankarasporlamı karıstırdılar ne yaptılar..Bide olayın şu boyutu var nıke anlasma yaptıgı takımlara bakarsanız eğer hep akp ye yakın takımlar nıke la sözleşme imzalıyor nedendir bilinmez...
                              tRaBz10SpOr

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya Soner abi özlemiştim bu yorumları Ben daha fazla karışmak istemiyordum ama bundan güzel cevap olamaz...

Onlar kendilerini biliyor

Gerçi biraz Miroğlu yasalarına benzemiş ama
                                Karışsan ne olacak ki ...

Sen de karış fikrini beyan et bakalım ne çıkacak ortaya ...

Herkes ne düşündüğünü söyleyecek ki doğruyu yanlışı ayıralım ...

Bu forumun amacı da bu değil mi zaten ? ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Çalışıyor...
                                X