Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MeNdaKkaDukKa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O kadar baskı olduki eminim bu kadar tepkinin doğacağınıtahmin etmemiştir camiamız ve yeni formalarıdaki aksaklıklar kısmende olsa düzeltilmiş demekki bizleri dikkate alıyorlar buradan tüm camıamıza teşekkürlerimi sunuyorum.

formalar böyle mi şimdi serkana yakışmamış o zaman
    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      amblemleri dikmek klübün işidir firmanın değil
      firma formayı hazırlayıp gönderir sadece
      sen nerde gördün onu, barcelona veya baska bir takim kendimi dikiyor amblemi üstüne, sen bana ilk basta söyle bir sen barcelonanin manchsterin ve hertha berlinin formasini sade halini hic biryerde gördünmü yani logosuz ve amblemsiz ben sahsen hic görmedim cünkü nike onlara özel yapiyor formalari, anlamiyorsunuzki siz bizim formalar standart forma heryerden alabilirsin onlari üstünde birsey olmadan yani
      En son Gamze tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 21:13. Sebep: Üsluba dikkat edelim lütfen.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya arkadaslar ne sacmaliyorsunuz serkanin üstünde forma güzel degil simdi güzel oldu hemi, ozaman sahaya 11 tane manken sokalim formalar daha hos gelir göze öylemi forma ayni forma standart yani burda serkanin bir sucu yok yani, sucu varsa ozaman onu karadenizspora gönderelim forma onun üstünde güzel durmuyor diye.
        Bende tam seni bekliyordum...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bi yerlerden tanıdık geldi mi formalar

Yorum

yokya nerden cikardin onu sen cok biliyorsun sanirim, sen nerde gördün onu, barcelona veya baska bir takim kendimi dikiyor amblemi üstüne, sen bana ilk basta söyle bir sen barcelonanin manchsterin ve hertha berlinin formasini sade halini hic biryerde gördünmü yani logosuz ve amblemsiz ben sahsen hic görmedim cünkü nike onlara özel yapiyor formalari, anlamiyorsunuzki siz bizim formalar standart forma heryerden alabilirsin onlari üstünde birsey olmadan yani
            bana ne machester'dan barcelona'dan beni Trabzonspor ilgilendirir ve yorumu mu Trabzonspor'a göre yaptım

Yorum

yokya nerden cikardin onu sen cok biliyorsun sanirim, sen nerde gördün onu, barcelona veya baska bir takim kendimi dikiyor amblemi üstüne, sen bana ilk basta söyle bir sen barcelonanin manchsterin ve hertha berlinin formasini sade halini hic biryerde gördünmü yani logosuz ve amblemsiz ben sahsen hic görmedim cünkü nike onlara özel yapiyor formalari, anlamiyorsunuzki siz bizim formalar standart forma heryerden alabilirsin onlari üstünde birsey olmadan yani
              Şu anda git bir NikeShop'a bana 18 adet bodo mavi renklerde forma ver de bizim formaların reklamsız logosuz olanlarını verir zaten ...

Standart formayı göndermiş adamlar ...

Madem böyle yapacaktılar niye bu kadar beklettiler o zaman ...
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu forma şuan çok şirin göründü bana nedense,inşallah böyle göründüğü gibidir,Serkan'ın üstünde ki sanki başka formaydı

Çubuklu forma olmamasının kızgınlığını ve şokunu üzerimden hala atmış değilim o ayrı dava...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  turuncu formalar hicbir sekilde trabzonsporla alakasi olmayan formalardir.
                  taraftar ragbet etmez.bir sezonda belki 2-3 kez giyilir.
                  turuncu forma ile sahaya ciktiklarinda iste trabzonspor diyemiyorum.
                  son derece gereksiz bir renk ve formadir.
                  Turuncu formayı Trabzonspor'u temsil etme noktasında ben de pek onaylamıyorum. Ancak Kappa döneminde yapılan turuncu forma Trabzonspor tarihinde en çok satılan forma olmuştur. o dönemlerde UEFA bizden 3. bir forma istemişti yönetimde turuncuyu seçmişti. Genel de 3. formamız beyaz olurdu. Pazarlama stratejilerinde böyle şeyler var. Taraftara farklı ürünler sunmak lazım her sene aynı formalar olmaz.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ali Fuat Bey'in hem ders niteliğinde hem de bilgi içeren mesajlarını takip edenler için formalar süpriz olmadı. Benim zaten beklentim yüksek değildi. Bu sezon için özle bir tasarım yapılmayacağı, çubuklu formanın yetişmeyeceği zaten biliniyordu.

ben genel itibariyle forma renk tonlarını ve sadeliği beğedim. bu şartlarda, bu kadar kısa sürede bundan daha iyisi olamazdı zaten. Arma ve reklam düzeltildiğinde gayet şık formalarımız olacak.

Ali Fuat Bey, mesajlarınız ve verdiğiniz emekler için teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu anda git bir NikeShop'a bana 18 adet bodo mavi renklerde forma ver de bizim formaların reklamsız logosuz olanlarını verir zaten ...

Standart formayı göndermiş adamlar ...

Madem böyle yapacaktılar niye bu kadar beklettiler o zaman ...
                      abi bende onu diyorum zaten formalarimiz normal standart kolektiondan ama anlamak istemiyorlarki bazi kisiler halen bana catiyorlar milleti sey yapma diye ben dogruyu diyorum.

Yorum

• arkadaşlar bence armanın aşağıda olduğuna takılmayın mankenlerin üzerinde aynı hizada görünüyor serkanda problem var herhalde aynı forma değilmi bunlar hem ondan mankenmi olur allah için göğüs yokki göbek var adamda

Yorum

• nike amblemi de aşağıda dururdu göbekliyse o kadar serkan

Yorum

abi bende onu diyorum zaten formalarimiz normal standart kolektiondan ama anlamak istemiyorlarki bazi kisiler halen bana catiyorlar milleti sey yapma diye ben dogruyu diyorum.
                            Diyorum ya bazen bazı konularda hiç büyüyemeyeceğimizi düşünüyorum ( Forma tanıtım , Lansman , Reklam vs vs ... )

Klüpte görev alan kişiler sağdan soldan eş dost değil PROFESYONEL kişiler olacak ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• formalar şöyle böyle mazereti diye birşey olamaz.bordo mavi çuval bulsanız alacaksınız eğer başkalarına bakıp iç geçirmek istemiyorsanız.zorla konuşturmayalım birbirimizi anlaması gerekenler anlasın lütfen.bize düşen ne olursa olsun bu formaları almaktır.

Yorum

• çubuklu forma yapılana kadar kendi sahamızdakı maçlara gövdesi bordo kolları mavi formayla çıkalım deplasmanada beyaz formayla çıkalım çubuklu yapıldıktan sonra beyaz formayı türkiye kupası maçlarına kaydırıp deplasmanda giyeceğimiz formayı gövdesi bordo kolları mavi olanı yapalım bir standartımız olsun taraftar ne ile sahaya çıkacağımızı bilsin

Yorum

Yükleniyor...
                                X