Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Renkler tutmuş ya ölsem de gam yemem

Yorum

• Aston Villa yeni sezon kaleci forması BMN farkı ile:
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ya bordo mavi forma! Üzerinde TS arması var. Taraftarsan kulübüne destek vermek için illa ki alacaksın kardeşim. Almışken bari adam gibi bi marka al! Nike al! orası bozuk buranın rengi güzel diil! Adam zevkler ve renkler tartışılmaz die 5 farklı çeşit çıkaracak zaten. Birini beğen al daa! Almassan da taraftarım die ortada dolaşma

(hea kimseye yazmadım bunları, sadece kendi kendime dediğim fikirleri sizlere de ileteyim dedim. Bordo mavi olsun,bez parçası olsun,nası olursa olsun. A-LI-NIR !!!)
        İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Yani gerçekten farklı bir taraftarız vesselam...

Balık hafızalı kelimesi herhalde bizler için yazılmış...

Geçen iki sezon boyunca yaşanılan onca felaket çok çabuk unutulmuş...

Özelliklede pumanın ucube formaları...

Hele ilk sezonkileri hatırlamak bile istemiyorum...

Şimdi daha formalar çıkmadan antreman tişörlerinden başlamak üzere nike firmasının ürünlerini yerden yere vuruyoruz...

Valllahi anlamakta çiddi zorluk çekiyorum..
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renkler tutmuş ya ölsem de gam yemem
            hocam şu uzun kollu formani nerden aldin? resmini koyda gorelim bir

Yorum

• başlığa heyecanla giriyoruz kaç gündür formalar çıksın artık

Yorum

• Formalar hele bir çıksın. Gidip yakından görelim, daha net yorumlar yaparız şüphesiz. Şahsen hiçbir zaman Nike seven ve giyen biri olmadım. Eğer formalar hayal kırıklığı yaratırsa, formaya ayırdığım bütçeyi diğer Trabzonspor ürünlerine yatıracağım.
                . .
                . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                . .

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formalar hele bir çıksın. Gidip yakından görelim, daha net yorumlar yaparız şüphesiz. Şahsen hiçbir zaman Nike seven ve giyen biri olmadım. Eğer formalar hayal kırıklığı yaratırsa, formaya ayırdığım bütçeyi diğer Trabzonspor ürünlerine yatıracağım.
                  aynen katılıyorum formalar beklentimi karşılamassa diğer ürünlerden alırım

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• Dün güngören kale center da nike mağazasına girdim...

Klasik Trabzonspor forması geldimi diye sordum,kızcağız sanki soucağım soruları ezberlemiş gibi,

Henüz gelmedi,
                    merkez ile görüşmelerimiz devam ediyor,
                    gelince bizde satacağız,
                    taraftar forması ile oyuncu forması farklı fiyatta olacak ama fiyatları hakkında kesin birşey yok

Ben sadece formalarımız varmı dedim.bunca cevabı sıraladığına göre soruları baya duymuş olmalı...
                    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Formanın çıkış tarihinin yarattığı heyecana bakıyorum da.....
                      Hakkatten bu taraftarın bir şampiyonluğa ihtiyacı var...
                      Hakediyor da..

Haydi forma almaya....
                      her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Az kaldı...çok az...
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu formanın altına beyaz şort daha bi güzel olur diye düşünüyorum
                          2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                          Kafalarda 61
                          Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Formalar 1 hafta içersinde çıkacak ve ilk önce Trabzon'daki Tsclupta satışa çıkacak.İlk etapta 1500 forma siparişi verildi alan aldı almayan 1 hafta 10 gün daha beklemek zorunda kalacak.

Kaynak: Tsclup

Yorum

• tsclup çalışanlarının kendilerinden haberleri yok onu rahaltıkla söyliyebilirim. Her kafadan bir ses çıkıyo orda.
                              -ibrahima yattara-

Yorum

• NIKE Formalarımız Taraftarlarımızla Buluşuyor

Takımımızın yeni sezon sponsoru Nike tarafından üretilen formalar 26 Temmuz Cumartesi günü satışa çıkarılacak.

Taraftarlarımız tüm TS Club satış noktalarından formalarımıza ulaşabilecekler.

Sponsor firmamız Nike tarafından 2008-2009 sezonu için üretilen maç formalarımız 5 ayrı dizaynda tasarlandı. Gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle sahada mücadele verecek futbolcularımızın performanslarını artıracak özellikleri bulunan formalar vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip.

Formalarda kullanılan Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde ise vücuttaki nem dengelenecek. Böylelikle maç sırasında oyuncularımıza ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı yaratmış olacak.

Tüm taraftarlarımıza şimdiden yeni formalarımıza gösterecekleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, 2008-2009 sezonunun camiamıza üstün başarılar getirmesini diliyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X