Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne sakasi yahu. bu yönetim bir isi beceremiyor. dogru söylüyor arkadaslar. bunlar sponsorda bulamaz formada. ne kadar basiretli olduklari fatih konusunda anlasiliyor. yazik yazik çok yazik...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
    ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• iki gün sonra bir aciklama yapar muhterem yöneticlerimiz:

Bu Yil "TS CLUB" ile devam ediyoruz....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

iki gün sonra bir aciklama yapar muhterem yöneticlerimiz:

Bu Yil "TS CLUB" ile devam ediyoruz....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        hay yasa en çok bunu yaparlar zaten. klübün menfaatleri dogrultusunda ts club ile devam edecez diye. ancak bunu yaparlar. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
        ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• puma dünya kupasinda yaptigi çogu takimin formalarinin kumasi gzl gbiydi

Yorum

• Puma iyidir,güzeldir de sponsor o mu belli degil[img]smileys/smiley1.gif[/img]
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ben sahsen puma veya herhangi bir takim la anlasma yapildigini dusunmuyorum.bence bu da sadece gorusme asamasinda. ayni transferlerde oldugu gibi bir yonetici cikip demistir bir ortamda puma ile %90 anlastk diye ondan sonra konus babam konus.

sonra site bi aciklama yapar bizim boole bir anlasmamiz yok diye oturur kaliriz.yonetiminden birilerinin bu konunun konusuldugundan haberi vardir.neden herhangi bir haber yapilmiyo.en azindan gorusme veya ole bir dusuncemiz var diye,

pumaya gelince evet ayakkabilari sik ve kaliteli ama gorulen koy klavuz istemez daha onceki senelerde yaptiklari dizaynlar berbatti.ornek ts ve bjk formalari.

suan da dizayn olarak pek bi sorun yok ama kalite olarak insanin ici rahat olmuyo.eger bu kupadaki formalar bizede yapilacaksa kotu olur cunku o islak durus rezalet birsey.ayrica eger buyuk takimsan paradan ziyade birde sana ozel dizay olmali.bakiyorum dunya kupasindaki takimlari hemen hepsi ayni tip farli renk formalar giyiyilar.

bize az da olsa farkli amblemini gormeden ts formasi diyebilcegimiz bir dizayn lazim.zaten cizgili forma banko oluyo diger modellerden biri fakli olmali bu sadece dizayn degil renkte olabilir.onceki senelerde turuncu ve yesil kulanildi bu sene 3.bir renk daha olabilir siyah beyaz harici.

yoksa evde ayni tip ve renkte sadece markasi farkli onlarca forma olacak.

sadece trabzonsporlu degil tum herkesin begenisini kazanmali.

vede kaliteli kumastan omali.

musambaya hayirr....[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• eger pumayla anlasirsak kalite acisindan kimsenin süphesi
                olmasin,formayi gördüm giyindim ve iyice bi inceledim kalitesi kappa
                formalara bile 5 ceker benden söylemesi,birde formalar cok hafif...
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• hangi formalari gordun

dukpada giyilenler hic ole durmuyo insallah yanilmazsin

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

hangi formalari gordun

dukpada giyilenler hic ole durmuyo insallah yanilmazsin

dünya kupasindaki bütün takimlarin formalarini baktim,fransanin adidasi
                    cok agir belki kalitelidir ama benim hosuma gitmedi,pumalar gercekten
                    güzel kumasi falan benim cok hosuma gitti gercekten hatta dedigim gibi
                    kappadan bile daha iyi, ve futbolcularin üzerine yapismasina
                    gelince,bence onu kasitli yapmislardir ve futbolcular icin olumlu bi
                    yönü vardir yoksa dünyanin önde gelen klüpleri mesele Italya ve
                    digerleri bu formalardan giyinmez ve hic bir futbolcununda sikayetci
                    oldugunu sanmiyorum... herseyi cok inceliyoruz bence biraz mantikli
                    düsünürsek hersey daha güzel olacak..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• 25 Hazirandaki ilk antremanda görürüzPUMA ylami, LOTTO ylami, ANYA ylami, KONYA ylami anlastigimiz.....

PUMA nin yeni formalri benim hosuma gidiyor sahsen!!!

Insallah hayirlisi olur.
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• incelemek matiksizlik heeee ben sana daha ne diyeyim.

tisortunu cikar islat ve giyin bakalim nasil bir duygu hangi mantik.

bu sadece ter ya yagmur suyu. inan o forma suyu yiyince 3 -4 kati olur.buyuk takimlar dedigin italya haric hangisi acaba.

simdi kimle anlasilirsa anlasilsin bi forma lacaz ama icimize cok sinerse belkide degisik degisik 1 kac tane alacagiz.

hey puma yetkilileri okudugunuzu biliyorum iyi calisin modellere

bide giyenler onemli tabi.ingilterede ozellikle ve diger liglerde adamlarin formalari jilet gibi bizdekilere bakiyorum sanki abisinin kiyafetleri ozellikle tozluklar dizlerde kivrim kivrim olmus iiiigggghh

Yorum

• Yaz Gribine yakalandigim için 2 gün yoktum ama bakiyorum gene puma hakkinda ileri geri konusanlar var...En iyisi formalar gelene kadar yorum yapmamak çünkü gitgide birbirimizi yipratiyoruz...Formalar gelsin sonra yorumlari yapariz...

Saygilarimla...

Yorum

• Merak etmiştim şu pumaların terletme olayını. şimdi arabistan-ukaryna maçını izledim arabistanın pumaları gercekten vıcık vıcık. ukraynanın lottolarında terden eser yok. Ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin. anlaşılmış birkere bekleyip göreceğiz [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• ben bugün Kölnde Puma magzasinda yeni formala bi göz attim ve sunu söyleyebilirm..kumas COK ince ve forma cok hafif böyle bi kumas ilk kez elimde tuttum kumas kücük kücük karelerden olusuyor..
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Arkadaslar puma ile kesin olarak anlasildi...Imzalar atildi...Çünkü dün bir programda Zeyyad Kafkas tarafindan açiklandi...

Hayirli olsun...

YÖNETIMI KUTLUYORUM...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                                X