Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan sonraki en kötü forma
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Son umut gri forma.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bu formalar 30 bin satar mı?

Yorum

• Formalar çok kötü çok.

Geçen sene çıkar çıkmaz nasıl bayıldıysam formalara bu sene de bi o kadar hayal kırıklığı yaşıyorum.

Nerden nereye geçen seneki 3 forma da bunlardan güzel, sonuç hüsran

Yorum

• Bu formaların sızdırılması tam bir beyinsizlik örneği.

Kim yaptıysa tam bir beyinsizdir.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]17158[/ATTACH]

Formada sponsor yok arkadaşlar biri onu bilgisayardan yapmış olabilir. Sızdı parçalı forma da renklere aşık olduğumuzdan mıdır nedir bana yine kötü gelmedi.

birisi şu fotoğraftaki yakayı beyaz yapabilir mi? eğer yapabilirse küçücük bir dokunuşun bile nasıl bir etki yaratabileceğini hepimize göstermiş olur.

Yorum

• Güzelim çubuklu forma varken niye bu özentilik anlamıyorum.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• ŞU konuda bi dikiş tutturamadık macron a geçince herşey düzeldi dedik, ilk yıla özelmiş ya da bizim yöneticilerimizin iş bilmezliği.

Hiç kimsenin sevmediği parçalı forma neden yaptırılır? İnsan bi nabız yoklar bi anket yapar böyle ben yaptım oldu zihniyetinin cezasını çekerler bu sene 100 bini yakalamaları imkansız bu formalarla

Yorum

• Yav bu Macron salak mıdır kardeşim adamların formaya koyduğu mavi renge bak lan lacivert koysaydınız bu az koyu olmuş. Komedi yaa yemin ederim Sayed Moawad falan geliyor şu Parmakın üstündeki formayı görünce mavi rengin tonu leş ötesi. Açık mavi yerine düz mavi rengi koymuş salak herifler.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bence Türkiyede forma kültürü olan tek bir takım var o da Fenerbahçe. Diğer takımların hiçbirinin kendine özgü bir forma kültürü yok kesinlikle.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Hayal kırıklığı
                        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• gri forma sizmadimi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• şu kurumsal renk olayını neden beceremiyoruz ? geçen seneki renkler ile bu seneki renkler yine birbirinden farklı, özellikle mavinin tonu! umarım telefon kamerası beni yanıltıyordur
                            bordomavi.net
                            https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• parçalı formanın yaka ve kol uçları beyaz olsaydı çok daha fazla beğenilirdi bence
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gri forma sizmadimi?
                                Cok dayanamazlar.
                                En gec 1 saat icinde o da duser piyasaya [emoji16]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X