Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renkler super!! forma guzel.... ucuz bir fiyata uygun!! bosuna uf puf demeyin!!! cubuklu insallah daha kaliteli olucaktir!!

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      E yalanmi ama simdi, bosuna kizmaya ne gerek var simdi hem renkler güzel olmamismi ???
      renkler de güzel formanın kalitesi de dediğiniz gibi arkadaşlar sezon başındaki açıklamaları ya yanlış anlamış yada unutmuş
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

Arkadaslar siz niye Nike kiziyorsunuz bunu anlamadim halen, Nikenin ne sucu var allah askina ya adamlar bize demedimi size eski formalardan vericez diye, bizden birsey bekliyorsaniz seneyi bekleyin demedilermi, avea yazisina gelince bu yönetimin sucudur Nikenin degil yani, bence Nike helal olsun renkleri cok güzel tutdurmuslar Pumadan daha iyi, bu renkleri böyle görünce yeni sezon icin cok ümitlendim valla
        aynen kocum benim
        dilinden bal akiyor

Yorum

• Eskişehir ve Ankaraspor formalarına benzemesi bence hiç önemli değil.

Önemli olan renkler.

Hele o formalarla bir de feneri yenelim o zaman daha da güzel görünecektir gözümüze.
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Formanin Renkleri ve Tonlari güzel ama ikitane Kusuru var bana göre oda Avea Yazisinin direk Zemine yazilmamis olmasi. O Bordo Arka Plan hic olmamis. Ve Yakasiz daha hos oluyor Formalar. AFS Abi nin Formalara bak bunlara bak of of...
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ben bu forma olayına girmemeye çalıştım bugüne kadar ama anlamadığım şey bu ''bize özel'' derken tam olarak ne anlatmaya çalışıyosunuz? nike şimdi her sponsor olduğu takıma ayrı ayrı özel forma mı tasarlamak zorunda?

Yorum

• ben formaları çok beğendim valla.sadece avea yazısı zemine direkt yapıştırılırsa daha güzel olabilir onun dışında gayet güzel formalar.ne bekleniyorduki
                En son wolf_TS61 tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 21:37.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben bu forma olayına girmemeye çalıştım bugüne kadar ama anlamadığım şey bu ''bize özel'' derken tam olarak ne anlatmaya çalışıyosunuz? nike şimdi her sponsor olduğu takıma ayrı ayrı özel forma mı tasarlamak zorunda?
                  Bir Kulübe sponsor oluyorsa evet, o takima özel forma üretiyor

Yorum

• Özel formadan kasıt ne ki?

Yeni formanın ensesine 'Trabzonspor' yaz, logoyu dikişli hale getir, reklamları düzelt. Al sana bize özel forma.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Parcali forma da umdugum gibi cikmadi.
                      Artik tek umudumuz cubuklu formalarda.Bari onu becerebilseler...
                      Aynen... Ama ben yine 1 tane alacam
                      İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                      Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• bugün nike mağazasına gittim konyada celtic takımının bile tişört forma fermuarlı falan herşeyi var diğer arsenal barça falan saymıyorum bizden hiç bişey yok...neyse bide yan tarafında adidas a girdim fenerin formasını gördüm armasına bakıyım dedim nasıl basılmış...süper işlenmiş ve altında tarihinde bir mazih yatar yazıyo yaka kısmının arkasında fenerbahçe yazıyo yani formada biçok özel ayrıntı var...insan görünce zoruna gidiyo...kaç gündür uyanır uyanmaz formalar çıktı mı diye bakıyorum ama sonuçta gördüğüm forma bu bizimle özdeşleşmiş sadece arma ve renkleri başka hiç bişey yok...iki formaya yakından, objektif baksanız bizimki gerçekten amatör olmuş....
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Bir Kulübe sponsor oluyorsa evet, o takima özel forma üretiyor
                          Her takıma mı? kaç takıma sponsor bu nike? kaç çeşit forma üretiyor? her takıma ayrı forma bana pek ihtimal dahilinde gelmiyo ama... öyle diyosanız öyledir.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her takıma mı? kaç takıma sponsor bu nike? kaç çeşit forma üretiyor? her takıma ayrı forma bana pek ihtimal dahilinde gelmiyo ama... öyle diyosanız öyledir.
                            Ya zaten herkese sponsor olmuyorki Nike, yani bazi takimlar kendileri aliyor Nikeden formayi onlarda iste Nikenin kendilerine göre yapdiklari formalar yani onlari sende alabilirsin bende alabilirim Nikenin Katalogundan, ama Sponsor olduyu Kulübler Barca,Man. Utd., Arsenal, Dortmund, Celtic gibi takimlara bak onlarin hepsinin kendilerine göre formasi var yani onlarin formasini normal bir Nike Katalogundan alamazsin, mesela bizim Parcali formada yok onuda bize özel yapdilar o renkle.

Yorum

• orjinal ürün amblemi olmasaydi taklit sanardim... tamamen hayal kirikligina ugratti beni nike

Yorum

• Peki Nike bize ne kadar ödüyor?

Yorum

Yükleniyor...
                                X