Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazarlar artık taraftar tepkisinin boyutunu bu şekilde işlemeye başladıysa tepkiler yerini fazlasıyla bulmuş büyük ses getirmiş demektir.

Bundan sonra formanın şusunu busunu tartışmayı sonlandırmayı teklif ediyorum. Bugün itibari ile taraftar görevini yapmış ve yetkililerin yüreklerini hoplatarak kendilerine gelmelerini, bu tarafatarın en küçük özensizlik ve gevşemeyi kabullenmediğini çok iyi anlamış olduklarını düşünüyorum. Bu gelecek için önemlidir.

Formalara tepkileri devam ettirerek ülke gündemine iyice düşüp bunun bize karşı kullanılmasına izin vermeyelim, bu olumsuz havanın takımımıza yansımasına neden olmayalım.

Bence gereken mesaj verilmiştir.

Yarın imza törenine giderek formamı alacağım.
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Atakan abi aynen katılıyorum hep destek tam destek
      Bordomavi.net

Yorum

• Aylardır bu formaları bekliyorum ve Nike'dan inanılmaz başarısız formalar buldum karşımda. İnsanlar bu formaları kaç

zamandan beri bekliyorlar ala ala çuvalmı alacağız.

Nike beni feci bir şekilde hayalkırıklığına uğratmış durumda hiç bir albenisi olmayan bu formaları almayı

düşünmüyorum.Bu formaları yapan Nike firmasını ve dizayn eden kişi veya kişileri ise kınıyorum. Bunca kitlelere hitap

eden bir organizasyonda bu kadar kişiye hakaret niteliği taşıyan bu formaların TsClup'lara girmeden aynen geri iade

edilmesini istiyor ve diliyorum...Şu an acayip kızgın ve kırgın durumdayım...

Sayın yönetim üyeleri bu seneki iyi niyetinizi ve elinizden geleni yaptığınızın farkındayım ama şu forma olayına bir el

atmanızı istiyorum. Saygılar Sunuyorum...

Yorum

• Merhaba ,

Nasıl ki yapılan iyi işleri alkışlıyorsak '' ortak '' sevdamız Trabzonspor için tam anlamda olumlu bakmadığımız uygulamalarıda '' Dozajında '' eleştirmek hakkımız diye düşünüyorum .

Öncelikle nike gibi dev bir firma planlama yapmadan yani daha amiyane '' altından kalkamayacağı '' yükün altına girmez bu benim şahsi görüşüm . Bu işi sadece hobi olarak yapan kişiler bile 5 - 10 farklı forma tasarlayabiliyorsa '' kendince '' , nike çalışanları emin olun bundan fazlasını yapabilir . Yoksa zaten var olan formaların yaka rengini değiştirmeyle , ablemi dikmeyle ( Ki 5 yaşındaki bir çocuğa sorsan bunlar hizada mı ? diye emin olun o bile fark eder . ) formanın üzerine reklam ı yerleştirmeyle ( ki neredeyse forma ebadında ) '' nike '' olunmaz . Vay efendim o '' Nike '' kimseye özel çizgisinden çıkıp özel forma tasarlamamış . Tamam ! Ama kime böyle ( yukarıdaki örneklerden bahsediyorum ) forma hazırlamış ?

Birçok arkadaşımız sürenin kısa olduğundan başlamış . Peki arkadaşlar bu formalar '' Manchester United '' için dikilseydi ( Renginden , dizaynından da geçtim . Simetrisi bozuk , reklam logosu film şeridi gibi ) Nike yetkilileri bu formayı alın tanıtın diyebilirler miydi ? Hadi dediler . Alacakları cevap ne olurdu ?

Burada sorun Trabzonspor gibi bir camianın bence önemsenmemesi . Yeni Transfer formayı giyiyor transferden çok formanın dizaynı eleştiriliyor '' Dünya da nerede var böyle bişey ?

Ne olmuş canım bir sonraki bize özel olcak !

Bu nasıl profesyonel yaklaşım ? Koskoca bir A.Ş , milyonlarca '' taraftar '' ama kabullenmişlik ? Bence bize yakışmıyor . Yalnışa yalnış demeye bile korkar olmuşuz ( Büyüklüğümüzü unutturmuş yönetimler ) aman '' nike '' de giderse elimizdenin derdine düşmüşüz . Şimdi iyi mi oldu ? Birçok Taraftar forma alırken neye bakacak ? Şekline mi yoksa nike ablemiyle Trabzonspor amlebi hizada mı ? Hanginiz bakmayacaksınız ? Kenetlenmiş bir camia herkez aman forma alalım takımımıza destek olalım derdin de ama gazetelerde manşet

'' Ablem yamuk mu ? ''

Bakın forma bize özel mi ? demiyorum .

Dünya '' Beckham '' ı alıp forma satmayı '' Ronaldinho '' yu alıp forma satışı rekoru kırmayı düşünüyor . Biz bunun için ne Beckham ne Ronaldinho sadece formalarımızın çıkmasını bekliyoruz ama savunanlarda dahil ilk bakacakları yer yukurdaki örnekler oluyor . Başkan ım ve Yönetim kurulumuzu mütiş işle yapıyorlar ve eminim devam edecekler . Ama bu forma pazarlaması olmadı başkanım .

Bunca yazının ardından forma almayacak mıyım ? Alacağım . Nike ne yaparsa yapsın . Ama şevki kırılanların yerine 1 tane daha fazla nasıl alırımın derdine düşerek . Başkanımza verdiğimiz sözü
          '' Formaları görmeden verdik '' o zaman alacağız ama bir şartla '' Olmamışa '' OLMAMIŞ diyerek .

Saygılarıma

Yorum

• Bu yönetim kurulu ve başkandan bekledigim en önemli şey kulüp çalışanlarını liyakatına göre seçmesi...

Yani profesyonellik...ama her anlamda...

Telefona bakan sekreterinden çimleri biçen bahçivanına kadar...

Ben artık bazı şeylerin degişmesini istiyorum ve vaktini çoktan geldiginin geçtiginin kanaatindeyim...

İlk önce kulüp çalışanlarının bir elden geçmesi gerekmekte,resmi site,resmi derginin kadroları derhal yenilenmeli...

Sonra bir aklı evvel çıkıyor kulübün formalarının lansmanını takımın fizik sempatiklik bakımından en olmayıcak futbolcusuna paloroit tarzında bir fotograf çekimi ile bir çuval inçiri mahvediyor...

Artık bu kulübe profesyonellik girmeli...

Trabzonda uzun sokakta üniversitenin en alasını bitiren iki veya üç dil bilen bilgisayar porogramlarını yemiş kültürü ile egitimiyle bir çok Trabzonspor fanatigi işsiz genç volta atarken..

Hiç bir işe yaramayan bir çogu eş dost tanıdık mantıgı ve torpili ile çalışan adamları gördükçe çıldırasım geliyor....

Sevgilerimle...
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• elestiriler elbette olacatir,olmalidir da.
              ama bunu yaptiktan sonra kulübe katkisi olmasi acisindan mutlaka formamizi almaliyiz.
              evet,bu formalar beklenildigi gibi cikmamistir.
              ama bunu bir boykota dönüstürerek kulübü baltalamanin hicbir anlami yoktur.
              elestiriye devam ama formalara da hücum diyorum.
              biz trabzonsporun formalarina degil kendisine asigiz.bu böyle bilinmelidir.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak kromozom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aylardır bu formaları bekliyorum ve Nike'dan inanılmaz başarısız formalar buldum karşımda. İnsanlar bu formaları kaç

zamandan beri bekliyorlar ala ala çuvalmı alacağız.

Nike beni feci bir şekilde hayalkırıklığına uğratmış durumda hiç bir albenisi olmayan bu formaları almayı

düşünmüyorum.Bu formaları yapan Nike firmasını ve dizayn eden kişi veya kişileri ise kınıyorum. Bunca kitlelere hitap

eden bir organizasyonda bu kadar kişiye hakaret niteliği taşıyan bu formaların TsClup'lara girmeden aynen geri iade

edilmesini istiyor ve diliyorum...Şu an acayip kızgın ve kırgın durumdayım...

Sayın yönetim üyeleri bu seneki iyi niyetinizi ve elinizden geleni yaptığınızın farkındayım ama şu forma olayına bir el

atmanızı istiyorum. Saygılar Sunuyorum...

öncelikle şu bir gerçekki trabzonsporumuzun bu seneki tek hayal kırıklığı başarısız formaları oldu...çünkü beklentimiz çok üst düzeydeydi...kapanın efsanevi modellerine alıştıktan sonra bu kadar başarısız formalar beklenmiyordu...bize özel bize hitap eden modeller bekliyorduk ama olmadı...bunda çok haklısın...

ama şunu da unutmamak lazımki trabzonsporumuzun ruhu olduktan sonra sahada pazardan beyaz atlet alıp giyip çıksalar o futbolcular o formalarla milyonları büyüler...formalar efsane olur...

evet gerçekten kaliteli isabetli ve de başarılı transferlerden sonra bu formalar kötü oldu...yönetimin tek hatası bu olsun...formalar güzel olup da başarısız bir takım ve yönetim olsa daha mı ii mi olurdu???

formaları alan alır almayan almaz...evet ben de acırım o kadar parayı 1.kalite olmayan formalara vermeye ama napalım durum bu...kappa da ilk sezonda bize elinde kalan mallardan vermişti...2 sezon sonra da fırtına gibi esen bir takım olmuştuk...

Yorum

• bundan önceki yönetimleri ne çabuk unuttuk arkadaşlar.. bencede tek başarısızlık formalar oldu ondada yönetimin yapıca bişi yok açıkçası belki yoğun baskı olursa çubuklu forma yapar nike. ayrıca takımın üzerine formalardan doğan kara bulutu çökertmeye gerek yok!takımını seven formasını alır bu kadar
                  En son TURHAN tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 23:47.

Yorum

• öyle yada böyle alıcaz formaları ben bordo yakalıdan kendime turuncudanda yeğene alıcam acaba nıke ve boynerlerde çıkarmı

Yorum

• "Biz bu kafayla gidersek biraz zor şampiyon oluruz"
                      Msjları okurken gözüme takıldı..
                      Ne kadar da doğru söylemiş arkadaş.. Alkışlıyorum..

İlk Nike'la anlaştığımız zamanlar forum da başta Ali Fuat abi olmak üzere bir kaç tane abimiz, bu sene formaların aceleye geldiğini,nike'ın elinde olan ürünlerden bize yollayacağını bize söylemişti. Yine Ali Fuat abinin yaptığı tasarımlara bakarak herkeste bi heyecan bi beklenti oluştu.. Birden kendimizi rüyaya kaptırdık. Aslında biliyorduk onların olmayacağını ama kaptırdık kendimizi bi kere..

"3 forma alacağım,5 forma alacağım" muhabbetleri bu forma alınmaz. Gidin Puma formalardan alın.. Eğer hala "Puma formalardan alın" diyenler varsa ben inanıyorum ki Nike formalarımız insanların üzerinde durduktan sonra koşarak gidip Nike forma alacaklar..

Ben beğendim formaları.. Sonuçta 2 ay önce anlaşma yapılmış.. Nike bize özel forma yapmaya kalksa belki bu 2 ay içinde ancak tasarımını bitirecekti.. Bence kimse şikayet etmesin ve gitsin formasını alsın..

Eğer Sadri başkanın bu forumdan haberi varsa -ki illaki vardır- bu yazılanlardan sonra çok üzülmüştür.. bizim için en iyi işleri yapmaya çalışan insanlara çok ayıp ediyoruz..

Yine başta yazdığım cümleye dönerek noktayı koyuyorum..

"Biz bu kafayla gidersek zor şampiyon oluruz"

MARMARA UNI-TS

Yorum

• o değilde tek yandığım konu ankaraspor kocaelispor ve de eskişehir gibi 2. kalite takımlarla aynı kalitede forma giyicez...tek üzüntüm o...
                        keşke bişeyler yapılsa da bu formalrı sahada futbolcular giymese de sadece taraftara verseler...ama olsun bu takım bu hırsı ve azmiyle fanila giyse uzak ar şampiyon olur ve de futboluyla zevk verir...

oğuzhan kardeşimin de dediği üzere kara bulutları formalr yüzünden tarihinde ilk kez tek vucut olmuş camiamızın üstüne indirmeye gerek yok....

transferleri ersun hoca ve sadri başkan yaptı...ve takım çok kaliteli oldu...formalar da kailteli olsun diye onlar mı dikcekti )) demekki bu takımı paradan çok ruhunu önemseyenler başarıya götürüyor...unutmayın nike sadece bir şirket...

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o değilde tek yandığım konu ankaraspor kocaelispor ve de eskişehir gibi 2. kalite takımlarla aynı kalitede forma giyicez...tek üzüntüm o...
                          Geçen sene de Bursayla aynı formaları giydik kimse ses etmedi

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen sene kırmızı-lacivert forma giydik bu kadar çok ses çıkmadı.
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene kırmızı-lacivert forma giydik bu kadar çok ses çıkmadı.
                              İlk zamanlarda çıktı ama alıştık, takımın üstüne gördük herkes severek aldı

Bu sefer de öyle olacak inşallah

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                halit kardeşim puma herkese aynı formaları üretiyor...sadece üstünde bir iki oynama yapıyor...sen 2senedir bursayla aynı formayı giyiyordun... ama bursanın yanında pek çok avrupada başarı kazanmış takımla da aynı formayı giyiyordun ve de formalar pumada 1.kaliteydi...

ben burada pumayı savunmuyorum ve de başarılı bulmuyorum ama şunu da unutmayalım nike kendini bize affettirecektir...keşke sezon ortasında tranzfer çalışmasına başlanıldığı gibi formayı üretecek firmayla da görüşülseydi...

ama olsun varsın formalarımız bu sene kötü olsun...seneye şampiyonlar liginde oynarken formalrımızla ve herşeyden önemlisi başarılarımızla kendimize hayran bırakırız herkesi...

Yorum

Çalışıyor...
                                X