Yarın göreceğiz bakalım nasılmış şu formalar ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
yapmayin allah askina yahu... biz bu kafayla biyere varamayiz.... siz saniyormusunuz diger 3 büyüklerin taraftarlari her sene formalari beyeniyolar diye... hayir onlardada beyenmeyenler var ama yine de forma satislarinda bizden ne kadar öndeler... örneyin bjk ye bakin adamlarin asagi yukari her sene ayni formalari var igrenc ama yine de böyle tartismiyolar bence... hem sunuda bilinki bu firma herkese özel forma cikartamazki herkesin kendine göre bi zevki vardir ve bu firma bize bu formalari sunmus bizede arasinda en güzeli secip beyenip almak düser birakin bu bos laflari
Yorum
-
forma almayalım demekle olmaz bu işler.eğer bizler gerçek Trabzonspor taraftarıysak paşa paşa formalarımızı alır giyer veya evde bir köşeye koyarız.eğer taraftar olarak bir tepkide koyacaksak formayı aldıktan sonra kulübe faksla,mektupla,mail ile,telefonla ''ben taraftar olarak görevimi yerine getirdim ve formamı aldım.ancak ürünleri hiç de beğenmedim bu konuda sorumlular kim ise uyarılmasını ve gerekenin yapılmasını rica ederim'' deriz..ve bu mesajlarıda dikkate alacak bir yönetimimiz var ALLAHA şükür.vermeden almak ALLAHA mahsusdur.
şahsen ben aynısını yapacağım
sevgi ve saygı ile''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
Arkadaslar formayi cok güzel göründügü icin degil takima destek amacli almamiz lazimde bende sahsen hic ama hic begenmedim ama insallah 2 tane almayi planliyorum. Formalarda hedeflenen 100 bin adeti kesin gecmemiz gerek yoksa büyüklügümz nerede ispatlicazzzz taraftar olarak. Yani bize düsen nasil olursa olsun forma almak. Cuval bile form niyetine verseler yine bize düsen onlari anlakdir. Tabiki gönül ister cok iyi formalarimiz olsun ama abilerin dedigi gibi insallah seneye müthis bi tasarimla insallah bunu telafi ederler.
Insallah bazi arkadasin gazina gelip forma almamaszlik yapilmaz. Formalaraa hucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Yorum
-
İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma almayalım demekle olmaz bu işler.eğer bizler gerçek Trabzonspor taraftarıysak paşa paşa formalarımızı alır giyer veya evde bir köşeye koyarız.eğer taraftar olarak bir tepkide koyacaksak formayı aldıktan sonra kulübe faksla,mektupla,mail ile,telefonla ''ben taraftar olarak görevimi yerine getirdim ve formamı aldım.ancak ürünleri hiç de beğenmedim bu konuda sorumlular kim ise uyarılmasını ve gerekenin yapılmasını rica ederim'' deriz..ve bu mesajlarıda dikkate alacak bir yönetimimiz var ALLAHA şükür.vermeden almak ALLAHA mahsusdur.
şahsen ben aynısını yapacağım
sevgi ve saygı ile
hocam son noktayı koymuşun
Yorum
-
bencede güzel değil ancak fotomaça göre;
Trabzonspor'un yeni sezon sponsoru Nike tarafından üretilen formalar yarın satışa çıkarılacak. Taraftarlar, tüm TS Club satış noktalarından formalara ulaşabilecekler. 5 ayrı dizaynda yapılan formalar gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle futbolcuların performanslarını artıracak. Formalar vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip.
Yorum
-
ali fuat abiii çizimlerinin telif haklarını almıssındır diye dusunuyorum. eger aldıysan BMN destegiyle ezikbahcelilere bi dava acsak mı ?? senn bordo beyaz yere paralel çizgili formanın aynısnı yapmıs adamlar bu sene için tek fark bordo değil sarı ...
Yorum
-
Iyi de olsa kotu de olsa alacagiz biz taraftariz.. Almayalim deyince tasarimlari geri alip yeni formalar mi uretecekler ya da seneye daha iyi forma yapilmasini boyle mi saglamis olacagiz. Kesinlikle hayir.. Bizim forma alip almamamiz nike'i hicbir sekilde enterese etmedigi gibi kulubumuze de zarardan baska bir sey vermez.. Ayrica Ali Fuat abi de, bu sene formalarin neden beklentilerin altinda kalabilecegini ve seneye daha iyi formalarin tasarimlarin olacagindan suphemizin olmamasi gerektigini defalarca yazmisti yanilmiyorsam..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali fuat abiii çizimlerinin telif haklarını almıssındır diye dusunuyorum. eger aldıysan BMN destegiyle ezikbahcelilere bi dava acsak mı ?? senn bordo beyaz yere paralel çizgili formanın aynısnı yapmıs adamlar bu sene için tek fark bordo değil sarı ...Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildibide şöyle düşün formalar şampiyon olmayacak . onun içindeki kaplanlar şampiyon olacak. ben sahsen 2 forma alacagım. ama maclara 96 da giydigimiz cubuklu formayla gidecegim.
sampiyon olacagimizi zaten biliyoz
24 sene sonra tekrar sampiyon oluyoz
bu bizim icin büyük bir ani olarak kalmiycakmi?
biz bu kaplanlarin resimlerini evimizin en kral kösesine asmiycazmi?
sonra nolacak?
karsimizda bu kulübün kaplanlarinin üzerinde sanina yakismayan ve her amatör takimda olan formalari gördügümüzde ne düsünecez?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende böyle bi düsün
sampiyon olacagimizi zaten biliyoz
24 sene sonra tekrar sampiyon oluyoz
bu bizim icin büyük bir ani olarak kalmiycakmi?
biz bu kaplanlarin resimlerini evimizin en kral kösesine asmiycazmi?
sonra nolacak?
karsimizda bu kulübün kaplanlarinin üzerinde sanina yakismayan ve her amatör takimda olan formalari gördügümüzde ne düsünecez?
ayrıca okdar bakılmayacak kadar da kötü değil ki formalar
sadece beklentiyi büyük tuttuk sandık ki dünyada yapılmamış bir forma yapacaklar bize
dağ fare doğurdu yani ama biz zaten fareyi kaplan sanmıştık ya
Yorum
-
Hani verilen sözler nerede?
Bugün değişik sitelerde o kadar olumsuz mesaj gördüm ki bu arkadaşların Trabzonspor taraftarı olduklarından ciddi ciddi şüphelendim. Yok alacaktım da vazgeçtim almıyorum, bu formaları giyeceğime pazardan 5 ytl ye mavi tişört alır giyerim diyen bile var. tek kelime ile yazıklar olsun ne diyeyim. bu yazı o dönek arkadaşlara kapak olsun.
TS Taraftarı sözünü tut formanı al
25 Temmuz 2008 Cuma
Dün Trabzonspor resmi internet sitesinde "NİKE formalarımız taraftarımızla buluşuyor” başlıklı bir haber çıktı.
Haberde Trabzonspor taraftarları tarafından heyecanla satışa çıkması beklenen formaların, 26 Temmuz Cumartesi günü satışa çıkacağı müjdesi verildi.
Trabzonspor resmi internet sitesinden alınan bu haber tüm haber kanallarında yayınlandı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu.
Bir eleştiri bir eleştiri ki, aman Allahım yapılan yorumları, eleştirileri okudukça sanki Trabzonspor"un bu yıl ki transferleri, yönetim uyumu ve şampiyonluk hedefinden korkan üç İstanbul takımının taraftarı komplo kurmuş, Trabzonspor"u yaralamak toplum önünde küçük düşürmek istiyor.
Hani, beraber yürüyecektik bu yolda,
Hani beraber ıslanacaktık yağan yağmurda,
Hani sıra gelmişti şampiyonluğa,
Ne oldu.
Hani o Bordo-Mavi renkler için canımızı verirdik,
Ne oldu.
Hani ""Başkan başımızı ayağa kaldıracak Transferler yap, 3 forma alacağım, 5 forma alacağım,
Ne oldu.
Yeter ki eğik başımızı ayağa kaldır 100 bin forma satılacak,
Ne oldu.
Yazık çok yazık, bu eleştiriler, bu yorumlar yapılmamalıydı. Trabzonspor yıllardan sonra umutla başlayacağı bir sezon öncesinde bu tür tartışmalara, eleştirilere maruz kalmamalıydı.
Formaların hepsi birbirinden güzel,
Ben gördüm.
Sabırsızlıklıkla bekliyorum. Oğlum ve kendim için hepsinden birer tane alacağım.
Ben o formaları gördüm, onlar benim takımımın formaları, onlar Trabzonspor"umun formaları, o formaları giyecek futbolcular yıllardan sonra umutlarla yeni bir sezona başlıyor, bir tane de eşime alacağım.
Ben o formaları gördüm, yıllardan beri göz yaşımı sildiğim, acıdan, kahırdan rengine desenine dahi bakamadığım formalardan çok daha güzel, alıp eşime dostuma da hediye edeceğim.
Ben o formaları gördüm, umut dolular, başarı dolular, başarı kokuyorlar, sanki şampiyonluk kazanan 11 altın adamın ter kokuları var üzerinde.
Haydi gerçek taraftar, haydi Bordo-Mavi sevdalıları, Başkan sözünü tuttu siz de tutun. Yarın TS CLUB"lar da izdihamlar olsun. Size bu yakışır.
Kaldı ki bu formalar aylar önce haber61.net"te yayınlanmış ve taraftarlardan olumlu eleştiriler almıştı. Dün Trabzonspor resmi inretnet sitesinde, işgüzar birisi tarafından yayına verilen ki bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum (bilsem direk olarak isminle eleştireceğim) bir bütünlük olmayan, şortu, konşu olmadan ve yetersiz ışıkta, uygunsuz arka zeminle verilen resimlerde ki formalarla alakası yok.[/font]
Hani Trabzonspor yönetimi Zafer Yelen transferinde “kimse Trabzonspor"dan üstün değildir, başına buyruk hareket edemez” demişti ya. Burada da aynı kararlılığı göstermelidir. Her kimse asla milyonlarca taraftarın beklentisini gerçekle ilgili olmayan resimleri yayınlayarak köreltemez. Trabzonspor yönetimi bu anlayışı düzeltmeden asla TV yayınlarına da başlamamalıdır.En son Recep Özer tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 22:51.Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...
Yorum
-
Yani kulüpte işi bilmeyen birinin/birilerinin yaptığı şeye bak. Resmen koskoca kulübü baltaladı. Bu forma sunumunu kim/kimler yaptıysa muhakkak hesap vermeli.
Sadri Başkan kurtar artık bizi şu amatör ötesi zihniyetten. Yakışmıyor bize!Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
Yorum