Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Heves mi kaldı ?

(UEFA)

Yorum

• Diğer başlık tepede gözükmesin diye her şeyi yazarım valla, hevesten değil

Yorum

• parçalılarını beğenmedim de diğer 2 forma çok hoşuma gitti, monokrom arma kullanmayı sonunda akıl edebilmişler.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          parçalılarını beğenmedim de diğer 2 forma çok hoşuma gitti, monokrom arma kullanmayı sonunda akıl edebilmişler.
          Leş ötesi ya neresini beğendin?
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Leş ötesi ya neresini beğendin?
            turuncu formaları zaten güzel daha evvel de görmüştüm. siyah şort lazım ona. pembe de siyaha çok yakışıyor hoşuma gitti

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Heves mi kaldı ?
              Kalmadı haklısın

Yorum

• Scunthorpe United'ın gelecek sezon giyeceği bordo-mavi-beyazlı üçüncü forması:

Yorum

• retro tasarım
                  10/10

Yorum

• bizdeki sorunun ne olduğunu tam olarak çözemiyorum bir türlü...westham.jpg

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizdeki sorunun ne olduğunu tam olarak çözemiyorum bir türlü...[ATTACH]18957[/ATTACH]
                      ahaha yoruma bayıldım

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ahaha yoruma bayıldım
                        yemin ederim şu 50 yıl önceki formalara bile razıyım.aston_villa_1980_umbro_away_retro_shirt.jpgadidas_1982_83_west_ham-match_worn_home_shirt.jpg

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizdeki sorunun ne olduğunu tam olarak çözemiyorum bir türlü...[ATTACH]18957[/ATTACH]
                          Görünen o ki kulüp kapanana kadar West Ham United & Umbro işbirliğine imreneceğiz. Şerefsizler bu kadar güzel forma yapmasa canımız çekmeyecek

En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 15:58.

Yorum

• Kendi rengimiz olan acik mavi koyu bordoyu yakalamak bu kadar zor olmasa gerek. Yillardir aston villa, westham formalarina bakiyoruz hayran hayran.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                            8.KUŞATMA

Yorum

• Ulan senelerdir bi dogru rengi tutturamadik.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• kullanılan renkler
                                İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

Yükleniyor...
                                X