Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    efsanesin
    bunu kim bir yetkilinin gözüne sokabilir ?
    Eyvallah tanıdığı olan soksun bende mail atayım

Yorum

• Mail attım bakalım ne diyecekler [MENTION=47179]BunyaminEraslan[/MENTION];

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Halen XL stokta yok
        Yönetim, fazla kilolara savaş açmış o nedenle büyük beden cikmayacakmiş. Kilo ver biraz [emoji1]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetim, fazla kilolara savaş açmış o nedenle büyük beden cikmayacakmiş. Kilo ver biraz [emoji1]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          kemik yapim buyuk

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Umbro bize ilaç olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umbro bize ilaç olur.

Kesinlikle katılıyorum. Güzel bir anlaşmayla çok güzel formalar giyebiliriz.

Yorum

• Arkadaşlar lütfen anlayın artık bu kafayla bize kimse ilaç olamaz

Yorum

• Ferencvaros kulübü 2004 yılından beri nike giyiyor.
                  Demekki iyi bir anlaşmaları var

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu yapıştırma işi için gönüllü taraftar aranıyor deseler BMN den 1 günde 100 kişi çıkar eminim.
                    İşini severek yapan insanlara ihtiyaç yok böyle yerlerde ruhsuz bir şekilde yapılıp geçiliyor. Şimdi adam 159 lira para verip onu neden alsın
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Dün Forum Trabzon'a forma almak için gittim. Niyetim çubuklu forma almaktı. Gittiğimde armaların orantısız bir şekilde basıldığını gördüm. Görevli arkadaşa durumu belirttim. "Bazı formalarda orantısızlık olabiliyor" dedi, geçti.
                      Büyük rezillik gerçekten. Madem orantısızlık var o formaları satışa çıkarmayacaksın. Hadi çıkardın, vitrinden indireceksin. Farkında olmadan alan taraftarın suçu nedir ? Sevindiğim tek nokta parçalı formanın tükenmiş olması.
                      İki formanın da kumaş kalitesi hoşuma gitmedi.
                      Hamiş

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formalarımız Tanıtıldı

Bugün TS Clup Mall of Istanbulda denediğim formamız. Arma okadar aşağıda ki rahatsız edici boyutta. Yıldız ile nike işareti hemen hemen aynı hizada. Almayın bu şekilde ve hepsi böyleydi smallların. Armanın tarafı kıvrıldığı için net anlaşılmıyor ama emin olun yıldız ile nika işareti aynı seviyedeydi

Yorum

• Forma malzemesinin kalitesinden kastınız ne? Arsenal in psg nin realin barçanın hepsinin formasını tuttum inceledim giydim bizim formadan farklarını görmedim.

Her şeyin en güzelini istiyoruz keşke en güzelini hakedecek şekilde davransak.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maltepe parktaki ts clubdaydım şimdi.
                            Hiçbir formanın M bedeni yok
                            Ayrıca şu ts armasını kime yapıştırtıyolar merak ediyorum. Kimi aşağıda kimi yukarda kimi sağa kimi sola kaymış. Bordo mavi şeridi ortalayan 1 tane arma görmedim. Yani ilkokul çocuğuna versen nasıl yapacağını göstersen hatasız yapar anlamak mümkün değil.
                            şerefsizlik tabiri caizse en hafif şekilde söylenecek söz budur ! ayıptır ya ayıp ! 2 gündür arıyorum cevap veren yok telefona

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              twitterda muharrem ustayı vs etiketle ekle gönder kulübe bi kaç yere mail gönder.illaki birisi görecektir muhtemelen yöneticilerin bunda haberi bile yok

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                twitterda muharrem ustayı vs etiketle ekle gönder kulübe bi kaç yere mail gönder.illaki birisi görecektir muhtemelen yöneticilerin bunda haberi bile yok
                                Twitter da Başkanı Nevzat Aydını filan etiketledim ve TS Club a mail attım hala cevap yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X