Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray'in formasi omzuna sal almis kadinlar gibi olmus...

O detayin anlami kalp atislari ama uygulamada ki gorunum biraz farkli...
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• söyle bir paylasim var

Trabzonspor 2018-19 sezonu İç Saha ve Deplasman formaları %65 ihtimal bu formalar olacak.Üçüncü forma şuan netleşmemiştir.

Original (Türkisch) übersetzen

%0 inandiricilik
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        söyle bir paylasim var

Trabzonspor 2018-19 sezonu İç Saha ve Deplasman formaları %65 ihtimal bu formalar olacak.Üçüncü forma şuan netleşmemiştir.

Original (Türkisch) übersetzen

%0 inandiricilik
        Eğer etkileşim kasmak isteseydim çok daha güzel bir tasarım yapıp insanları kandırabilirdim.Kataloğa baktınız mı ki %0 diyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eğer etkileşim kasmak isteseydim çok daha güzel bir tasarım yapıp insanları kandırabilirdim.Kataloğa baktınız mı ki %0 diyorsunuz?

katalog ile ne alakasi var, sonucta bunlar iskembeden tasarlanmadi mi, var mi bir duyum?
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            katalog ile ne alakasi var, sonucta bunlar iskembeden tasarlanmadi mi, var mi bir duyum?
            Katalog ile alakası yok mu?Bu başlığa girip tespit yapıyorsun ve bu cümleyi kurabiliyorsan bir şey demiyorum.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Osman Yavuz yaptırmıştı bu formadan geçen halı sahada giymişti. Ondan bilgi alabilirsin
              İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ahmet iyi uşaktır ama formasını vermez
              İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu formayı nereden bulabilirim?

[ATTACH]14823[/ATTACH]
              En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 20.12.2017, 12:45.
              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Osman Yavuz yaptırmıştı bu formadan geçen halı sahada giymişti. Ondan bilgi alabilirsin
                Nasıl ulaşabilirim?
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Arkadaşlar puma nın Trabzonspor 99-2001 arası formalarından lazım koleksiyon için, elinde olan varsa haber verirse sevinirim parası karşılığında tabiki.
                  DOZER CEMİL

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• cok basit, bu sene parcali formayi sene yine cikarsinlar rengi azicik degistirsinler biti olay, bence en güzel formamiz. Bitane cubuklu olsun bitane de Bordo. Nike logusunun rengini forma göre yapsinlar, beyaz yada siyah istemiyoruz !!!!!!

Yorum

• Girip oy kullanabilirsiniz

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION] cok guzel olmus yav. Ellerine saglik. Tam nostalji oldu. Gri ve Altin 2010'u hatirlatti .Turuncu da 2006'yi.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION] cok guzel olmus yav. Ellerine saglik. Tam nostalji oldu. Gri ve Altin 2010'u hatirlatti [emoji3] .Turuncu da 2006'yi.
                            Teşekkürler.Aslında yeşil formayı da yaparken 2004-05 deki tondan yapacaktım ama dalgınlık yaptım koyu oldu biraz.Rizespor yüzünden istenmiyor ama ben en çok onu sevdim.Altın rengi 2012 de cırtlaktı biraz bu formadaki renge ‘Camel rengi’ diyorlar heralde.

En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 22.12.2017, 18:46.
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• tonyali renktasim bakir mi ? crem rengimi o bilemiyorum tam ama güzel olmus benim twitter yok yoksa bu krem rengili olan formayi secerdim tabiki yesil ile karismis bordo mavide güzelmis
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bu sene şöyle bir forma giysek tatmin olur musunuz ? Bu arada logo silemedim

Yorum

Yükleniyor...
                                X