İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Shakhtar Donetsk'in forma tasarımları güzel oluyor. Her sene onları takip etsek bile olur.
Beyaz formamız da bu bu kesim üzerine daha şık bir tasarım olsaydı, uyumlu bir set yakalamış olacaktık.
Yönetim çubuklu ve parçalı nasıl olsa çok satar taraftar beyaza fazla yüklenmez diye üzerine çok düşmedi anlaşılan. Forma kalıbı konusunda yetkilileri uyarmıştım 'ne fark eder ki?' deyince bazı şeyleri söylemek ile söylememenin fark etmediğini anladım.
Sence çubuklu mu aston mu
Yorum
-
Forma modelleri ile ilgili önerilerimi defalarca yazmışımdır. Bordo ağırlıklı Parçalı (Aston Villa tarzı), Mavi ağırlıklı Çubuklu, İçinde bordomavilerin olduğu beyaz, üç formayı da bordo, mavi ve beyaz şortlarla kombin etmek. Sonraki sezon mavi ağırlıklı kolları bordo parçalı forma, yanına bordo ağırlıklı çubuklu, içinde bordomavilerin olduğu beyaz, üç formayı da bordo, mavi ve beyaz şortlarla kombin etmek.
Her sezon yenilenen tasarım çizgilerine ve modaya uygun doğru tasarımları seçip bunu gelenek haline getirmek. Gönül ister ki formalar set olarak düşünülsün forma modeli kadar şort ve çorap modelleri de konuşulsun. Lakin hedef kitlemizin ekonomik durumu her sezon o satışları yakalayacak zenginlikte değil. Onun yerine doğru forma tasarımı ile mümkün olduğunca yüksek forma satışı ile hem gelir sağlamak hem de marka yatırımı yapmış olmak.
Formayı sadece tasarım değil o sezon takımın taraftar üzerinde oluşturduğu atmosfer de etkiliyor. Yeni transferler, başarılar, zamanında satışa çıkması forma satışlarını tetikliyor. Kupa, şampiyonluk ve avrupa satış için önemli.
Yorum
-
Tarihimizdeki en başarılı beyaz forma tasarımlarından biridir.
O sezon mavi ve çubuklu forma olan uyumu ile de koleksiyon nesnesi. Nevzat Aydın seçmişti yine.
Aynı tasarım kalıbının farklı renk uygulaması. Doğru tasarım sizin özel renginizle size özel oluyor. Bu sezon parçalının sevilmesinin nedeni tam da bu; doğru tasarım doğru renklerle buluştu.En son a f s tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 23:15.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma modelleri ile ilgili önerilerimi defalarca yazmışımdır. Bordo ağırlıklı Parçalı (Aston Villa tarzı), Mavi ağırlıklı Çubuklu, İçinde bordomavilerin olduğu beyaz, üç formayı da bordo, mavi ve beyaz şortlarla kombin etmek. Sonraki sezon mavi ağırlıklı kolları bordo parçalı forma, yanına bordo ağırlıklı çubuklu, içinde bordomavilerin olduğu beyaz, üç formayı da bordo, mavi ve beyaz şortlarla kombin etmek.
Her sezon yenilenen tasarım çizgilerine ve modaya uygun doğru tasarımları seçip bunu gelenek haline getirmek. Gönül ister ki formalar set olarak düşünülsün forma modeli kadar şort ve çorap modelleri de konuşulsun. Lakin hedef kitlemizin ekonomik durumu her sezon o satışları yakalayacak zenginlikte değil. Onun yerine doğru forma tasarımı ile mümkün olduğunca yüksek forma satışı ile hem gelir sağlamak hem de marka yatırımı yapmış olmak.
Formayı sadece tasarım değil o sezon takımın taraftar üzerinde oluşturduğu atmosfer de etkiliyor. Yeni transferler, başarılar, zamanında satışa çıkması forma satışlarını tetikliyor. Kupa, şampiyonluk ve avrupa satış için önemli.
ara sira siyahda olsun yada aykiri renk..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Siyah taraftar forması veya ürün olarak olabilir ama asla forma olmamalı. Bordo mavi renkleri rahatlatan bir renk beyaz. Şu ana kadar yapılan yanlış beyaz forma uygulamaları yüzünden beyaza önyargılı yaklaşıyorsunuz.
Ben de siyah formaya karşıyım, koyu forma istiyorsanız bordomuz var. Chealse forma tasarımının ötesinde sırf rengi ile algı oluşturuyor. Marka kulüpler renkleri ile ön plana çıkıyor. Rengimizi oturtmuşken bozmayalım derim. Maç formasının dışında ürün olarak çıksın isteyen forma olarak giysin.
Beyaz yerine açık buz mavisi önermiştim. Açık gri olabilir alternatif ama siyah olmamalı. Günlük kıyafetlerimde siyah sever ve giyerim ama Trabzonspor markasını korumak adına siyah forma giymemeli.En son a f s tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 23:22.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hep Hirvat tarzi forma istedim.
Beyazin iki tonu gogus ve sirt bolgesinde. Kollarda bordo ve mavimiz.
Yorum
-
Formada detay ve yakalar bence cok onemli.
Her sezon bir formamiz yakali olmali.
Yakali formayi ben sahsen her yerde giyiyorum, sadece o yaka bile ayri bir hava katiyor formaya.
Hemen ust sirda kulubun ya da logonun kucuk bir imgesi, bizimki logodaki TS islemesi olabilir pekala (altin rengi veya sari)
Bir de logonun dikisli olmasi elbette.
9ced98bb-0aee-4d51-997d-452352ab822e.jpg''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Ben beyaz formaları çok sevmeme rağmen çıkarttığımız hiçbir bordo formaya ısınamadım neredeyse. 2012-13 sezonundaki bordo-beyaz Victory forma hariç. Kesinlikle mavinin kullanilmadığı veya çok ufak detaylarda bulunduğu ana detayları bordo ağırlıklı beyaz formadan yanayım. Düz bordo formalarımızda ise mavi font sırtı düz geçişli olmayanlarda ise sarı font renginden yanayım .
Ayrıca armamızdaki dalgalı TS figürü bugün bu işin ehli bir kulüpte olsaydı muhteşem detaylar ortaya çıkardı eminim. Fb bile maydanozunu efektif kullanmayı başardı.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 12.07.2017, 08:16."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParcali formanin cikisi ile ilgili klubun resmi bir aciklama yapmasi gerekmiyor mu?
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCuma günü diyorlar siparişlerde sorun olmusBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
Yorum