Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harika forma. Böyle beyaz formamız olsa günlük hayatta süper gideceği için üstümden çıkarmazdım. Tabii kumaş kalitesi de ortada. Ayrıca kırmızı şortlu kombinasyonu çok güzel düşünmüşler.
    iddia ediyorum şu formaya ts amblemi koy ve reklamı çıkar şurada yorum yapanların %80i "atlet gibi düm düz forma, hiç olmamış" der...

çok anlıyoruz ya bu işten ne de olsa..

bu arada adidasla kıyaslama yapacakları anlamıyorum dün forumda hem bjk hem şikeci formalarını gördüm ikisi de iğrençler.. bizim kiler hem sade hem de ağır duruyor. adidasın yaptığı eski şikeci formalarına da baktım aman Allah'ım iyi ki adidas kullanmıyormuşuz dedim...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iddia ediyorum şu formaya ts amblemi koy ve reklamı çıkar şurada yorum yapanların %80i "atlet gibi düm düz forma, hiç olmamış" der...

bu arada adidasla kıyaslama yapacakları anlamıyorum dün forumda hem bjk hem şikeci formalarını gördüm ikisi de iğrençler.. bizim kiler hem sade hem de ağır duruyor. adidasın yaptığı eski şikeci formalarına da baktım aman Allah'ım iyi ki adidas kullanmıyormuşuz dedim...

Eğer Ts amblemini bit kadar koyarsan evet düz atlet gibi olur ama psg gibi koyarsan forma olur.
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen öyle dediğin gibi olurdu. Bu konuda oldukça iki yüzlü davranıyoruz bence.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Imza

+ komsunun tavugu bize hep kaz

Yorum

• Bu arada bjk formalarını gördüm yakından gerçekten rezil formaları var dikim kalitesi çok kötü

Yorum

• PSG formasında ne gördün be renktaş harbiden komşunun tavuğu bize kaz...
              Ve eminim ki Barça'nın giydiği çoğu forma bize yapılsa millet isyan eder.ama barçada görünce harika

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyaz formamıza birde böyle bakın diyorum
                Çizgili de alabilir miyiz

Yorum

• Forma alacam kararsizim sizce mavi mi cubuklu mu? Lutfen gorus yazin
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• @taha küçük

Bence çubuklu daha hoş duruyor hepsini denedim

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @taha küçük

Bence çubuklu daha hoş duruyor hepsini denedim
                      Renktas cubuklunun bordowu sanki kotu duruyor
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer Ts amblemini bit kadar koyarsan evet düz atlet gibi olur ama psg gibi koyarsan forma olur.

Bu işlerden anlayan birini bu forumda görmek güzel..
                        Buna ilave olarak bir de armadaki yıldızı da büyük yaparsan işte tam anlamıyla forma olur.

Bizim taraftarın bu detaylara kafası çalışmaz
                        En son Sacit tarafından düzenlendi; 29.07.2014, 17:32.

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renktas cubuklunun bordowu sanki kotu duruyor
                          O konuda bir şey diyemem

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            PSG formasında ne gördün be renktaş harbiden komşunun tavuğu bize kaz...
                            Ve eminim ki Barça'nın giydiği çoğu forma bize yapılsa millet isyan eder.ama barçada görünce harika

Sade, dar kesim, kalite kokuyor resmen. Ayrıca arma bile formaya hava katıyor. Artı hakim yaka da formaya çok güzel gidiyor.

Yorum

• Ben de mavi forma ile çubuklu arasında kararsızım
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Son sezon 3 forma M aldim...bu sezon S mi aliyim ?1.80 metre...78 kilo...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X