Sizce bu ürün alınır mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Sizce bu ürün alınır mı ?
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazirlik maci, insan reklam amaci ile yeni sezon formalarini giyer..İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formamıza birde böyle bakın diyorum
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazirlik maci, insan reklam amaci ile yeni sezon formalarini giyer..
Yorum
-
formaları bu gün inceleme fırsatı buldum.. nike ile çalışılan en iyi ve özgün formalar diyebilirim.. fakat bedenler bir beden büyükAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaları bu gün inceleme fırsatı buldum.. nike ile çalışılan en iyi ve özgün formalar diyebilirim.. fakat bedenler bir beden büyük
Yorum
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarda yeni Transferler gibi Vize problemi cikti
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Ülkemizde şöyle doğa ile iç içe tanıtım için bizden daha iyi bir klüp var mı?
[ATTACH]6195[/ATTACH]En son Mustafa Çolak tarafından düzenlendi; 01.08.2014, 10:05.
Yorum
Yorum