Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herşeye rağmen forma alayım diyorum TS Clup sitesine giriyorum ve o iğrenç çekimli fotoğrafla karşıma çıkıyor forma vazgeçiyorum. Ya hu sokaktan çevireceğiniz orta seviyeli bir fotoğrafçı bile gayet güzel stüdyo çekimleri yapar formalara. Bu kadar kıt kafalılık görmedim. Hâla aynı saçma fotoğraf.

Ayrıca şu formayla nasıl Nike bizi elit kategoriye geçirmiş yüz yıllar geçse de çözemiyorum. Bence Nike ile en başa döndük bu sene.

Yeni firmaya geçmek demek en baştan alacaksın anlamına gelmez. Anlaşmana bağlı. Herşeyde düz mantık yapmamak lazım.
    Kisaca ben forma almak istemiyorum desene. Neden lafi bu kadar uzattin ))

Yorum

Okuduğunu anlamama konusunda bu forumdaki insanlar kitaplara konu olur. Gerçi suç benim. Ne mübalağa yapacaktım artık ne de ironi. Karar almıstım çünkü bizim Trabzonlular Türkçe'deki bu kavramları algılayamıyor.

He babacım he. Forma alacaktım da gercekten fotoğraf kötü diye vazgeçtim.

Daha da düzlestirerek yazayım ; Ts Clup gibi önemli bir satış sitesindeki acemice görsellerle gırgır geçiyorum. Şimdi çalıştı mı ? Bunu da eleştirirken size hesap mı vereceğim ?

Ama neden olmasın. Benim için çekim yapılırsa bir forma daha alırım.

El matador haklisin kardesim. Su yönetim ve icraatlarınsan memnun olan insanlar varken dalga gecmeye bile degmez.

Fotografları akrabanîz mi cekti ne yapti anlamdim. Ts Clup evimin yaninda zaten.
      Hop agir ol bakalim delikanli. Yok trabzonlular, yok algi, yok calisti mi derken biraz heyecanlandin sanirim. Internette ogrendigin 2-3 yeni kelimenin etrafini bolca basit cumlelerle susleyerek bir yere varacagini saniyorsan yeri burasi degil.
      Canli canli yer seni buradaki arkadaslar. Cevap bile veremezsin.
      Bir de olaya suradan bak;
      Bu kadar insan ayni anda ayni tepkiyi veriyorsa sorun algida degil de ifadede olabilir bi acaba ? Bir dusun...
      Uzulecek bir sey yok. Calisirsan zamanla duzelir...

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hop agir ol bakalim delikanli. Yok trabzonlular, yok algi, yok calisti mi derken biraz heyecanlandin sanirim. Internette ogrendigin 2-3 yeni kelimenin etrafini bolca basit cumlelerle susleyerek bir yere varacagini saniyorsan yeri burasi degil.
        Canli canli yer seni buradaki arkadaslar. Cevap bile veremezsin.
        Bir de olaya suradan bak;
        Bu kadar insan ayni anda ayni tepkiyi veriyorsa sorun algida degil de ifadede olabilir bi acaba ? Bir dusun...
        Uzulecek bir sey yok. Calisirsan zamanla duzelir...
        Al buradan yak arkadaş. Formayı çoktan aldım ve Trabzonlu'yum. Gırgır yaptığımızı bile açıkladık ama yok. Havalar sıca,böyle sacma sapan alâkasız yorumlar boğaltmayın.

Size "laf çakmışım" ya çok büyük yerlere geldim. Abad oldum valla. Göklere erdim. Buradaki arkadaşların tamamıyla yüzyüze görüşüyorum. Sigara yasak,önce profil fotoğrafınızı değiştiriniz.
        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 16:24.

Yorum

Al buradan yak arkadaş. Formayı çoktan aldım ve Trabzonlu'yum. Gırgır yaptığımızı bile açıkladık ama yok. Havalar sıca,böyle sacma sapan alâkasız yorumlar boğaltmayın.

Size "laf çakmışım" ya çok büyük yerlere geldim. Abad oldum valla. Göklere erdim. Buradaki arkadaşların tamamıyla yüzyüze görüşüyorum. Sigara yasak,önce profil fotoğrafınızı değiştiriniz.
          Uzatmanin anlami yok, su mübarek günde birbirimizin kalbini kirmanin hele hic yok....

Sen sanirim kendini yanlis ifade ettin.Girgir yapdini ancak o kadar tepkiden sonra söyledin. Saka yapdin hic belli olmadi, o yüzden tepkiler normal karsilaman lazim.

Bu arada Short ve Konclar ne zaman belli olacak bilen varmi????

Yorum

• Enerji forma XXL beden 19.99 TL

Gold forma L beden 19.99 TL

Bordo Victory forma XXL beden 19.99 TL

Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• güzel çekim yapmışlar
              beyaz bile bi başka gözüktü

Yorum

• Bir yerde espri yaparken parantez acıp (Bu bir espri,ironi cümlesidir) yazacak halim yok.

Forma vb konulardaki yazdiklarimin arkasindayim. Espri olan tek cumle fotografa bakinca almaktan soguyorum cümlesidir ki zaten aldim.

Sonra hemsehrilerim bazi kavramlari algilayamiyor deyince kiziyor yukaridaki gibi cengaverler.

Not: Bir önceki yakın çekimlere rağmen forma kalitesizliğinden birşey kaybetmemiş maşallah. Formayı önceden görüpte açıklamayanların dayanağı da bu olsa gerek.

Hem bu forma Nike falan değil.

En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 18:07.

Yorum

• Paranteze gerek yok, Smiley ler yeterince var........Herkes anlar o zaman dostum.

@Murathan

su beyazi cok yakindan cekipde koyarmisin buraya resmini.Logo olan bölümü.

Yorum

• Yönetici arkadaşlara bir önerim olacak, bu başlığa anket açalım taraftarın yeni formalarımız hakkında beğeni oranları görelim.
                    Yorumlardan yarı yarıya memnuniyet var gibi gözüküyor.

Yorum

• Kaliteden kasıt nedir ? Bu formalara göre daha önceden giydiğimiz hangi forma daha kaliteli mesela ?
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaliteden kasıt nedir ? Bu formalara göre daha önceden giydiğimiz hangi forma daha kaliteli mesela ?
                        Her anlamda. Kumaşı,kesim,doğru renk tonu,tasarım vb. Önceki sayfada fotoğraflar atmıştım. Yeni formamız onların hepsinden daha başarısız bence. Zevk meselesi tabii ki ama gözlemim genel anlamdan memnuniyetsizlik-hayal kırıklığı var.

Yorum

• Bana göre de enerji forma nike markasinin bize su ana kadar yaptığı en güzel forma.
                          Fakat bu formada ben asagi doğru renk tonunun açılması haricinde pek kusur bulamadim. Kumas kalitesi geçen sene ile ayni, kesimi biraz bol denildi fakat o da taraftarlarca giyilince öyle değil gibi geldi bana.

Yorum

Hala cengaver falan devam ediyorsun Sigara falan derken dagilmissin yine biraz ama ben senin yazdiklarina karsilik sadece bonzai'ye hayir diyorum

Yorum

Bir yerde espri yaparken parantez acıp (Bu bir espri,ironi cümlesidir) yazacak halim yok.

Forma vb konulardaki yazdiklarimin arkasindayim. Espri olan tek cumle fotografa bakinca almaktan soguyorum cümlesidir ki zaten aldim.

Sonra hemsehrilerim bazi kavramlari algilayamiyor deyince kiziyor yukaridaki gibi cengaverler.

Not: Bir önceki yakın çekimlere rağmen forma kalitesizliğinden birşey kaybetmemiş maşallah. Formayı önceden görüpte açıklamayanların dayanağı da bu olsa gerek.

Hem bu forma Nike falan değil.

Dostum bu sefer kendi adima konusuyorum; yazdiklarini kisisel algilamadim. Genel bir tepkiydi. Zira kisisel algilamam ve nasil yazmistin "laf cakabilmen" icin ciddi anlamda level atlaman gerektigini dusundugumu belirtip hepimize bol transferli bir bayram diliyorum

Yorum

Her anlamda. Kumaşı,kesim,doğru renk tonu,tasarım vb. Önceki sayfada fotoğraflar atmıştım. Yeni formamız onların hepsinden daha başarısız bence. Zevk meselesi tabii ki ama gözlemim genel anlamdan memnuniyetsizlik-hayal kırıklığı var.
                                kimi, ne zaman gözlediğine bağlı.. çevremde olumsuz yorum yapan görmedim henüz. tanıtım! adı altında yayınlanan fotoğraftan sonra burda çok kişi ateş püskürdü ama sonra çoğu giyince ve ya başkasının üzerinde görünce beğendi formayı.. ben tüm formaları giydim denedim ve iddia ediyorum çubuklu ve mavi forma şimdiye kadar (yakın geçmiş çok eskiyi bilemem) en iyi formalarımız.. beyaz da çok şık orası ayrı..

Yorum

Yükleniyor...
                                X