Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum herkese soruyorum cvp alamiyorum Onurun formasi satistami ???
    Daha değil satışta olursa internet sitesinde de olur
    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Cubuklu forma siparis edecegim.... Forma alanlara bir sorum var: gecen sezonki formanin L bedenini almistim....Acaba bu yeni cubuklu forma nasil düsüyor? Kücükmü yoksa aynimi? Ona göre L veya XL siparis verecegim....
      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
      TRABZON / AYASOFYA MAH.
      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Kampanya düzenleyip kampa 11 adet yeni sezon formalarından gönderelim. Seçimde İHO İHO diyenler pamuk eller cebe...

Yorum

• V Bordo değil de Mavi'de olsaydı daha iyi olurdu..

Yorum

• O çubuklu nedir öyle Allah'ım. Bugün gördüm.
            Rezalet.
            Rezalet.
            Rezalet.
            O renk geçişlerini ömrüm boyunca unutamam. O güzelim formanın bütün güzelliği yerin dibine girmiş.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ülkemizde şöyle doğa ile iç içe tanıtım için bizden daha iyi bir klüp var mı?

[ATTACH]6195[/ATTACH]
              Çok acayip katılıyorum yani sonunda böyle düşünen birini buldum
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cubuklu forma siparis edecegim.... Forma alanlara bir sorum var: gecen sezonki formanin L bedenini almistim....Acaba bu yeni cubuklu forma nasil düsüyor? Kücükmü yoksa aynimi? Ona göre L veya XL siparis verecegim....
                Duyduklarimiza gore cok bol bi kesim onun icin L bol bile gelebilir bende gecen sene L almistim.simdi bol geliyo (gecen seneki) 12 kilo verdim 100den 88 e dustum.bu seneki L cok bol gelebilir bana. Senin kilon aynimi benim gibi ?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O çubuklu nedir öyle Allah'ım. Bugün gördüm.
                  Rezalet.
                  Rezalet.
                  Rezalet.
                  O renk geçişlerini ömrüm boyunca unutamam. O güzelim formanın bütün güzelliği yerin dibine girmiş.
                  Formayı görmende fayda var. Fotoğraftaki kadar keskin geçiş yok.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalar harika simdi deneme fırsatı buldum boşuna laf etmeyin çubuklu efsane gercektende forma konusunda çok titizimdir her formayı beğenmem mesala beyazı beğenmedim resimleri cekme fırsatım oldu.
                    Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O çubuklu nedir öyle Allah'ım. Bugün gördüm.
                      Rezalet.
                      Rezalet.
                      Rezalet.
                      Doğru formaya baktığınıza emin misiniz ? Ben çok beğendim, bence çok güzel forma. Yakası biraz daha Fransa forması gibi olsa daha iyi olabilirmiş belki ama genel olarak güzel kumaşı olsun renkler olsun on numara ...
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Uğur Çayır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formalar harika simdi deneme fırsatı buldum boşuna laf etmeyin çubuklu efsane gercektende forma konusunda çok titizimdir her formayı beğenmem mesala beyazı beğenmedim resimleri cekme fırsatım oldu.
                        Biraz bol mu durmuş o ? Bir küçük beden baksanız bir de, sanki biraz dar olsa daha şık duracak gibi...
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Renk solması ya da değişimi diyelim formayı bozmuş. Bordo olması kötü oldu çünkü bordodan kırmızıya geçmiş kötü duruyor. Mavilerde olsaydı daha farklı ve güzel olabilirdi..

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formayı görmende fayda var. Fotoğraftaki kadar keskin geçiş yok.
                            Gördüm formayı. Aşağısı pembe olmuş.
                            Çamaşır suyunda beklemiş ya da günlerce güneşte kalmış da rengi uçmuş hissi veriyor.
                            Ben gerçekten çok rahatsız oldum bu durumdan.
                            Eğer bu geçiş olmasa mükemmel olacaktı.

Yorum

• Mitroglou forması tamamdır

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mitroglou forması tamamdır

ben de Cardozo için forma almayı erteliyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X