Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Rezillik bu : Mehmet Yildiz Colmana benzer hali mi var

Yorum

• Bu Konuyu 432 Aktif Üye Görüntülüyor 432 (314 Üye ve 118 Misafir)
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya neden neden o armayi kirmizi cubugun ortasina koymadilar allah askina yapmayin
        gözünle ayırt edemiyorsun, git bari elinle incele.. formanın ön tarafının ölçüsünü alıp bak simetrik mi değil mi logolar ölçülü biçimde yerleştirilmiş. senin dediğin yere koysalar simetrik olmuyor

Yorum

• Çubukluda arma gözükmüyor resmen.Bordonun üstünde kaybolmuş.

Yorum

• Burada sayfalarca yazıldı hala memnuniyetsizliğini NIKE ile bağdaştıranlar hala topun yönetimde olduğunu anlayamadı mı?

Bu arada logolarda geçen senelerde gördüğümüz kontur uygulaması kaldırılmış.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• ağlamamak ve küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum bu taraftar daha ne kadar enayi yerine konulacak en azından insanalrı umutlandırmayın ya.

Yorum

• Bu takıma dünyanın evrenin uzayın tüm kainatın en kötü formasını yapsalar bile üzerinde Trabzonspor logosu olduğu sürece benim içni en iyi formadır bırakın formalara çamur atmayı katalog katalog katalooooooog demeyi özel forma giyen yok biz ne yaptık Avrupa'da adamlar bize özel forma çıkaracak ? Avrupadaki çoğu takımın ortalama formaları aynı formalarda Barcelona kalitesi aramak komiklikten başka bişey değildir...
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• sarı forma geçen senenin ofspor forması

Yorum

• gider astonvilla forması alırım damalı olanından. logoları degistiririm. takımıma katkımıda tsclub ürünleriyle yaparım.
                    Bordo ~~ Mavi
                    'O halde varım...'

Yorum

• Formayı ayrı armayı alıp nakşettirmeyi düşünüyorum bunların simetri anlayışına da marangoz tavsiye ediyorum.
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• bu arada gustavo colman 5 yıl trabzonsporda http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...-trabzonsporda

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onurun giydiği formanın kollarını kesseler 10 numara forma olmazmı?
                          bence de en güzel forma onur'un forması kaleci formasıyla çıksalar maça onur'a da o sarı formayı verseler daha iyi olur

Yorum

• ManU ve Kalın çubuklu forma tatmin etti. Keşke beyaz yerine şu Zeki Ayvaz'ın mavi formasını giyseydik.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• ben herkese demıstım altın rengı formadan bır b.. olmaz dıye...
                              ve olmadı
                              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• colman oyna bu sene gözünü seveyim. podyumdaki kadar havalı oyna.
                                sene sonu herkes seni konuşsun. bizim de sana olan güvenimiz tazelensin.
                                "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                                Mustafa Reşit Akçay

Yorum

Yükleniyor...
                                X