Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç öncesi ts club a uğradığımda sadece çubuklu formanın uzun kollusunu görebildim.

ayrıca nedur o bambaşka olan özellikleri
    Misina kardesim... Nedir o bambaska olan Ozellikleri?.. merak ettim

Yorum

• Arkadaslar diyelimki yeni bir yonetim secildi shirt sponsoru sizce kim olur ve neden olur.....

Yorum

• yönetimimiz herşeyden bu kadar uzak durmasının sonucunda trabzonsporumuzun neresine el atsanız elinizde kalıyor...

bir kurum bu kadar beceriksizce yönetilebilir mi ya? bu adamlar işlerini güçlerini nasıl yönetmişler bu zamana kadar?
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaslar ne yapayim harfler eksik turkcem eksik galiba demek istediklerimi acikliyamiyorum bakalim boyle yaqzinca aciklaya bilecegimmi vede sizlerde anliya bilecekmisiniz.

her yonetim degismesinde, neden shirt sponsoru degisiyor yoksa her gelen yonetimin her hangi bir cikarimi var bu sponsorlarda vs vs vs...

Yorum

• Onumuzdeki seneye Puma ile son senemiz.. ondan sonra Allah buyuktur, bakalim hangi sponsor ile anlasacagiz...! Ben sahsen Kappa derim. Veya Nike.

ama bakalim zaman gosterecek..!

Yorum

• adidasin cubuklu formasini gormek istiyorum kesinlikle super formaydi.. pumanin yaptgi formayi gorduk super cidden patlican moru ve laciver tamda bizim rengimiz saka gibi yaa revizyona once yonetim sora forma sora topcularla gitmek lazim

Yorum

• adidasin cubuklu formasini gormek istiyorum kesinlikle super formaydi.. pumanin yaptgi formayi gorduk super cidden patlican moru ve lacivert tamda bizim rengimiz saka gibi yaa revizyona once yonetim sora forma sora topcularla gitmek lazim

Yorum

Maç öncesi ts club a uğradığımda sadece çubuklu formanın uzun kollusunu görebildim.

ayrıca nedur o bambaşka olan özellikleri
                  Iyi mi kardesim?.. Cok merak ettim.... Kalitesi nasil? ayni mi?

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Iyi mi kardesim?.. Cok merak ettim.... Kalitesi nasil? ayni mi?
                    üstad bildiğin çubuklu tek fark uzun kollu olması başka fark yok kalite aynı
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• pumadan nefret ediyorum
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

üstad bildiğin çubuklu tek fark uzun kollu olması başka fark yok kalite aynı
                        bende biraz umutlanmistim... kahretsin boyle Formalari ya! Puma ne bicim forma yapiyorsunuz?.. anlamiyorum!

Yorum

• değiştirsinler şu uğursuz formayı şu formayı giydikten sonra iki yakamız bir araya gelmedi arkadaş....

Yorum

• arkadaşlar nike çok basit forma yapıyo..milli takımın forması buna örnek..bize güzel forma yapamaz.. ben adidasın formalarını çok beğeniyorumm..modelleri süper o modellere bordo mavi rengimizçok iigider.formanın kalitesi zaten tartışılmaz..işallah sponsorumuz adidas olur..

Yorum

• kappa'da kendisini aşan bir tasarım ve kumaşla bize iyi forma yapmıştı zamanında.tabi adidasın kalitesi konusunda tartışmam ama asıl prestiji içindeki adam veriyor
                              ......mutedil dalgalı..
                              fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Dünki formalarimiz cok güzeldi...yanlizca sirt numaralari altin renginde olsa daha iyi olurdu...beyaz pek yakismadi...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yükleniyor...
                                X