Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüm Formalarla ilgili olarak Talepleri olan
    elinde Tasarımlar bulunan
    şuralara şunlar ilave edilsin diyen arkadaşlar
    Ellerinde tasarımları lisans hakkı istemeksizin benimle paylaşırlarsa bu sezonun ilerleyen zamanlarında formalara gerekli değişiklikleri yaptırabileceğimize inanıyorum
    formalarla ilgili fikri ve sıkıntısı olanlar lütfen benimle irtibata geçsinler

Yorum

• Ben Demistim

Model konusunda yanilmadim. Şortlar da bordo olunca super oldu super .

Forma duzeldi, takımda duzelir.

Renklerimiz duzeldi ama maviyi abartıp çok açık kullandığımız fikrine ben de katılıyorum. Kumaşın kıvrımları da stadın ışıklarının yansıması beyaz etkisini artırıyor. Kumaşın cinsi de rengin doğru gorunmesini etkiliyordur.

En güzel maviyi Kappa yapmıştı yine. Ekteki formayı Rize maçında bordo şortla giymişlerdi çok hoşuma gitmişti.

Çubuklu formada reklamı beyaz kullanmaları da güzel olmuş çubukları kesmemişler böylece.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 13.09.2006, 11:27.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• dün çubuklu formayla çıktık sahaya pumanın çubuklusu çıktı sonunda.forma almaya gittim maçtan önce kollarındaki reklamı sallapati yapıştırmışlar oraya,görevliye sordum bunların düzgün olanı yok mu diye çabuk yaptılar alelacele dedi kısacası baştan sağma.bari reklamları yapıştırma yapmayın baskı ile yapın da bir şeye benzesin.yıkayınca reklam yırtık pırtık oluyor.
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• peki arkadaşlar formalar satışa çıktı mı? eğer çıktıysa istanbulda nerde bulabilirim?

Yorum

• Bende arkasıda çubuklu olsaydı derken,eşim gayet güzel farklı bir havası olmuş dedi.Turuncu formalarıda beğenmediğim zaman eşim ve baldızım çok güzel demişlerdi.Diyeceğim o ki bayanlar bu forma işinden daha iyi anlıyor.Çünkü turuncu forma çok satmıştı.Puma çubukluda peynir-ekmek gibi gidecek.
            Yakaları bende pek merak ettim,nasıl bu kadar kötü bir yaka olabiliyor ? Neyse zaman eleştiri zamanı değil.Konuşana kadar gidip forma satışlarını patlatalım.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bu formalar igrenc hic hosuma gitmedi on cubuklu arka düz numaralar bile belli olmuyir

Yorum

• En güzel Renkler

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu formalar igrenc hic hosuma gitmedi on cubuklu arka düz numaralar bile belli olmuyir
                Kappayı sevmeme rağmen madem 3 yıllığına Puma sponsorumuz, seveceğiz. Çubuklu formalar gayet güzel olmuş, bordo şortla çok şık durdular. Reklamların beyaz olması çubukların kesilmesini engellemiş. Kol ve göğüs reklamları yapıştırma değil, kabartma veya daha kaliteli bir baskı olsa hem forma daha kaliteli görünür, hem de yıkandıkça reklamlar bozulmaz.
                Çubuklu formalarda -hangi marka olursa olsun- yapılacak fazla değişiklik yok. Yaka modelleri, kesimler, çubuk kalınlıklarıyla oynanıyor. Barcelona geçen sene ince çubuklu giymişti bu yıl nerdeyse parçalı duran kalın çubuklu. Biz de geçen yıl kalın parçalı giymiştik. Arkaların düz olması numaraları daha okunur kılmış bence. Mavinin tonunu kappa gibi tutturabilirlerse daha da güzel olacak. Kollarda bu şekilde çubuk tasarımı güzel olmuş. Değişiklik iyidir.
                Kappanın kumaş kalitesi kesimi daha güzel o ayrı konu.
                Çubuklu güzeldir.

En güzel Bordo, En güzel Mavi

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu formalar igrenc hic hosuma gitmedi on cubuklu arka düz numaralar bile belli olmuyir
                  nasıl iğrenç kardeş ya daha ne istiyosun pumadan!adamlar güzel forma yapmışlar koymuşlar önüne ama hiç bişeyde begenmiosunuz!

son yılların bence en güzel forması akşam giyilen formaydı!

begenmemene saygım var ama iğrenç diil yani

Yorum

• Bu biraz zevk meselesi ben dün geceki formaları beğendim.herhesin zevki farklı olabilir herkesin fikrine saygı duymalıyız.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Uzun zaman sonra ilk defa mavi ağırlıklı çubuklu forma gördüm.

Bence de güzel olmuş. Daha Ankara da ulaşamadık formalara, o ayrı.

Ankara da satışa sunulan biryer bilen varsa ve buraya yazarsa sevinirim.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• piyasa degeri düşmesin diye yönetim formaları hiçbir mağazaya vermiyor!

trabzondaki pumada bile satışa sunulmadı,dün sordum!

hatta trabzondaki puma bayisinin sahibi diyorki formalar elime ulaşsın yönetimin inadına 40 milyondan satacam!

15-20 gün sonra trabzon pumaya gelecegine göre ankara 1 ayı bulur

Yorum

• alın size çubuklu forma düzlerden berbat bence neden mi:

1. formadaki armalara bakramısınız beyaz renkte
                          2. avea yazısına bakın beyaz renkte

ya arkadaş bu formalar aynı ps2 deki formalar gibi böle beyaz renkte mi olur onları en azından bordo veya mavi yapmaları lazımdı benim yaptıgım tasarım bence daha güzeldi formaların avea ve puma logoları bordo veya mavi olmalıydı

Yorum

• Güzel Güzel

İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alın size çubuklu forma düzlerden berbat bence neden mi:

1. formadaki armalara bakramısınız beyaz renkte
                            2. avea yazısına bakın beyaz renkte

ya arkadaş bu formalar aynı ps2 deki formalar gibi böle beyaz renkte mi olur onları en azından bordo veya mavi yapmaları lazımdı benim yaptıgım tasarım bence daha güzeldi formaların avea ve puma logoları bordo veya mavi olmalıydı
                            Avea reklamının beyaz olması güzel olmuş böylelikle çubuklar kesilmemiş. Bordomavi çubukların üstüne bordo veya mavi nasıl yazılabilir anlayamadım. Yazabilmek için zemin açmak gerekiyor. Böyle olunca da çubuklar kesintiye uğruyor ve çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. Puma logosunun rengini beyaz yapması gayet mantıklı. Sonuçta puma dünyada bizden daha büyük bir marka ve onların da belli prensipleri ve tasarım anlayışları var. Puma logolarını bordo veya mavi yapsalar hiç görünmeyecek şık ta olmayacak. Pumanın yalnızca amblemini kullanıp yazısını kullanmaması bile güzel birşey bence, yazısı kötü çünkü.
                            Reklamı güzel kullanmışlar. Reklamlar kabartmalı veya daha kaliteli baskı olursa daha da güzel görünürdü.

Yorum

• arkadaşlar forma fiyatları nedir bilginiz var mı?bu arada dün çubuklu formayı gördüm rahatladım.hangisini alsam diye kara kara düşünüyodum.aslında bordo bordo düşünüyodum da çubuklumu görünce çok mutlu oldum.ankaradaki puma mağazasına ne zaman gelir acep.
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avea reklamının beyaz olması güzel olmuş böylelikle çubuklar kesilmemiş. Bordomavi çubukların üstüne bordo veya mavi nasıl yazılabilir anlayamadım. Yazabilmek için zemin açmak gerekiyor. Böyle olunca da çubuklar kesintiye uğruyor ve çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. Puma logosunun rengini beyaz yapması gayet mantıklı. Sonuçta puma dünyada bizden daha büyük bir marka ve onların da belli prensipleri ve tasarım anlayışları var. Puma logolarını bordo veya mavi yapsalar hiç görünmeyecek şık ta olmayacak. Pumanın yalnızca amblemini kullanıp yazısını kullanmaması bile güzel birşey bence, yazısı kötü çünkü.
                                Reklamı güzel kullanmışlar. Reklamlar kabartmalı veya daha kaliteli baskı olursa daha da güzel görünürdü.
                                o reklamlar yapıstırma oldugu zaman yıkanınca ve zamanla cıkıyo.o zaman da cubuklar kesıntısız ama onun de cırkın bır reklam yazısı daha dogrusu yazı kalıntısı kalıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X