Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün Adidas ve Nike mağazalarını gezdim formaları uzunca bir süre inceledim vardığım sonuç kesinlikle Adidas
    Bordomavi.net

Yorum

• @ shota08

emegine saglik, keske seneye böyle güzel formalarimiz olsa

Yorum

• bunları istiyorsak kulübe yollayalım taraftar projelerine gerçekten harika formalar hepsinden alırım vallah

Yorum

• Arkadaşlar bence yeni sponsor ile anlaşma kesin olunca bir yarışma düzenlenmeli...Saponsor firma bize 8 tane seçenek sunar biz de onları oylarız....Ve sonunda 4 tane forma seçilir...İşte bu kadar..

-------------
          şunu da belirmeden geçemeyeceğim arkadaşlar...Bakacak olursanız yaptığımız her formada renk tonları değişik...bu renk tutturmak işi çok zor.....

Bu arada ben benim yaptığı formalara logo ve reklam ekleyemedim...becerebilen arkadaşlar varsa logo ve reklam yerleştirirlerse sevinirim.
          En son Murat' tarafından düzenlendi; 14.04.2008, 10:30.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Abi, ya benim gözler bozuk ya da internet cafenin bilgisayarı, ama maviyi turkuaz, bordoyu da mor görüyorum yaptığın formalarda.

Yorum

• yanlıuş görmüyorsammavi renk bazı formalarda daha değişik...

Yorum

• adidasdan başkası yalan oldu yalan olduu
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi, ya benim gözler bozuk ya da internet cafenin bilgisayarı, ama maviyi turkuaz, bordoyu da mor görüyorum yaptığın formalarda.

Benim monitorum renkleri en doğru gösteren monitor. İnternet Cafenin renk ayarlarına pek güvenme bence.
                    Renkler koyu bordo açık mavi. Ama asıl kaliteli kumaşın üzerinde günışığında görmek lazım.

Sonuçta bunlar fikir vermesi için yapılmış çalışmalar yeni formalarımız bambaşka olacak.

En son a f s tarafından düzenlendi; 14.04.2008, 14:01.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkadaslar formalari ben yapmadim baska bir arkadas yapti ben sade buriya ekledim yani

Yorum

• Arkadaşlar
                        Bence bu seneki en güzel forma dizaynı.Çubuk kalınlıkları,omuzlarda renklerin birleşme detayları,yaka yapısı,kol uçları ve yaka ucundaki kırmızı şeritlerle muhteşem bir forma.Maharetli arkadaşlarımızdan rica etsek bunu bizim formamıza döndürebilirler mi?Gelmiş geçmiş ve hatta tasarlanmış en güzel formalarımızdan olacaktır.Teşekkürler.

Yorum

• Ben ana sayfadaki ankette Adidas olarak oy verdim. Çoğunluk da öyle yapmış.
                          Kappa formalar futbolcu üzerinde hoş olsa da özellikle kilolu taraftarlar için iyi olmuyor. Hatta Belçika' da bir klübün taraftarları formalar çok dar olduğu için Kappa' yı dava etmişlerdi. Fiyatı da çok pahalı.
                          Nike kişiliksiz forma tasarımı konusunda uzman. Milli takıma yapıtkları formalara bir bakın. Avrupa şampiyonasında göreceksiniz hereks aynı dizayn aptal formaları giyecek. Mesela 2002 dünya kupasında Çin ile Milli takımımızın formaları aynı idi. Fiyatı da pahalı.
                          Umbro' nun dizaynları iyi ancak fiyat ıve bulunabilirliği sorun olur.
                          Puma tam bir felaket. Önceki deneme ve şimdiki de uğursuz geldi. Renkleri bile tutmuyor.
                          Adidas ise hem bulunabilirlik hem de dizayn açısından daha yakın geliyor. Fiyatı ise yine de pahalı.
                          Marka taraftar için önemli değil. Forma için bazı şartlar olmalı:
                          1. Fiyat uygun olamalı
                          2. Dizaynı güzel olmalı
                          3. Kumaş kalitesi iyi olmalı
                          4. Türkiye ve Avrupa' da bulunabilirliiği yüksek olmalı
                          5. Bebek, çocuk, kilolu, bayan kısaca herkes için giyilebilen boyları olmalı
                          6. Formayı sattıracak oyuncular alınmalı
                          7. Taraftar forması, maç forması ayrı olmalı
                          8. Sponsor firma desteğini hissetirmeli. Mesela ben Gaziantep' te Adidas veya Nike bayisine girdiğimde istediğim numaralı formayı bulabilmeliyim. Yani belli sayıda bulundurma kotası olmalı. Bu İstanbul için 30, Gaziantep için 5 forma olabilir.
                          9. Firma bazı özel durumlarda hemen ihtiyacı karşılamalı. Mesela bir kupada final oynamacaksa o maça ait forma çıkmalı.
                          10. T-shirt, eşofman, tozluk vs. yan ürünler ucuz ve güzel olmalı.
                          Tüm bunlara bakarak diyorum ki sponsor ve yönetim forma satma için değil, klübü ileri götürmek için planlı ve kaliteli işlere imza atmalı. Örnek yıldız bir oyuncu getirilecekse bir kamuoyu oluşturup pazarlaması iyi yapılmalı. Oyuncu imzay atacağı gün taraftarlar o formayı sırtına giyip klüp binası dışında imza töreninin izleyebilmeli. Tabii gerçek yıldızlar...
                          <Free Palestine>
                          2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Abi yalnız 2002'de Türkiye de Çin de Adidas giyiyordu.

Yanlış anlaşılmasın, ben de Adidas taraftarıyım.

Yorum

• 2002 Dünya kupasındaki milli takım sponsorumuz adidastı.

İspanya'da aynı modeli giyiyordu. Kırmızı bütün dünyada yaygın bir renk olarak kullanıldığı için milli takım bu sene turkuaz rengi önerdi. Öneri, çok doğru bir gerekçelendirmeyle yapılmıştı: "Kırmızı, dünyanın tüm önde gelen ülkelerinin bayraklarında yer alan ve ayrışması çok zor olan bir renktir. Sayıları ve etkinlikleri hesaba katıldığında sanırım gelecekte Çin tarafından sahiplenilecek bir renktir ki sanatta, dekorasyonda da kırmızı ağırlığı sizi Çin'e götürür. Türkiye renkleri ise bence çini ve denizlerle özdeşleşmiştir ve maviye kaçar. Ortalama dünya vatandaşının zihninde Türkiye kırmızı bir ülke değildir. Ya da Kore'yi düşünün. Dünya şampiyonasında statları kıpkırmızı yaptılar. Eğer kırmızı üzerine gideceksek onu aşmalıyız ki zihinlerde Türkiye ile kırmızı eşleşsin. Bu da zor görünüyor."

Bütün markalar her sene belli kolleksiyonlar tasarlayıp takımlara o modelleri öneriyor.

Büyük takımların renkleri ve forma modellerindeki geleneklerinden gelen çizgileri ve renkleri ayırt ettiriyor.
                              Barcelona çubuklu forması ile hatırlanır. Trabzonspor'un bir şansı da renklerinin süperligde başka takımlarda olmaması. Kime Bordo deseniz hemen yanına mavi diyecektir. Kayserisporla Galatasaray'ın farklılığı geleneksel formaları ile ortaya çıkıyor; parçalı forma.

Yeni formalarımız bize yeni heyecanlar ve yeni başarılar getirir umarım.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 15.04.2008, 12:53.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bir iki amatör çalışma daha yaptım umarım beğenirsiniz...bu formalar pumanın euro 2008 de giyeceği takımlardan alınmıştır....yeni sezon pumalar böyle olacak....logo yerleştiremedim kusura bakmayın...reklam da....renkler değişiktir ona göre...

Yorum

Yükleniyor...
                                X