Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Kappa zamaninda oldugu gibi 'Taraftar Formasi' ve futbolcularin giydigi formalar üretilmesi lazim. Herkes istedigini alir...
    aslında bu dediğin çözüm olabilir en kalitelisini çıkar ama taraftar formasıda çıkar maddi açıdan zorlanan taraftar forması alsın...en mantıklı çözüm bu olarak gözüküyor...iş bizim yönetimde bitiyor sonuçta...bu işlerle ilgilenenler bence değiştirilmeli yada adam akıllı iş yapmaya başlamalı...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya bilmeden ne güzel sallayıp tutuyoruz..

Valla helal olsun..

Sanki o forma 180 milyon oldumu alıcaksınız..Bırakın allah aşkına..

Burda formanın 1.kalite olmasını isteyeceklere soruyorum..Kaçınızın taraftar kartı var??KAçınız dergiye abonesiniz..Kaçınız her sene ts clubtan 10'un üstünde ürün alıyor..

Cevap bekliyorum..??
      Mesajları okumuyorsun galiba, Adidas en iyisinden forma yapmış diyoruz 89 liraya, bizim beyaz formada iyi kalitede fiyatı 79 lira. Türkiye'de 180 liraya forma olmaz, olacağı en yüksek miktar 85-90 lira bu kadar basit. İşte yapmışlar fenere herşeyiyle 1. sınıf 89 tl. Sizde hala iyi forma yapsalar 180 lira olur diyosunuz, bu yanlış artık bunu yazmaktan vazgeçin.
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesajları okumuyorsun galiba, Adidas en iyisinden forma yapmış diyoruz 89 liraya, bizim beyaz formada iyi kalitede fiyatı 79 lira. Türkiye'de 180 liraya forma olmaz, olacağı en yüksek miktar 85-90 lira bu kadar basit. İşte yapmışlar fenere herşeyiyle 1. sınıf 89 tl. Sizde hala iyi forma yapsalar 180 lira olur diyosunuz, bu yanlış artık bunu yazmaktan vazgeçin.
        birde ekleme yapayım daha ucuz olan replika yani taraftar forması bile yapıyorlar satıyorlar..eyy gidii eyyy
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• Vay anasını dedirtecek bir durumla karşı karşıyayım.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Vallahi içine destanda yazsalar bizim formalar bu formalara 10 basar arkadaş

Ayrıca o yapıştırmanın ne kadar kötü olduğu " Bu ülkede " kısmının altından kopan kısımlardan belli , bizim formalarda olsa kıyameti kopartırdık . Bir şey daha eğer o kısım yapıştırma ise herhangi bir ıslaklıkta inanılmaz bir rahatsızlık hissi verecektir.
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Trabzonsporun renkleri değişti son yıllarda..

Bordo Mavi değil Bordo Açık mavi

Arkadaş bu formaları yapanlar 2009 yılında bu kadar mı yapabiliyorsunuz. Renklerimiz neden bozuk !

Yapacağım gerçek renklerden bi forma kapış kapış sattıracam.

Alem forma görür..
              En son Sivrikaya tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 04:57. Sebep: yok

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vay anasını dedirtecek bir durumla karşı karşıyayım.
                Bence de Kazim formalar kotu de olsa cok guzel dusunulmus keske biz de boyle biraz nostalji biraz geleneksellik yaparak onemli kisileri ve sloganlari koysak; onu gectim arkadaslarin dedigi gibi bir Trabzonspor yazisi yazdirmak icin anamiz agladi..
                En son Erkin tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 04:47.
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya bilmeden ne güzel sallayıp tutuyoruz..

Valla helal olsun..

Sanki o forma 180 milyon oldumu alıcaksınız..Bırakın allah aşkına..

Burda formanın 1.kalite olmasını isteyeceklere soruyorum..Kaçınızın taraftar kartı var??KAçınız dergiye abonesiniz..Kaçınız her sene ts clubtan 10'un üstünde ürün alıyor..

Cevap bekliyorum..??
                  ömer faruk cevap veriyorum
                  inadına nike almadım
                  ama 2 tane tişört(parçalı 1967 yazan ve önünde TRABZONSPOR yazandan),
                  1 tane bize her yer Trabzon atkısı aldım,dergi de abone değilim ama duruma göre her ay almaya çalışıyorum

şimdi ben soruyorum
                  bu durum da ben ne kadar bilmiş oluyorum ve ne kadar eleştiri hakkım var,
                  veya varmı.
                  nike ın sallamasyon formalarına eleştirebilme hakkım doğdumu,yeterli değilse ne kadar daha alış veriş yapmam lazım.
                  ya da param yoksa o dediklerinizi alamazsam,gönül verdiğim TS aşkım hakkında fikir beyan edemeyecekmiyim...

günaydın demeyi unuttuk özür olsun
                  günaydın hayırlı sabahlar.
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• mavi veya turuncu formanın önünden arkasından detaylı resim verbilecek varmı birde beyaz şorttan formalar pes 6 için çizilecek

Yorum

• İlk olarak Sivrikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonsporun renkleri değişti son yıllarda..

Bordo Mavi değil Bordo Açık mavi

Arkadaş bu formaları yapanlar 2009 yılında bu kadar mı yapabiliyorsunuz. Renklerimiz neden bozuk !

Yapacağım gerçek renklerden bi forma kapış kapış sattıracam.

Alem forma görür..
                      Umarım şaka yapıyorsundur
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Servet ve Aykut'un giydigi kaleci formasi bu ikisi hosuma gitti.

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Servet ve Aykut'un giydigi kaleci formasi bu ikisi hosuma gitti.

.
                            abi emre aşığın eteği hariç iyiler
                            tabi ardanın patlıcanı alternatif renk kabul görür görmez zevk işi
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vay anasını dedirtecek bir durumla karşı karşıyayım.
                              benim daha önceki iletilerimde anlatmak istediğim de buydu...adamlar hem nostaljik bir forma yapmış hem de değerlerini nasıl ön plana çıkartmışlar...biz neden formanın içine bize her yer trabzon yazdırmayalım...yönetimin en tek aciz kaldığı nokta bu oldu...pazarlamayı bilmiyorlar...sadri başkan ve yönetimini bir tek bu konuda haksız görüyorum...

Yorum

• Halen Nike'ın bize bir üçnçü lig takımı gibi davrandığını görmeyen arkadaşlarımız var.

Yorum

Yükleniyor...
                                X