İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bilmeden ne güzel sallayıp tutuyoruz..
Valla helal olsun..
Sanki o forma 180 milyon oldumu alıcaksınız..Bırakın allah aşkına..
Burda formanın 1.kalite olmasını isteyeceklere soruyorum..Kaçınızın taraftar kartı var??KAçınız dergiye abonesiniz..Kaçınız her sene ts clubtan 10'un üstünde ürün alıyor..
Cevap bekliyorum..??Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesajları okumuyorsun galiba, Adidas en iyisinden forma yapmış diyoruz 89 liraya, bizim beyaz formada iyi kalitede fiyatı 79 lira. Türkiye'de 180 liraya forma olmaz, olacağı en yüksek miktar 85-90 lira bu kadar basit. İşte yapmışlar fenere herşeyiyle 1. sınıf 89 tl. Sizde hala iyi forma yapsalar 180 lira olur diyosunuz, bu yanlış artık bunu yazmaktan vazgeçin.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
Vallahi içine destanda yazsalar bizim formalar bu formalara 10 basar arkadaş
Ayrıca o yapıştırmanın ne kadar kötü olduğu " Bu ülkede " kısmının altından kopan kısımlardan belli , bizim formalarda olsa kıyameti kopartırdık . Bir şey daha eğer o kısım yapıştırma ise herhangi bir ıslaklıkta inanılmaz bir rahatsızlık hissi verecektir." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Trabzonsporun renkleri değişti son yıllarda..
Bordo Mavi değil Bordo Açık mavi
Arkadaş bu formaları yapanlar 2009 yılında bu kadar mı yapabiliyorsunuz. Renklerimiz neden bozuk !
Yapacağım gerçek renklerden bi forma kapış kapış sattıracam.
Alem forma görür..
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Vay anasını dedirtecek bir durumla karşı karşıyayım.En son Erkin tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 04:47.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bilmeden ne güzel sallayıp tutuyoruz..
Valla helal olsun..
Sanki o forma 180 milyon oldumu alıcaksınız..Bırakın allah aşkına..
Burda formanın 1.kalite olmasını isteyeceklere soruyorum..Kaçınızın taraftar kartı var??KAçınız dergiye abonesiniz..Kaçınız her sene ts clubtan 10'un üstünde ürün alıyor..
Cevap bekliyorum..??
inadına nike almadım
ama 2 tane tişört(parçalı 1967 yazan ve önünde TRABZONSPOR yazandan),
1 tane bize her yer Trabzon atkısı aldım,dergi de abone değilim ama duruma göre her ay almaya çalışıyorum
şimdi ben soruyorum
bu durum da ben ne kadar bilmiş oluyorum ve ne kadar eleştiri hakkım var,
veya varmı.
nike ın sallamasyon formalarına eleştirebilme hakkım doğdumu,yeterli değilse ne kadar daha alış veriş yapmam lazım.
ya da param yoksa o dediklerinizi alamazsam,gönül verdiğim TS aşkım hakkında fikir beyan edemeyecekmiyim...
günaydın demeyi unuttuk özür olsun
günaydın hayırlı sabahlar.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak Sivrikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun renkleri değişti son yıllarda..
Bordo Mavi değil Bordo Açık mavi
Arkadaş bu formaları yapanlar 2009 yılında bu kadar mı yapabiliyorsunuz. Renklerimiz neden bozuk !
Yapacağım gerçek renklerden bi forma kapış kapış sattıracam.
Alem forma görür..Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Servet ve Aykut'un giydigi kaleci formasi bu ikisi hosuma gitti.
.
tabi ardanın patlıcanı alternatif renk kabul görür görmez zevk işiYAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Vay anasını dedirtecek bir durumla karşı karşıyayım.
Yorum
Yorum