Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya'da yaşayıp da Türkiye'ye gelince formaları alacak olanlar, 3 formadan da almanız lazım ona göre ayarlayın kendinizi, hesap ortada
ama almanyadakiler sadece para kazanmiyor, herkes elini tasin altina koyacak bu durumda. herseyi gurbetcilerden beklemeyin da hemso.En son reisoğlu61 tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 12:40.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogrudur, zaten her memleket izninde böyle oluyor, aliyoruz.
ama almanyadakiler sadece para kazanmiyor, herkes elini tasin altina koyacak bu durumda. herseyi alamancilardan beklemeyin da hemso.
Bizim kazandığımız para para etmiyor artık artık burada sorun oradan kaynaklanıyor. Umarım düzelir her şey daha güzel ve yaşanabilir bir şekil alır.
1500/61=24,59 (D - €)
1600/159=10,06 (TR - TL)
Bir tarafın asgari ücretlisi 24 forma alabilirken diğer tarafın asgari ücretlisi 10 forma alabiliyor ancak.
(Kendi para birimleri üzerinden bakacak olursak, doğrusu da bu şekilde bakmaktır ayrıca)Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet herkes gücü yettiği ölçüde samimi olarak katılırsa doğrusu odur.
Bizim kazandığımız para para etmiyor artık artık burada sorun oradan kaynaklanıyor. Umarım düzelir her şey daha güzel ve yaşanabilir bir şekil alır.
1500/61=24,59 (D - €)
1600/159=10,06 (TR - TL)
Bir tarafın asgari ücretlisi 24 forma alabilirken diğer tarafın asgari ücretlisi 10 forma alabiliyor ancak.
(Kendi para birimleri üzerinden bakacak olursak, doğrusu da bu şekilde bakmaktır ayrıca)Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürkiyede shortlarda niye sag tarfada numara yazmasda hersey sola sikisir hicte güzel durmaz ?
Evet reklam geliyor sag tarafada ama bizim a) zaten sponsorumuz yok short icin ve b) gecen sezon ya Malatya yada baska bi süper lig takimi numarasini sag tarafta kulandi, o yüzden ilgimi cekti.
ama futbolcunun ustundekınden ziyade sort aldığımız zaman sorta numara yazdırmadıgımız için sadece bizim armamız ve marka logosu oluyor o da o kadar çirkin bir goruntuye sebep olmuyorEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 13:38....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılan formalarda İstinye Üniversitesi yazmıyor sırtta dikkatimi çekti.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet taraftara ustanın reklamını sırtında taşıtmamak güzel birşey bence"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Yeni sponsorumuz ve formalarımız tekrar hayırlı olsun.
Renklerimizi hangi marka olursa olsun görmek güzel.
Sahada oynanırken nasıl görünüyor o önemli. Kumaş kalitesi de hem giyince hem içinde maç yapınca anlaşılır.
Özel tasarım, sadece bize özel dediğimiz modeller Lazio'nun geçen sezonki forması ve Luksemburg'un modelinden. Her markanın kendine ait tescilli çizgileri ve kalıpları var normal. Stadyumdan izler denilen siyah forma geometrik desenler.
Çorap ve şortlarda detay olması güzel. Lakin geçen sezonlarda yaptığımız bordo mavi ve beyaz şortları kombin etme olayı bu sezon pek olmayacak gibi. Beklentim özel olmuşken 2014/2015'teki forma seti gibi birbiri içinde de bir uyum ve tutarlılık olsaydı keşke.
Mavi formanın şortu ve çorabı mavi formaya özel, çubuklu formanın altına mavi şort giymek istediğinde uyumsuzluk olacak keza çoraplar da öyle. İşin aslı bir takımın en fazla iki tane ikonik forması olmalı iç saha dış saha. Bizim klasiğimiz çubuklu ve parçalı.En son a f s tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 14:36.
Yorum
-
ya milletin parasi ne degerli arkadas.hani mezarcilik diye bir sey var ya,kusura bakmasin ama buradaki bazi gurbetci arkadaslar resmen aynen boyle.ulkenin rezil ekonomisini firsata cevirmeye calismaniz hos degil.adam hayatini euro olarak yasiyor,maasini ivirini zivirini euro aliyor,kirasini euro olarak oduyor,alisverisinin hepsini euro olarak yapiyor ama konu forma almaya gelince turkiyedeki fiyati istiyor..ee o zaman maasida buranin standartlarinda al.buranin fiyatlarini istiyorsan gel burada yasa.veyahut tatile izne her neyse geldiginde istedigin fiyata al.neyin tatavasini yapiyorsun.kulup kimseyi salak yerine koymuyor aksine gayet makul fiyat veriyor.almanyada magaza acip tl ustunden mi islemlerini yapacakti anlamadim.
bu kadar ölücü olmayin ayiptir..
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya milletin parasi ne degerli arkadas.hani mezarcilik diye bir sey var ya,kusura bakmasin ama buradaki bazi gurbetci arkadaslar resmen aynen boyle.ulkenin rezil ekonomisini firsata cevirmeye calismaniz hos degil.adam hayatini euro olarak yasiyor,maasini ivirini zivirini euro aliyor,kirasini euro olarak oduyor,alisverisinin hepsini euro olarak yapiyor ama konu forma almaya gelince turkiyedeki fiyati istiyor..ee o zaman maasida buranin standartlarinda al.buranin fiyatlarini istiyorsan gel burada yasa.veyahut tatile izne her neyse geldiginde istedigin fiyata al.neyin tatavasini yapiyorsun.kulup kimseyi salak yerine koymuyor aksine gayet makul fiyat veriyor.almanyada magaza acip tl ustunden mi islemlerini yapacakti anlamadim.
bu kadar ölücü olmayin ayiptir..
Yorum
-
Bu sene Formalarin elestirecek pek tarafi oladigi icin artik Yurt disi Fiyat polemigine döndü is. Kendini keriz yerine koyulmus ve sigir yerine konuluyoruz diyen arkadas, ben de alisverisimi genelde Türkiye´de yapiyorum ucuz diye, ben de kiziyorum LTB nin 100 TL lik Kot patolonu burada 80€ diye, ama Patron da Fabrikayi Cin´e tasirsa daha ucuz diye ona da kizmayacaksin. Ben Türkiye´ye gidemedigim zaman alisverisimi buradan yapiyorum. Rabbena hep bana yok, Trabzon´a gittiginde ya oradan alacaksin, yada gidemiyorsan getirteceksin, yada TS Club Europa dan alacaksin, nasil isine gelirse. Ama elestirme hakkin yok, Ticaret ile ilgilensen neden öyle oldugunu bilirsin. Su an ki Döviz kuru ile Formalar 29,00€ o paraya Almanya´da ancak Düz bir T-Shirt alirsin. Türkiye´de Mavi Jeans´e gidip Torba Torba T-Shirt alisrin. Konu bulamadik elestirecek bunlarla ugrasiyoruz. Bari gidin Kulübe üye olun en azindan.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum