Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sene Formalarin elestirecek pek tarafi oladigi icin artik Yurt disi Fiyat polemigine döndü is. Kendini keriz yerine koyulmus ve sigir yerine konuluyoruz diyen arkadas, ben de alisverisimi genelde Türkiye´de yapiyorum ucuz diye, ben de kiziyorum LTB nin 100 TL lik Kot patolonu burada 80€ diye, ama Patron da Fabrikayi Cin´e tasirsa daha ucuz diye ona da kizmayacaksin. Ben Türkiye´ye gidemedigim zaman alisverisimi buradan yapiyorum. Rabbena hep bana yok, Trabzon´a gittiginde ya oradan alacaksin, yada gidemiyorsan getirteceksin, yada TS Club Europa dan alacaksin, nasil isine gelirse. Ama elestirme hakkin yok, Ticaret ile ilgilensen neden öyle oldugunu bilirsin. Su an ki Döviz kuru ile Formalar 29,00€ o paraya Almanya´da ancak Düz bir T-Shirt alirsin. Türkiye´de Mavi Jeans´e gidip Torba Torba T-Shirt alisrin. Konu bulamadik elestirecek bunlarla ugrasiyoruz. Bari gidin Kulübe üye olun en azindan.

Yorum

• Siyah formanın detaylı foto çekimleri yayınlandı mı?

Yorum

• Tartışmaları geriye giderek okudum, formaların Türkiye'deki ve Avrupa'daki taraftarlara farklı değer biçilerek gönderilmesini haksız buluyorum ama aşağıda şöyle bir örnek var mesela:

İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler fiyatlandirma politikasi o ulkeye gore degisir misal inter formasini nike.com.tr den alirsan 259 tl ama kendi sitesinden yahut italyadan interstore dan alirsan ayni forma 80 kusur euro bu heryerde boyledir
        Benim anladığım, fiyatlandırma politikasında hedefler değiştiği için bunlar oluyor. Dünyada da böyledir. Bir ürünü ilk çıktığında (Bir strateji uyarınca) yüksek fiyattan koyup o kesimden yararlanırsınız, sonra alamayanlar için indirim yaparsınız, haksızlık ama böyle işliyor) Benzer şekilde örneğin Nike Türkiye'de insanları ürünlerine daha çok alıştırmak için ve alım gücünü dikkate alarak dışarıdan az fiyat çekiyorken, Trabzonspor yine Türkiye'de ve Avrupa'daki alım gücüne göre fiyatlar belirlemiş. Üstelik Avrupa'da diğer formalara göre daha uygun deniyor € fiyatı. Kısacası burda önemli olanın kulübe katkı olduğunu düşünüyorum, yoksa kimseyi enayi yerine koymak değil

Bunun dışında, siyah formadan beğenimi geri çekiyorum. Ama bunun stili ile ilgisi yok. Ciddiye alınacağımı sanmadığımdan sebebi bana kalsın
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 15:23.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yeni forma sponsorumuz ve yeni formalarımız hayırlı olsun.Üç formada gayet şık görünüyor.İtalyanlar zaten giyim konusunda öncü bir ülke macron da güzel iş çıkarmış kendilerine teşekkür ediyorum.

Taraftarlarımızın büyük bölümünü mutlu görmek ayrıca beni mutlu etti.Anladığım kadarıyla taraftarımızı mutlu eden asıl durum yeni sponsorun geçmiş yıllardaki standart formalardan uzak kulübe özel detaylara yer vermesi.

Maç zamanlarında giymek için çubukluyu,normal günlük hayatta giymek içinde siyah formayı almayı düşünüyorum.

Yorum

• Yavrum Doyçland!
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• abi bence o kombini ayarlamışlardır. şort ve konç olarak..
              yani o mavi yada bordo şortun veya konçun diğer renkleri de vardır.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeni sponsorumuz ve formalarımız tekrar hayırlı olsun.

Renklerimizi hangi marka olursa olsun görmek güzel.

Sahada oynanırken nasıl görünüyor o önemli. Kumaş kalitesi de hem giyince hem içinde maç yapınca anlaşılır.
              Özel tasarım, sadece bize özel dediğimiz modeller Lazio'nun geçen sezonki forması ve Luksemburg'un modelinden. Her markanın kendine ait tescilli çizgileri ve kalıpları var normal. Stadyumdan izler denilen siyah forma geometrik desenler.
              Çorap ve şortlarda detay olması güzel. Lakin geçen sezonlarda yaptığımız bordo mavi ve beyaz şortları kombin etme olayı bu sezon pek olmayacak gibi. Beklentim özel olmuşken 2014/2015'teki forma seti gibi birbiri içinde de bir uyum ve tutarlılık olsaydı keşke.
              Mavi formanın şortu ve çorabı mavi formaya özel, çubuklu formanın altına mavi şort giymek istediğinde uyumsuzluk olacak keza çoraplar da öyle. İşin aslı bir takımın en fazla iki tane ikonik forması olmalı iç saha dış saha. Bizim klasiğimiz çubuklu ve parçalı.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Şort ve çorapların diğer kombinasyonlara uygun olarak yapılması lazım. Hadi siyah forma alternatif ona yapılmayabilir ama çubuklu ve mavi formaya şart.

Yorum

• Yeni Forma ve Giyim Sponsorumuz Macron!

Bu da prototipten.Yaklaşık 3-4 haftadır duruyor bende.

Üçgen desenler qnb nin altından başlayacaktı ama tanıtım yapılan formada yukarıdan başlayanı koymuşlar.Belki daha aşağıdan başlayan seri üretime girer.
                  Birde görünen şu;monokrom logoyu Başkan Ahmet Ağaoğlu iptal etmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 17:08.
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lansmanda o tarz bi şey söylemişti zaten. Formayı beğenmemiş ve baştan çalışmış ekiple beraber.
                    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 17:11.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Datça'nın meşhur bir çarşamba pazarı var hocam. Yunan vatandaşları çarşamba günleri teknelerine doluşup yaklaşık 1-2 saat mesafedeki adalarından Datça'ya geliyor, kendi memleketlerinde kilosu 5-10 € olan meyve ve sebzeyi, kilosu 3-5 TL'ye poşet poşet toplayıp, birer tane de biralarını içtikten sonra akşamüstü memleketlerine dönüyorlar. Arkadaşlar da böyle bir imkan istiyor olabilir
                      Mantıklı

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Thug life olmuş bu

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        imkan verilmiyor imkan

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi bence o kombini ayarlamışlardır. şort ve konç olarak..
                          yani o mavi yada bordo şortun veya konçun diğer renkleri de vardır.
                          Bence yoktur. Varsa israf.
                          Eskiden bordo, mavi ve beyaz şort ile farklı farklı kombinler yapılabiliyordu. Ve forma ile uyumlu oluyordu. Üç şort ile sezon boyu farklı kombinasyon üretilebiliyordu.
                          Yoktur ama- bordodan 2, maviden 2 ve siyahtan 1 model olduğunu düşünelim. Bir sezon için 5 tane farklı şort üretmek akıl karı değil.

Şort formaya göre çok satılan bir ürün değil, gelecek sezon daha ince çubuklu forma çıkınca bordo şortun kenarındaki mavi gözümüze daha kaba gelecek. Forma setinin birbiri ile uyumu yok.
                          Çubuklu forma Energy modelindeki kalınlarda. Kolların Kappa ve Nike gibi daha uzun olmasını isterdim. Uzun kollu versiyonlar çıkacaksa iyi haber. Dünkü basın toplantısında bir tane bile gazeteci çıkıp sponsorluk anlaşmasının detaylarını sormadı.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Uzun zamandır siyah forma beklediğimiz için eh dedirtti bence bu forma. Bana göre bi siyah forma nasıl olmamalı ona çalışmışlar herhalde bunun üstünde...
                            Siyah formanın üstüne bordo ne alaka? Koyu renk formaya başka bi koyu renkle detay veremezsin. Formayı boğmuş. Düz siyah olsa daha iyiydi.
                            Ayrıca elinde mis gibi açık mavi rengin var bordo yerine maviyi kullanmış olsaydılar çok daha güzel bir tasarım olurdu.
                            Kısaca siyah forma vasat olmuş. Ahmet Ağaoğlunun zevki yokmuş harbiden
                            İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu da prototipten.Yaklaşık 3-4 haftadır duruyor bende.

Üçgen desenler qnb nin altından başlayacaktı ama tanıtım yapılan formada yukarıdan başlayanı koymuşlar.Belki daha aşağıdan başlayan seri üretime girer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Beyler siyah formanın üzerinde baklava şeklinde bordo geçişler var değil mi? Gözlerim tam ayırt etmiyor da.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X