Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yerel fiyatı buradaki euro kurundan hesaplayıp alınganlık yapılacak bi durum görmüyorum.

Euro 10 oldu diyelim Trabzonspor'un resmi formaları Avrupa'da 16 €'ya mı satılsın?

Örneği keskinleştirelim. Euro 160 oldu. Trabzonspor forması 1 €'ya mı satılsın? Hadi kur farkından hesaplanmasını doğru kabul edelim (kur yine 160) formalar 1 €'ya satılacakken 2 €'ya satılırsa Avrupa'daki taraftar keriz yerine mi konulmuş olur?

Dediğim gibi örnekler uçuk ama mantık aynı. Kur farkı üzerinden forma fiyatı belirlenmemesi doğal ki fiyatları bilmiyorum ama sanırım oranın standartlarında fiyat biçilmiş.
    Aynen kardes sana katiliyorum, ben kendim almanyada kaliyorum ama benim gibi Avrupada yasiyanlar basi arkadaslar gibi düsünmiyorum. 60€ pahali geliyorsa gidin türkiyeden alsinlar.
    suan evet 1€ 5,30 TL o yüzden fark oliyor ama yinede Trabzonsporun formalari avrupada standart 60€ olmasi lazim.

yok anlamiyorum, € ciksa Fiyat düsecek € düsse fiyat Cikacak. Dogru bilgisarayin önünde biri oturup her yarim saat fiyatlardan oynamasi lazim, böyle bisey olmaz!

Yorum

• selcuk abi bu konu 100% hakli.
      bosuna baska yerlere cekmeyin konuyu.

ts club berlin varken 4-5€ fazla verip formalari aliyorduk. insan o senesi izine gitmese bile seve seve alisveris yapiyordu.
      simdi ben izine gidicem 30€ vercem benim izine gidemiyen renktasim 61€ vercek? ne alaka. cok büyük sacmalik yapmis yönetim bu tsclub europe olayinla.
      muharrem usta özerin abisi diye mal yollamadi giciklik yapti ama kaybeden taraftar oldu.
      iyi kötü avrupada bir magzamiz vardi hemde güzel fiyatlara ürünlerimizi alabiliyorduk.

allahdan 3 hafta sonra trabzondayim. yoksa hayatda forma almazdim. prensip meselesi.

selcuk abinin dedigi gibi burda trabzonun kamplarini az dolasmadik, avrupa ligi deplasmanlarina az gitmedik ama keriz degiliz.
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben görüyorum

bildigin haksizlik

-15 derecede bu kulüp icin gösteri yaptim, 3000 kilometre maclari icin yol yaptim vs...

karsiligi sigir yerine konulmak olmamali

prensip meselesi, herkes 1 lira verdigi yerde ben 2 lira vermem, kimse kusura bakmasin
        Cebindeki paraya karışacak halim yok. Türkiye'ye gelince alır ya da buradan birine ısmarlarsın.

Ama oranın şartlarında düşünülünce bir sığır muamelesi olduğunu kabul etmiyorum. Hem piyasa şartları hem de bu ürünlerin kargo, gümrük vs. maliyetlerini ekleyince ve satışı TL üzerinden yapmanın risklerini ekleyince 61 € bana doğru fiyat gibi geliyor.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• ts club berlin peki nasil 45€ ya satiyordu formayi? hemde magza kirasi, kargosu, gümrügü, euro 3,5 civarindayken?
          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Formalar güzel. En azından şort ve konçlarda bordo-mavi birlikte kullanılmış. Nike'de tek renk şort ve konça mahkum edilmiştik. İlk sezon olarak Macron iyi bir iş çıkarmış. Mavi forma oldukça şık duruyor. Çubuklu formanın yakaları biraz ilginç. Siyah forma çok değişik olmuş ama efsane olacak cinsten bir forma değil. En azından her üç formada da bordo-mavi kombinasyonlarının olması güzel. Beyaz şortun olmaması kötü olmuş. Çubuklu formanın altına beyaz şort çok güzel giderdi. Büyük hüsranlar yaşamayı beklediğimiz bir sezonda böyle formalarımızın olması bir nebze bizi teselli eder.
            En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 08:11.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ts club berlin peki nasil 45€ ya satiyordu formayi? hemde magza kirasi, kargosu, gümrügü, euro 3,5 civarindayken?
              Her ne olursa olsun, € ile alıp € ile satılıyor bu formalar. Türkiye'den 50 TL'ye gelen malı size 300 TL'ye satmaya çalışmıyorlar.

Ben de bazen Amerika'da 700 $ olan ve almak istediğim TV'nin burada 7000 TL olmasına sinirleniyorum. Amerika'ya "gidip alıp gelsem daha ucuz olur" diye hesap yapmıyorum ama...

Örneği farklılaştıralım... Zenith'in sitesinde hem Ruble, hem Dolar hem de Euro üzerinden fiyatları görerek satın alım yapılabiliyor. Onların arasında dahi kurda çevirdiğin zaman 10-15 TL fiyat oynuyor. Mesela Ruslar kızıyor mudur kendi kulüplerine? 3199 Ruble vererek aldıkları malı biz paramız onlarınkinden değerli diye 240 TL civarına alabiliyoruz...

Yanlış bir karşılaştırma değil mi? Neden? Çünkü fiyatlandırma politikası oraya göre yapılmış... Buna rağmen kurda çevirirken fark oluşuyor.

Yukarıda [MENTION=51294]castillo61[/MENTION] güzel örneklemiş meseleyi. TL eğer €'dan değerli bir para birimi olsaydı ve burada 160 TL olan ürün, buradaki satış fiyatı baz alınarak 300 €'ya satışa konulsaydı itiraz etmeyecek miydiniz? "Oradaki fiyatı niye baz alıyorsun kardeşim? Biz orada mı yaşıyoruz?" demeyecek miydiniz?

Neyse. Bu meselenin ucu boşluğa çıkıyor gibi hissediyorum. Gelince dener, ucuza alırsınız
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Ts club mağazalarında çocuk formaları satışa çıktı mı?
                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Herkes kendi bütcesine ve verebilecegi paraya göre hareket etsin olsun bitsin. Isteyen TR'den isteyen Almanya'dan veya baska yerden alsin. Sonunda kulüp kazansin yeter ki.

Ama Almanya'da (1500€) ve Türkiye'de(1600TL) kazanilan asgari ücretler karsilastirildiginda ben de soyuluyoruz diyemem.
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akıl var mantık var yarı fiyatına alabileceğim formayı, ki Türkiye'de yaşayanlar benim satın alacağımın yarı fiyatına alıyorsa formayı, ben de aynı fiyata alırım arkadaş. Bunun lamı cimi yok. Gurbette yaşıyoruz diye Türkiye'deki taraftarın verdiği paranın iki kat fazlasını verme gibi bir lüksümüz yok. Burada kamyon kamyon para dağıtılmıyor, herkes ekmek parası için canını dişine takıp çalışıyor. Kimse bana yok İnter'in formasını 30 Euro'ya alabilir misin falan demesin, İnter'in fiyatını uygulamak istiyorsan Türkiye'de de formayı yap 430 TL adil olsun. Biz de 80 Euro verelim o zaman sıkıntı yok.

Türkiye'dekine yarı fiyatına, Avrupa'dakine 2 katına. Yok öyle dünya. Ha varsa öyle enayi buyursun alsın orası ayrı.
                    Değişik bir yaklaşım.
                    Ekmeği de izne gelince memleketten mi alıyorsunuz ?
                    Ne alakası var demeyin, söylediğiniz tam da bu.

Yorum

• umarım ilerde yerli bir türk firması ile formalarımız üretilmeye başlar.kendi markamızı oluşturup önce iç pazara sonrada dış pazara açılmakta fayda var.

ülke ekonomisi bakımından yorumluyorum.
                      TEKKEBALL

Yorum

• x
                        Ekli dosyalar
                        En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 10:16.

Yorum

• yıldız çok küçük degilmi ?
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yıldız çok küçük degilmi ?
                            Mühim olan işlevi.

Yorum

• gorunmedikten sonra işlevinin anlamı yok
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• formalar güzel veya cirkin fark etmez. her sene oldugu gibi memlekete gidince birer tane forma almak farz oldu.
                                insa Allah usak formalarida satilir
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X