Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma setimizi çok beğendim. Konçlarımıza, forma yakasına kadar özenilmiş bir durum var ortada.

Özellikle siyah formamız çok satacaktır ancak mavi ve çubuklunun teşvik edilmesi lazım ki tribünler Beşiktaş'a dönmesin
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• 2012den beri forma almıyordum, siyah çok güzel olmuş 1 aya kadar çıkar umarım da gidip alalım.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2012den beri forma almıyordum, siyah çok güzel olmuş 1 aya kadar çıkar umarım da gidip alalım.
        1 Temmuz'da satışa çıkacak.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Siyah formada bir Turkiye kupasi zaferi sezdim.

Karadenizin Firtinasi olsun forma adi

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• simdiye kadar gördügüm en net, kaliteli resim

mavi konclar en saglami
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 16:42.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kaleci formaları nasıl acaba?

Formayı gören oğlumun tepkisi "siyah forma kaleci forması mı?" oldu. Çocuk formaların fiyatları ne olacak acaba?
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• Aynı anda paylaşmışız.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 17:00.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Eleştiri olabilir de, beğenmeyenler kusura bakmasın ama benim son 20 senede falan gördüğüm en iyi forma seti açık ara. Fotoğraflardan bakınca da gerek kumaş olsun gerek kesim, gerekse dikişler olsun cidden kaliteli duruyor. Macron güzel iş çıkarmış. Çok memnun oldum, inşallah satış rekoru kırar da 3 sene boyunca böyle kaliteli formalarımız olur. Belki de Macronla şampiyonluğa ulaşırız kim bilir.

Hepsini alacak durumum yok ama Mavi ve Siyah formayı almayı düşünüyorum.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 17:06.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İnanılmaz güzel formalar mükemmel cidden çok güzel biz nike ile kör olmuşuz katalog giymekten

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• şimdi bu formalarada 200 lira para isterler

Yorum

• Nike ile geçen yıllara yazık. Birkaç iyi forma için kaç sezon saçma sapan formalar giymişiz. Katalog ürünlerinde bile istediğimiz renkleri uygulamayan, siyah logolu forma veren Nike'tan; yakalarda, kollarda, konçlarda vs kendi renklerimizle küçük dokunuşlar yapan Macron'a. İnşallah hep daha iyiye gider artık. Sportif başarı da beraberinde gelir inşallah.

Yorum

• Mavi iyice gözüme güzel görünmeye başladı.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Formalar çok güzel ya

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Forma setini ve antrenman ürünlerini çok beğendim.

Çubuklunun arkasının düz olmaması,armanın önceki yıllara nazaran daha büyük olması,yaka detayı hoşuma gitti özellikle.Çubukluyu kesin alırım.İkinci forma için de siyah mı mavi mi onları deneyip karar vereceğim.

Mavi forma için tek eleştirim keşke sponsoru da bordo yazsalardı.Forma fontunun da bordo basılması lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X